Opublikowano 4 grudnia 20159 l Ja nie umiem bez cukru kawy pić, a jak siedzę w robocie to co drugi dzień wpada jakieś osiem łyżeczek cukru do żołądka, w dzień wolny jest lepiej, bo tylko 4-6 xd Ale pod koniec stycznia-lutego jak zacznę redukcję ogarniać to nie ma zmiłuj, ani kropli kawy/herbaty do ust nie wezmę, słowo harcerza.
Opublikowano 4 grudnia 20159 l Cytujac energika. Nie wiem. Krupek wez wpyerdalaj pasze bo dramaty jak huy.
Opublikowano 4 grudnia 20159 l Przeca kawa najlepsza mocną bez cukru, a serek wiejski z kakaem, albo cynamonem.ale popijasz kakaem czy posypujesz? ja wiejski tylko szczypiorem posypuje, a odkąd piramidę żywieniowa zacząłem stosować, to dorzucam za każdym razem ze 100g warzyw (pomidory koktailowe albo świeży ogórek). Polecam. Edytowane 4 grudnia 20159 l przez tommi
Opublikowano 4 grudnia 20159 l Co tu się odpie.rdala?! To, co zwykle wielki mistrzu. Wrzuciłem suche foto, śmieją się i wytykają mi cukierki. Dzień jak co dzień. Poza tym nakur.wiam dalej żeby wrzucić coś za kwartał i przeczytać diss Kazubiusza. Cytujac energika. Nie wiem. Krupek wez wpyerdalaj pasze bo dramaty jak huy. Krupek nie łam się i wyglądaj tak, jak czujesz się dobrze.
Opublikowano 4 grudnia 20159 l Ale co to za pier.dolenie, jak jechałem na pyzach to jechano po mnie jak po burej suce , musiałem 2 sezony ostro napier.dalac na siłowni zeby z pyzatego chłopca wyrósł doje.bany dzik schaboszczak. Wiec prosze mi tutaj nie lizac sie po jajach chuderlaczki tylko ostra motywacja bo narazie jest gów.no a slogan wygladaj tak jak sie czujesz dobrze jest dla pier.dolonych leniwych tłustych bab. Zamykam i koniec tego pier.dolenia, za hantelki sie wziac a nie lizac po jajach Bo sie zerzygam zara
Opublikowano 4 grudnia 20159 l Co ty (pipi) o genach, ja mam testosteron od leków w dolnej granicy widełek i mimo to ciagne to dalej i staram sie budowac muskulature. A gdybym był (pipi) mógłbym zwalac na tow ine ze przez to mam problemy z wycieciem, ze moze miesnie nie rosna tak jak trzeba. Je.bie to. Zapieprzam dalej. No ale mozna lizac sie po jajach ze z zapuszczonego spaslaka zrobilo sie chudym spaslakiem i klepac po zwisającej skórce. I wyciskajac dalej 40 na klate po 5 latach cwiczen dziwic sie ze "no nie wiem co tak słabo" Geny, geny sr.eny. Gen to tylko handicap, reszta to ciezka praca.
Opublikowano 4 grudnia 20159 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Shen, Grzybiarz wrzucajcie foto. Nie przejmujcie się Kazubem i jego wieczną menstruacją. Mordę zasłonić w paint i dawać.W spoilerze, z dziś: Mam bebzol i jednocześnie chude łapy. Nie pomaga masturbacja, nadgarstki coś nie rosną Bicka mogłem trochę napiąć, ale skupiłem się na nie uchwyceniu twarzy.
Opublikowano 4 grudnia 20159 l Dobra (pipi), nie ma sie czym chwalic jeszcze ale macie, pierwsza fota z wrzesnia 97cm w pasie, kolejne co miesiac, ostatnia robilem tydzien temu 87cm w pasie
Opublikowano 4 grudnia 20159 l Ta, zobaczymy czy da sie cos z tym pozniej zrobic. Chude łapy i nogi, tylko bebzon wy(pipi)any
Opublikowano 4 grudnia 20159 l @Kanabis - zagotowałeś się ekolego a widziałeś co jest w spoiler tagu? Przystopuj kapkę ziomuś bo jesteś narwany. @Grzybiarz - ja myślałem, że ty suchar jesteś a lepiej ode mnie wyglądasz. Super ręka, ja przez 3 lata... 2 cm przyjebałem, żenada. Nie wiem co zrobić żeby ręka rosła, walenie gruchy też nie pomaga. 2 strona medalu, że ja nigdy siłą nie grzeszyłem i dużych ciężarów nie ogarniam. @Shen - nie zrażaj się tylko nakurwiaj, choćby miało trwać dekadę to w końcu efekt będzie i stwierdzisz, że warto było. Cieszę się, że są foty bo do tej pory tylko w sumie ja atakuje swoim "fit" cielskiem. Szacuneczek Pany!
Opublikowano 4 grudnia 20159 l Przeca kawa najlepsza mocną bez cukru, a serek wiejski z kakaem, albo cynamonem.ale popijasz kakaem czy posypujesz? ja wiejski tylko szczypiorem posypuje, a odkąd piramidę żywieniowa zacząłem stosować, to dorzucam za każdym razem ze 100g warzyw (pomidory koktailowe albo świeży ogórek). Polecam. Posypuję, prawdziwe kakao to bogactwo, źródło magnezu. Może zwolennikom masy i bycia upasionym gąsiorem coś wyjaśnię. Jem 4-5 posiłków dziennie bogatych w białko i węgle, poza ostatnim posiłkiem, bo wtedy zazwyczaj same jajka z warzywami. W dzień treningowy i meczowy mam zapotrzebowanie ok. 4000 kcal, czyli 4-5 razy w tygodniu. Przeżreć to wszystko dla kogoś, kto nie jest zawodowym sportowcem to duże wyzwanie. Na pełne treningi na siłowni nie mam czasu, 3 razy w tygodniu pracuję nad siłą i dynamiką w domu, głównie pompki i ćwiczenia wytrzymałościowe, przy których część z Was pewnie by się osrała Mutant Massem zmieszanym z gilami i miodem z uszu. Teraz dochodzimy do sedna, moim celem nie jest bycie do(pipi).anym i wielkim, a szybkim, silnym i wytrzymałym. Mylicie trochę pojęcie Spartakusa, który ma wiele definicji, moim zdaniem. Dla Was, to trening 3 x po 1,5 godziny i bycie kulką w obcisłej koszulce, żeby pokazać się w sobotę na targu, jak kupujecie jajka i ok, nic do tego nie mam. Dla mnie bycie Spartakusem to bycie silnym, wytrzymałym i szybkim, a trenuję łącznie 8-9 razy w tygodniu. Wy jesteście nabici masą, a ja pewnie szybciej zrobiłbym 100 pompek i przebiegł 5km, niż Wy byście rozpoczęli proces pocenia, tak to mniej więcej wygląda. W żadnym wypadku nie szukam żadnej spiny, chciałem po prostu wyjaśnić, co jest moim celem i jak wygląda moje trenowanie i styl życia. Sam z siebie fotki bym raczej nigdy nie wrzucił, bo jak wspomniałem, nie zajmuje się budowaniem sylwetki, ale skoro Wujaszek mi zarzucił, że się mądrzę, a nie wrzuciłem jeszcze fotki (no w sumie słusznie), to też to uczyniłem.
Opublikowano 4 grudnia 20159 l wujaszek prawie wogóle nie pisze o samym treningu. wiecie, jak wygląda jego trening ? kilka pajacyków i pięć pompek, po których czuje się zmęczony i leci opyerdolić "posiłek potreningowy". tyle o ile, bo szczerze wątpię, że robi cokolwiek. pyerdoli tylko hipisowskie farmazony, jakieś pseudo motywacyjne gadki szmatki, historyjki o tym, jak sobie zjadł szyneczke light i czuje się radośnie leciutki. poyebało ci sie coś z babskimi forami o odchudzaniu. weź może przestań chłopaku czytać o tych sterydach, bo sobie kiedyś krzywde zrobisz. niestety, za dużo się nasłuchałem i naoglądałem pje,rdoloących 3 po 3 zdechlaków na siłowniach. zrobi kilka dziwnych wymachów i idzie pyerdolić z kolesiem o bcaa i hmb, marnuje miejsce i tlen. potem wbija na jakieś forum kfd i ogląda najnowszy filmik warszawskiego koksa. jesteś pozerem i żenującym bajerantem. twoja huyowość była nawet troszkę zabawna.....kiedyś, dawno temu.
Opublikowano 4 grudnia 20159 l Pie.rdolnij lepiej Kadłub rusztowanie na szybkiego a ja kreskę BCAA z banknotu 100 zł z kolegami zaraz po seryjce pajacyków. Chociaż nie, idź do cyrku ze szklanej kuli czytać bo idealnie mnie podsumowałeś. Będziesz za cygana robić, Kanabis jesteś wolny wreszcie! Zrzucam z ciebie jarzmo!!
Opublikowano 4 grudnia 20159 l @Kanabis - zagotowałeś się ekolego a widziałeś co jest w spoiler tagu? Przystopuj kapkę ziomuś bo jesteś narwany. @Grzybiarz - ja myślałem, że ty suchar jesteś a lepiej ode mnie wyglądasz. Super ręka, ja przez 3 lata... 2 cm przyjebałem, żenada. Nie wiem co zrobić żeby ręka rosła, walenie gruchy też nie pomaga. 2 strona medalu, że ja nigdy siłą nie grzeszyłem i dużych ciężarów nie ogarniam. @Shen - nie zrażaj się tylko nakurwiaj, choćby miało trwać dekadę to w końcu efekt będzie i stwierdzisz, że warto było. Cieszę się, że są foty bo do tej pory tylko w sumie ja atakuje swoim "fit" cielskiem. Szacuneczek Pany! idź już. serio grzybiarz zaskoczenie roku
Opublikowano 5 grudnia 20159 l @Kazub - przyp.ierdalasz się do mnie na każdym kroku na forum i myślisz, że będę ci dłużny? Taki ch.UJ jak Komin Batorego. XD A z Grzybiarzem mega zaskoczenie - myślałem, że jest ktoś a'la gość z avatara.
Opublikowano 5 grudnia 20159 l Pie.rdolnij lepiej Kadłub rusztowanie na szybkiego a ja kreskę BCAA z banknotu 100 zł z kolegami zaraz po seryjce pajacyków. Chociaż nie, idź do cyrku ze szklanej kuli czytać bo idealnie mnie podsumowałeś. Będziesz za cygana robić, Kanabis jesteś wolny wreszcie! Zrzucam z ciebie jarzmo!! ehehe.....mała, kłapi,ąca dziobem ku,rwa, przestała zgrywać ujaranego hipiska i postanowiła jednak wyłożyć na stół małego pindolka. czujecie faze ? huyaszek już nie kosi dolarów na super lukratywnym opalaniu papy. teraz wkręcił się jakiegoś spawalniczego bojzbendu i bujają się do nagrań popka . też im opowiadasz te przaśne, perwersyjne historyjki o ru,chaniu w du.pe ? czytać, to można w myślach, albo z książki kołku, a szklane kule są u wróżek, a nie w cyrku
Opublikowano 5 grudnia 20159 l kazub, jeżeli znajdziesz sposób na odlepienie tego osranego rzepu z ogona to napisz mi jak to zrobiłes, a jesli zacznie Ci wysyłąć pmki i zapraszac na piwo to znaczy ze rownież polegles.
Opublikowano 5 grudnia 20159 l Rozdział ósmy,w którym czytelnik, choć poznaje po raz kolejny kilka zabawnych pocisków, uszczypliwych zwrotów i ciętych epitetów, w zasadzie nie dowiaduje się wiele ponad to, że relacje pomiędzy forumowiczami w grupowcu "spartakus" od jego ostatniej wizyty tutaj nie zmieniły się ani o jotę. A w sumie najważniejszą z podanych w rozdziale jest informacja o tym, że kazub w gruncie rzeczy prowadzi nieszczęśliwe i samotne życie. Edytowane 5 grudnia 20159 l przez Andżej
Opublikowano 5 grudnia 20159 l Nie no grzybi, jest mocny potencjał. Dobra góra klaty, nie spodziewałem sie.Propsik. Shen plusik za pierwsze majty, ojciec ma podobne. Różnica pomiedzy wami a wujaszkiem jest taka ze macie troche mięsnia. Wcale nie macie od niego mniej bf, a napewno nie duzo mniej. A jednak dzieki temu ze macie mięso wasz wyglad jest nieporównywalnie lepszy. Mi tylk o to chodziło JJot, jakbys mial mieso inaczej by to wygladalo. Edytowane 5 grudnia 20159 l przez kanabis