Skocz do zawartości

Fotki

bomberman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No górne to fakt u mnie nie widac ale czuć ze masa miesniowa jest okej i sądze ze jak sie zepne to je odkryje. Niestety jesli chodzi o dolna partie to mięciutko :D nawet nie licze na dół :)

Opublikowano

No jak przeciez juz wczesniej w tym roku pisałem ze dosc mam pyzatej gęby i chce byc jak spartakus. Nie powiem duzy wpływ miał serial spartacus blood and sand :D Podobało mi sie jak wygladali ci gladiatorzy. Szczegolnie crixos.

tumblr_m5fbrerZLy1qc30fq.jpg

Dobra łapa, plecy a body fat niezbyt duzy. W ruchu dobry rzeznik.

Opublikowano

Crixus w ruchu wyglada jak bóg. Chcialbym tak wygladac. Spartakus tez za(pipi)iscie podcieta klata ale jednak za chudo IMO. Ale widac po crixosie ze przestal troche zapier.dalac na silowni bo w nast sezonach nie wyglad ajka w pierwszym.

Ogólnie pierwszy sezon mocno najlepszy. A ostatni odcinek to była miazga :D

A dupeczki crixusa i spartakusa tez mocne. Rukałby ze ojoj

Opublikowano

Kobik byk, elegancko.

Wronerro wydaje mi się, że w rzeczywistości wyglądasz lepiej niż na zdjęciach, aczkolwiek na drugiej focie widać, że fajnie się to prezentuje, bo mimo wycinki łapa wygląda zacnie, a kocha na brzuchu to wisienka na torcie;). Aczkolwiek na masie też wyglądałeś bardzo dobrze.

Opublikowano

Tylko potwierdza, że u mnie występuje sam tłuszcz bo mam tyle wzrostu co Wronek i waga podobna a kaloryfer to w łazience mam. :lol: Po zakończeniu redukcji gdzieś w 2020 będzie masa na czystym jedzeniu i będzie klasa z pewnością. Póki co niedziela z cukierkami. :lapka:

• Minusik 2