Opublikowano 18 grudnia 20159 l Ale że nie ćwiczycie Panowie bocznego aktonu barku? To już lepiej w ogóle nie ćwiczyć.
Opublikowano 18 grudnia 20159 l Taki mięsień pojawia się po sterydach, więc ja takiego nie mam. #team natural
Opublikowano 18 grudnia 20159 l ja sie dzis zesarlem, czy to znaczy, ze dobry koks poszedl do sciekow?
Opublikowano 18 grudnia 20159 l ja sie dzis zesarlem, czy to znaczy, ze dobry koks poszedl do sciekow? Prędzej że znów ci jelita padły,kurde tylko od czego,jak ty nie koksisz? Edytowane 18 grudnia 20159 l przez Litwin81
Opublikowano 18 grudnia 20159 l A sarm-y jak ostaryna to nie koks?Wylatujesz z #team natural narkomanie
Opublikowano 18 grudnia 20159 l Ten kto nie sztachnął się wachą na stacji benzynowej niech pierwszy rzuci kamień. Narkomany
Opublikowano 18 grudnia 20159 l No jak byłem mały to lubiłem zapach beny. Całą podróż miałem chorobę lokomocyjną, spotęgowaną śmierdzącymi kanapkami jedzonymi po drodze, a na stacji wszystko mi przeszło iks de.
Opublikowano 18 grudnia 20159 l Ten kto nie sztachnął się wachą na stacji benzynowej niech pierwszy rzuci kamień. NarkomanyTy też Wylatujesz z #team natural
Opublikowano 18 grudnia 20159 l Ale ja się pytam o ciebie wronnero Bo pamiętam twoje pytanie o ostarynę na bf
Opublikowano 18 grudnia 20159 l Ale ja się pytam o ciebie wronnero Bo pamiętam twoje pytanie o ostarynę na bf Za medrkowanie nie masz już powrotu do #team natural.
Opublikowano 18 grudnia 20159 l litwin, a co sprawilo ze z drogi koksu zboczyles (rzekomo) na sciezke naturali? Siurek nie stawal?
Opublikowano 18 grudnia 20159 l Właśnie spożyłem 200g sledzików w oleju z cebulką+ 2 kromki ciemnego chlebusia. INa jaki przyrost czystej masy mieśniowej mogę liczyć?
Opublikowano 18 grudnia 20159 l litwin, a co sprawilo ze z drogi koksu zboczyles (rzekomo) na sciezke naturali? Siurek nie stawal? Toć ja cały czas kokszę kreatynę.
Opublikowano 26 grudnia 20159 l Już 2razyjot wam wrzucił poślady zboczuchy. Dajcie dziewczynie żyć C'MON!