kanabis 22 450 Opublikowano 9 lutego 2016 Opublikowano 9 lutego 2016 To po co biegają? jak chce gdzieś szybko dotrzeć to wsiadam do samochodu i jadę. Nigdy nie rozumiałem fenomenu biegania <o ile nie jest się piłkarzem i robi się kondyche stricte pod grę >. xD Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 9 lutego 2016 Opublikowano 9 lutego 2016 Pod taką wycinki jaka stosują ludzie z forumka to nie trzeba w ogóle dupy ruszać, chyba, że do kuchni bo tam się robi formę. Co innego jak schodzi się pod (pipi) niski Bf, wtedy trzeba czymś dopalac resztki fatu Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 9 lutego 2016 Opublikowano 9 lutego 2016 no ja teraz juz pozniej 8% jestem i nadal nie skonczylem : Cytuj
Amer 1 370 Opublikowano 9 lutego 2016 Opublikowano 9 lutego 2016 Takie zestawienie. No śmiało, możecie cisnąć 8 Cytuj
yaczes 14 478 Opublikowano 9 lutego 2016 Opublikowano 9 lutego 2016 obym nie trafil na ciebie w jakiejs ciemnej uliczce w warszawie bydlaku 1 Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 9 lutego 2016 Opublikowano 9 lutego 2016 Nie ćwicza nóg bo grają w piłke Tommi skoro jest progres ciśnij dalej, czuj miesien, jedz zdrowo, bądź odwazny a efekty bedą coraz lepsze. Widac ze zaczeles cos robic, wujaszek po 4 latach w spartakusie wyglada sporo gorzej. przynajmniej jesli chodzi o triceps bo nic wiecej nie widac. Na to lato również nie ma progresu. Lecą cuksy, fast foody i szczęśliwe życie. Je.bać ciężarki i cieszyć się cukrem. Zdechniesz Witek tak samo jak ja tylko wcześniej. Pozdro. Jakub83 Cytuj
kanabis 22 450 Opublikowano 9 lutego 2016 Opublikowano 9 lutego 2016 Pod taką wycinki jaka stosują ludzie z forumka to nie trzeba w ogóle dupy ruszać, chyba, że do kuchni bo tam się robi formę. Co innego jak schodzi się pod (pipi) niski Bf, wtedy trzeba czymś dopalac resztki fatu Ponoc bieganie zdrowsze dla serca od jezdzenia autem. ALE JA SIE NIE ZNAM Cytuj
krupek 15 475 Opublikowano 9 lutego 2016 Opublikowano 9 lutego 2016 Nie ćwicza nóg bo grają w piłke Tommi skoro jest progres ciśnij dalej, czuj miesien, jedz zdrowo, bądź odwazny a efekty bedą coraz lepsze. Widac ze zaczeles cos robic, wujaszek po 4 latach w spartakusie wyglada sporo gorzej. przynajmniej jesli chodzi o triceps bo nic wiecej nie widac. Na to lato również nie ma progresu. Lecą cuksy, fast foody i szczęśliwe życie. Je.bać ciężarki i cieszyć się cukrem. Zdechniesz Witek tak samo jak ja tylko wcześniej. Pozdro. Jakub83 Wyglądać jak morświn, mieć sprawność fizyczną Pinokia - ch.uj nie życie. 1 Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 9 lutego 2016 Opublikowano 9 lutego 2016 (edytowane) Nie ćwicza nóg bo grają w piłke Tommi skoro jest progres ciśnij dalej, czuj miesien, jedz zdrowo, bądź odwazny a efekty bedą coraz lepsze. Widac ze zaczeles cos robic, wujaszek po 4 latach w spartakusie wyglada sporo gorzej. przynajmniej jesli chodzi o triceps bo nic wiecej nie widac. Na to lato również nie ma progresu. Lecą cuksy, fast foody i szczęśliwe życie. Je.bać ciężarki i cieszyć się cukrem. Zdechniesz Witek tak samo jak ja tylko wcześniej. Pozdro. Jakub83 No widać nastawienie masz dobre.Wczoraj na czczo pobiegłem 8 km,a w niedzielę miałem mocne nogi,po których było 40 min orbitreka,do wszystko idzie się przyzwyczaić. Edytowane 9 lutego 2016 przez Litwin81 Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 9 lutego 2016 Opublikowano 9 lutego 2016 Pod taką wycinki jaka stosują ludzie z forumka to nie trzeba w ogóle dupy ruszać, chyba, że do kuchni bo tam się robi formę. Co innego jak schodzi się pod (pipi) niski Bf, wtedy trzeba czymś dopalac resztki fatuPonoc bieganie zdrowsze dla serca od jezdzenia autem. ALE JA SIE NIE ZNAMAuto zdrowsze dla stawów. Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 9 lutego 2016 Opublikowano 9 lutego 2016 Takie zestawienie. No śmiało, możecie cisnąć No no sporo sie zmienilo od ostatniego spotkania propsuje ᕦ(ò_óˇ)ᕤ 1 Cytuj
Amer 1 370 Opublikowano 9 lutego 2016 Opublikowano 9 lutego 2016 Pięknie dziękuję. A jak u Ciebie Loco? Nadal rośniesz? Wrzuć coś aktualnego, plissss. Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 9 lutego 2016 Opublikowano 9 lutego 2016 Tatuaże były w zestawie małego pakiera? Dałbym plusa ale trochę się cykam.. Cytuj
krupek 15 475 Opublikowano 9 lutego 2016 Opublikowano 9 lutego 2016 Ale na twarzy też jakoś tak przypakował skubaniec. Żuchwa na wyciągu chyba jest robiona. Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 9 lutego 2016 Opublikowano 9 lutego 2016 Pewnie X razy łamana. Na pierwszy rzut oka widać że to jakiś bandzior jest.. Cytuj
Plugawy 3 681 Opublikowano 9 lutego 2016 Opublikowano 9 lutego 2016 Szkoda ze takie male zdjecie. Poza tym transformacja super z chudego Staszka do Stacha kozaka. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 9 lutego 2016 Opublikowano 9 lutego 2016 Nie ćwicza nóg bo grają w piłke Tommi skoro jest progres ciśnij dalej, czuj miesien, jedz zdrowo, bądź odwazny a efekty bedą coraz lepsze. Widac ze zaczeles cos robic, wujaszek po 4 latach w spartakusie wyglada sporo gorzej. przynajmniej jesli chodzi o triceps bo nic wiecej nie widac. Na to lato również nie ma progresu. Lecą cuksy, fast foody i szczęśliwe życie. Je.bać ciężarki i cieszyć się cukrem. Zdechniesz Witek tak samo jak ja tylko wcześniej. Pozdro. Jakub83 Wyglądać jak morświn, mieć sprawność fizyczną Pinokia - ch.uj nie życie. Morświń to cie z kloaki wypluł na świat co najwyżej userze dupek. Każdy wygląda jak chce i robi, co chce. Czy ja ci jadę bo chcesz być fit zamiast zajadać cuksy? Nie? Więc grzecznie piszę - się odjebaj. Jedzcie cukierki i batony a rzućcie hantle i ograniczenia. :idea: Cytuj
Plugawy 3 681 Opublikowano 9 lutego 2016 Opublikowano 9 lutego 2016 Wujek to juz koniec z pakowaniem? Cytuj
yaczes 14 478 Opublikowano 9 lutego 2016 Opublikowano 9 lutego 2016 ale jak mozna obzerac sie batonami i cuksami? Przeciez to jest tak slodkie, ze sie chce wymiotowac po kilku gryzach. No chyba, ze jak sie przyzwyczai czlowiek, to wtedy nie sa takie slodkie, nie wiem. Dla mnie herbata z jedna lyzeczka cukru to juz fuj. Slodze swiezo wycisnietym sokiem z limonki Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 9 lutego 2016 Opublikowano 9 lutego 2016 Cukierki, fajna sprawa po 10 dniach bez węgla. wtedy to dopiero smakują. takie żelki po treningu i oreo przy tv.. Jeszcze tylko 4 dni... Cytuj
krupek 15 475 Opublikowano 9 lutego 2016 Opublikowano 9 lutego 2016 Wujaszek, no oczywiście, że każdy żyje swoim życiem. Tylko po co tu przyłazisz i błaznujesz? Cytuj
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 9 lutego 2016 Opublikowano 9 lutego 2016 To po co biegają? jak chce gdzieś szybko dotrzeć to wsiadam do samochodu i jadę. Nigdy nie rozumiałem fenomenu biegania <o ile nie jest się piłkarzem i robi się kondyche stricte pod grę >. Ćwiczy się bieganie, żeby potem szybciej spierdalać przed policją i takimi kozakami jak Ty! Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 9 lutego 2016 Opublikowano 9 lutego 2016 Takie zestawienie. No śmiało, możecie cisnąć Ta, przecież ten po prawej ma zarost i tatuaż. Widać od razu, że brachol ) ps. a na serio, jaka różnica między fotami? Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 9 lutego 2016 Opublikowano 9 lutego 2016 Wujaszek, no oczywiście, że każdy żyje swoim życiem. Tylko po co tu przyłazisz i błaznujesz? Bo fajnie się spinacie ekoledzy a Krupek szczególnie. Moje zachowanie - "trolling" nosi nazwę. Nie no, ćwiczę dalej chociaż dalej wyglądam jak wyglądałem ale za to czuję się rewelacyjnie, jak biegnę do busa nie ma zadyszki, w pracy daje radę spokojnie 10 h i lepiej znoszę. Jedzenie dalej staram się zdrowe raczej wybierać, cuksy czasem wpadną ale na weekend. Waga 75-79 kg zależy jak pojem i jak z kiblem. Generalnie u mnie ok czyli po waszemu "nie ćwiczysz". No i budujące jak robiłem mini Wrocław zlot to w większości panowie jednak opony dużo większe niż moje. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi