balon 5 334 Opublikowano 29 grudnia 2015 Opublikowano 29 grudnia 2015 Wujek jak tam po świętach? Ile kg mniej na wadze ? Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 29 grudnia 2015 Opublikowano 29 grudnia 2015 Święta lekkie. Nie ma tragedii. Cytuj
kanabis 22 450 Opublikowano 30 grudnia 2015 Opublikowano 30 grudnia 2015 Balon a ty lepiej wygladasz od wujaszka Jar Jar ze mu dokuczasz? Pokaz sie panie ładny Cytuj
balon 5 334 Opublikowano 30 grudnia 2015 Opublikowano 30 grudnia 2015 Święta lekkie. Nie ma tragedii. Proste pytanie, porsta odpowiedź, a nie jakieś domysły! Co do mnie to nie będzie fotki bo już i tak za dużo zdradziłem o sobie na tym forumku i teraz zbieram cięgi od zadziornych młodych kuców albo starych podpitych flustratów życiowych. Tak więc przerzucam się znowu na mod snipera w spartakusie i nie spamuje wam. V ok 16 lat trenowałem kosza (4 razy w tygodniu trening, sobota basen, niedziela mecz/sparnig), dzięki temu mam 25 kg nadwagę i wirtualne mięśnie jak blubero czyli nic ciekawego Cytuj
balon 5 334 Opublikowano 30 grudnia 2015 Opublikowano 30 grudnia 2015 Dobra ale jeszcze ostatni post. Nieobchodzinasto. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 4 stycznia 2016 Opublikowano 4 stycznia 2016 (edytowane) mieliscie kiedys cos takiego, ze w trakcie serii przy ostatnich, najbardziej intensywnych powtorzeniach, nagle wraz z rosnacym tetnem/cisnieniem krwi zaczyna was nakur.wiac glowa (i tak trzyma z pol h potem), po czym po treningu odkrywacie na sobie cos takiego: ? Edytowane 4 stycznia 2016 przez tommi Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 4 stycznia 2016 Opublikowano 4 stycznia 2016 Jak tam z sercem i ciśnieniem tętniczym? Nie spinaj się tylko rejestruj do lekarza 1 kontaktu. Szybkensem. :idea: Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 5 stycznia 2016 Opublikowano 5 stycznia 2016 Mam podobne po frontach :F Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 5 stycznia 2016 Opublikowano 5 stycznia 2016 tommi nie wiem kto tak zdrowy ma ale lepiej lekarz niz poyeby z forum. Serio. Nikt zdrowy nie ma jakichs bolow glowy przy cwiczeniach. Cytuj
kanabis 22 450 Opublikowano 5 stycznia 2016 Opublikowano 5 stycznia 2016 Mroczków po ciezkich przysiadach i MC tez nie mieliscie? Mięczaki. Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 5 stycznia 2016 Opublikowano 5 stycznia 2016 Litwinowi ostatnio prawie głowa wybuchła przy Mc to może on się bardziej zna Cytuj
kanabis 22 450 Opublikowano 5 stycznia 2016 Opublikowano 5 stycznia 2016 Raz mi poleciała krew z nosa na redukcji po podciaganiu. Przestraszyłem sie. Mialem ujemny bilans, mega intensywny trening i z rana bieganie na czczo. Ale mysle ze to nie przez to. Boje sie ze to rak. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 5 stycznia 2016 Opublikowano 5 stycznia 2016 Mroczki to co innego. A nie napyerdalajaca glowa i jakies krwiaki zylne czy huy wie co, no elo. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 5 stycznia 2016 Opublikowano 5 stycznia 2016 Mojego brata jakiś czas temu po przysiadach kilka dni łeb napierdalał, żyje. Cytuj
kanabis 22 450 Opublikowano 5 stycznia 2016 Opublikowano 5 stycznia 2016 Mroczki to co innego. A nie napyerdalajaca glowa i jakies krwiaki zylne czy huy wie co, no elo. Po pierwsze neich sobie zmierzy cisnienie, ja jak bylem niedospany i mialem wyzsze to tez mnie łeb napeir.dalał po cwiczeniu. Tak ogolnie to nie wiem czy wiecie ale siłownia jest raczej dla zdrowych osob , ludzie z nadcisnieniem czy problemami z krązeniem powinni isc do lekarza najpierw upewnic sie czy moga trening silowy uprawiac. To nie jest cardio gdzie sobie biegasz , jestes coraz zdrowszy, serduszko sie rozwija i usmiechasz sie jak seniorzy w reklamie biovitalu. Tutaj napier.dalasz ciezary, organizm i serducho jest mega obciązone. Szanujcie tez zdrówko. Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 5 stycznia 2016 Opublikowano 5 stycznia 2016 dziwna sprawa, chciałbym poznać jej finał Cytuj
tommi 345 Opublikowano 5 stycznia 2016 Opublikowano 5 stycznia 2016 (edytowane) Z głowa juz wczesniej to miewałem, tylko te krwiaki dopiero od wczoraj, choc to akurat moze mieć związek z tym, ze wlasnie wczoraj przypier.dolilem po raz pierwszy porcje Redweilera przed treningiem. Co prawda minimalna dawkę, 6g, ale jednak i tak mocne to kure.stwo. Odstawię póki co z powrotem i zobaczę, czy sie sytuacja powtórzy, choc mam teraz pewne obawy przed nakur.wianiem na maksa, przyznam. Chu.jowo byłoby np. dostać wylew na ławeczce w piwnicy... Tak czy inaczej, 15.01. mam juz od dawna umówiona wizytę na badanie m.in. cholesterolu, wiec oczywiście omówię to przy okazji. Edytowane 5 stycznia 2016 przez tommi Cytuj
kanabis 22 450 Opublikowano 5 stycznia 2016 Opublikowano 5 stycznia 2016 ten krwiak to mogles zaje.bac sztangą, mogło ci peknąc jakies naczynko jest od chu.ja niegroznych syndromów. No ale moze byc tez białaczka xD olej a jak beda sie pojawiac czesciej i w wielu miejscach to jak to mowi mendrek "sytuacja jest powazna" i koniecznie sio do lekarza Cytuj
tommi 345 Opublikowano 5 stycznia 2016 Opublikowano 5 stycznia 2016 (edytowane) Krwiak wprawdzie chu.yowo wyglada, ale to tylko estetyka. Bardziej mnie szczerze mówiąc ten ból głowy martwi, bo jak mi w mózgu jakaś żyłka pęknie, to większa szkoda bedzie. Nic, zobaczymy, co za tydzień lekarka powie. Acha, cisnienie przy rożnych poprzednich wizytach wiele razy mi badała (ale nie przy wysiłku oczywiście) i było zawsze ok, ekg tez miałem robione i tez było ok. Edytowane 5 stycznia 2016 przez tommi Cytuj
yaczes 14 478 Opublikowano 5 stycznia 2016 Opublikowano 5 stycznia 2016 "byl zdrowy, badal sie i zmarl przy przysiadach" Cytuj
kanabis 22 450 Opublikowano 5 stycznia 2016 Opublikowano 5 stycznia 2016 "myślał ze wniesie 15 kilo ziemniakow na 4 piętro, zmarł na 3. Organizm nie wytrzymał" Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi