Skocz do zawartości

Fotki

bomberman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja wiem że nie jestem dla ciebie obiektywny,ale zeżarłem tego sporo.I tak DAA działa na ilość spermy,produkcję NO,teścia akurat nie badałem,tribulus działa na libido(bez podnoszenia poziomu teścia).

Opublikowano

Ale ja sie liti zgadzam, libido wzrosło znacznie , pisałem o tym. Ja sam bylem w szoku wynikow bo bylem pewien ze tesc wzrósł. Widocznie wzrost popędu nie zawsze idzie w parze z iloscia testosteronu.  

Opublikowano

Dokładnie,nie zawsze libido równa się teść,ale z tych dwóch wolę libido.Tommi niekoniecznie,jak starasz się o potmka to acetyl l-karnityna(wpływa na ruchomość plemników-masz większe szanse że męskie plemniki dojdą do jajka) i DAA(Iwiększa ilość spermy) się przydadzą.

Opublikowano

Poka zdjecie bez koszulki Kabi, zobaczymy jaka roznica te pare centymetrow

Nie ma szans. :D To jest owiane tajemnicą jak forma Kazuba. Kanabis - ja chuderlak bez mięśni wrzucam fotkę z gołą dupą więc mi nie (pipi), że nie wrzucisz swojej bo "coś tam coś tam". Ty masz na sobie 2 koszulki. Widać, że łapę i bary masz jak niedźwiedź czy dzik ale dawaj true foto.

@KoBik - śmiej się ze mnie ale ja dążę do fit sylwetki z zarysem mięśni. Tak, pedalsko itd. bla bla bla. :)

Opublikowano

Nie ma szans. :D To jest owiane tajemnicą jak forma Kazuba. Kanabis - ja chuderlak bez mięśni wrzucam fotkę z gołą dupą więc mi nie (pipi), że nie wrzucisz swojej bo "coś tam coś tam". Ty masz na sobie 2 koszulki. Widać, że łapę i bary masz jak niedźwiedź czy dzik ale dawaj true foto.

@KoBik - śmiej się ze mnie ale ja dążę do fit sylwetki z zarysem mięśni. Tak, pedalsko itd. bla bla bla. :)

Dobrze robisz , lepsze to niż wyglądać jak pokasanym przez pszczoły cały czas .
Opublikowano (edytowane)

Szykowalem sie na trening, te koszulki są termo i sa ciensze wujaszek niz kondomy których uzywasz i jak owiane tajemnicą skoro wrzucam co roku ,nie mam brzucha wiekszego od was i nigdzie nie pisałem ze nie wrzuce wiec po co sobie wujciu cos dopowiadasz. ? A ta była wrzucana na przypał . True foto jak co roku, na wiosne. NIE MA LYPY No ale w sumie jak ty napier.dalasz foteczki co dwa tygodnie to i masz racje, moje zdjecia z wiosny 2015 to praktycznie juz prehistoria. Wrzuciłem bo prócz kobika nikt ze spartakusów nie wrzucał ostatnio nic a zrobił sie jakis pokaz bezpłciowosci ostatnio. Bez urazy

Dobrze robisz , lepsze to niż wyglądać jak pokasanym przez pszczoły cały czas .

Albo tak jak ty, ani fit ani pokąsany przez pszczoły 

Edytowane przez kanabis
Opublikowano

Kobik oni nie rozumieja , nie rozumieja pojecia fit. Ale juz was oswiece , fit sylwetka wyglada tak 

Lazar-Angelov.jpg

Według forumowiczów jednak fit sylwetka wyglada tak 

tmGIxER.png

Według forumowiczów pan wyzej jest pokąsany przez pszczoły a chłopiec nizej jest ideałem do którego dążą. Czyz nie tak?

Opublikowano

Czego oczekujesz od ludzi , którzy ćwiczą kilka miesięcy albo wcale. Sam jak zaczynałem to ideałem sylwetki był dla mnie bruce lee więc jestem w stanie sobie wyobrazić że ten felek na dole może się komuś bardziej podobać a sylwetka u góry może zostać uznana za przerośniętą. No ale my kabany z prawdziwego zdarzenia wiemy że lekko zarysowaną sylwetkę felka może zrobić piłkarz na bananach a ta u góry to lata treningów/wyrzeczeń i dobry towar.

Opublikowano (edytowane)

No właśnie jego post brzmi jakby sie zrownywal z lazarem xdddd spójrz na lape lazara i na swoja. U niego widac każdy mięsień, bark, biceps, tricek jednym słowem miazga. Moze lape masz duza, ale jedyne co przypomina to ubita kulkę

Edytowane przez Yakubu
Opublikowano

Kabi woli być na wiecznej masie, byle było ponad 40 w kablu a potem fotka w koszulce z bicem na pierwszym planie. Ja mialem dosc bycia knurem, wole sie wysuszyc i powoli cos zaczac z tego poziomu ze soba robic. No ale jemu to chyba ciezko ogarnac.

Opublikowano

@Kanabis - rozumiem co do mnie piszesz, na chwilę obecną po całym życiu bycia świnią z brzuchem wygląd tego chłopca to dla mnie pierwszy cel. Będziesz się śmiał, wiem.

Ja trochę bekę mam, że ciągle jakaś twoja gadka "na wiosnę wrzucę foto bez koszulki" - piszesz w necie jak chłop z jajami, ale ja, sucharek z zero mięśni wrzucam jpg bez skrupułów. Jest beka ze mnie na 10 stron więc jest fajnie. A gdzie twoje foto? Dawaj dziku. Czekamy. Widać, że łapę masz jak 2 moje (gdzie jedną mam cieńszą od drugiej jak niedorozwój) więc nie wiem czego się boisz - krytyki? Nie wierzę...

@Kazub - ty też dużo pie.rdolenia zero wizualizacji. Tylko nie produkuj mi nowych linijek...

@Szarku - ty lepiej nie wrzucaj bo znowu się kompleksów na cały rok nabawie. :(

Opublikowano

@Kazub - ty też dużo pie.rdolenia zero wizualizacji. Tylko nie produkuj mi nowych linijek...

Podejrzewam, że późno. Już pewnie zaczął, żeby na przyszły weekend coś wrzucić.