kanabis 22 449 Opublikowano 26 lutego 2016 Opublikowano 26 lutego 2016 Plusik za łapy klate ale przede wszystkim za spartanskie warunki na siłowni jak u mnie Nie no kurfa wziąłeś sie konkret za siebie Dejw nie ma co. No ale pamiec miesniowa widocznie jeszcze pamieta Jean Claude sprzed dekady Cytuj
krupek 15 475 Opublikowano 26 lutego 2016 Opublikowano 26 lutego 2016 Ale jakie cyce odseparowane, jakby zrobione w dobrej klinice. Dawid, chcesz nam coś powiedzieć? Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 26 lutego 2016 Opublikowano 26 lutego 2016 W tej pozie to nawet moje cyce wyglądają na większe i odseparowane, czar pryska przy frontowych fotach.. 1 1 Cytuj
kanabis 22 449 Opublikowano 26 lutego 2016 Opublikowano 26 lutego 2016 Dobra ale juz nie jęcz że szału nie zrobiłeś i nikt cie nie poklepał po plecach tak jak sie spodziewałeś. To pokaz te frontowe foto bo ostatnie które wrzucałes bokiem nie wiele mniej kadrowane niz Czezkiego. Ktos lepiej wyglada to od razu albo sterydy albo kadrowane , naucz sie typie pokory albo zacznij mocniej zapier.dalac na siłowni Czezki ma dużą mase mieśniową srodka i góry klaty to robi wrazenie. Ty wolałes 10% bf cały rok to teraz nie placz ze klaty nie masz. Ciesz sie swoją kartą kratunią Cytuj
krupek 15 475 Opublikowano 26 lutego 2016 Opublikowano 26 lutego 2016 Niektórym bardzo ciężko kogoś pochwalić, albo dać chociaż plusika. A plusiki to dobry booster testosteronu. Cytuj
kanabis 22 449 Opublikowano 26 lutego 2016 Opublikowano 26 lutego 2016 Ja nawet litiemu dawałem nie raz mimo ze nasza miłośc bywa trudna. A ten to ni chu.ja. Nikomu. Zawistnik polaczek Cytuj
yaczes 14 477 Opublikowano 26 lutego 2016 Opublikowano 26 lutego 2016 Dziekuje chlopaki, ze mnie tak wyniesliscie :* Nie przejmuj sie Wroner, na pewno w innych dziedzinach zycia takie katowanie sie jak ty to masz w zwyczaju przynosi bardziej wymierne efekty Uszy do gory! Ja odkrylem po latach, ze najlepiej dzialaja umiarkowane trenigi na stosunkowo niewielkich ciezarach, a dieta taka, ze po prostu nie wpyerdala sie kebaba codziennie. Na zdrowie, samopoczucie, wyglad, stawy. Takie ketozy, czy inne diably, troche mnie smiesza, no ale co kto lubi warjacie. Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 26 lutego 2016 Opublikowano 26 lutego 2016 (edytowane) Na fonie siedzę i nie działają mi te plusy. W ogóle ich nie daje i koło tyłka mi latają. To nie jest zawiść tylko fakt. Tylko w twoim przypadku ta poza a może pyza? Nie będzie sensowna bo klatę masz gorsza niż ja na -7% Bf to raz. Dwa, nie jestem typem dupowlaza, ktoś robi robotę to ok, nie robi to srał go pies. Czezki wraca, bazę ma świetną (co pisałem wcześniej) , od niego zależy co z nią zrobi. Nie mam problemów z krytyką np XM o mojej klacie. Dzięki temu chcę ją ruszyć bardziej. Co ja będę się produkował, przecież to ty masz opinie zawistnego polaka /cygana a do tego dochodzi hipokryta. Czezki, katowanie się zawsze jest dobre. Na uczelni może nie katowalem4 się ale dawałem z siebie dużo. Efekt? Jestem (pipi)ym 28 letnim kierownikiem produkcji metalowej. Ja dupce, to brzmi jak jakaś drama! Podoba mi się to, chyba sam sobie dam plusika Edytowane 26 lutego 2016 przez wronerro Cytuj
kanabis 22 449 Opublikowano 26 lutego 2016 Opublikowano 26 lutego 2016 idz dalej robic pajacyki na siłowni i 7 % bf. Twoja klata to gów.no przy mojej ale mozesz sobie dalej wmawiac i zasłaniac sie bf. Pozdrawiam mam nadzieje ze jak bede wrzuciał fotunie frontem i ty to zrobisz wtedy ładnie porównamy No sorry ja nie potrafie cie tak asertywnie i inteligentnie zjechać jak Czezki wyżej ale sie staram Nie masz problemów z krytyką? Przeciez juz w temacie odzywianai błąznujesz ze wiesz ile jestes w stanie zrobic bez koksu jak do twoojego max genetycznego brakuje jeszcze w chu.j a piszesz tak jakbys był juz na granicy xD Masz cel, robisz cos z soba, okej chłopie ale wez troche pokory i realanego myslenia. Pozdro Cytuj
yaczes 14 477 Opublikowano 26 lutego 2016 Opublikowano 26 lutego 2016 Czezki, katowanie się zawsze jest dobre. Na uczelni może nie katowalem4 się ale dawałem z siebie dużo. Efekt? Jestem (pipi)ym 28 letnim kierownikiem produkcji metalowej. Ech, teraz poczulem sie jak 30letni smiec bez przyszlosci Zazdro wroner, ZAZDRO Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 26 lutego 2016 Opublikowano 26 lutego 2016 (pipi) to ty jesteś przy mnie w każdym momencie twojej formy. Potrafisz tylko pyskowac. Taka masę jak ty zrobi dziecko z atrofia, a ty się nawet do 15 % nie wytniesz. Cytuj
kanabis 22 449 Opublikowano 26 lutego 2016 Opublikowano 26 lutego 2016 (edytowane) A jak sie wytne na 15% i sie okaże ze mam wiecej miecha niz ty to co? Dasz plusika? Czy bedzie jak zawsze "ooo na takim to i ja wygladam na hulka hogana" "oooo nie widac kraty, dziecko z artrofia by taka forme zrobiło" "oooo pewno na białku jechał i oleju kokosowym sterydziarz" Edytowane 26 lutego 2016 przez kanabis Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 26 lutego 2016 Opublikowano 26 lutego 2016 tylko daj foto sylwetki a nie samego bica na pierwszym planie jak zawsze 3 Cytuj
yaczes 14 477 Opublikowano 26 lutego 2016 Opublikowano 26 lutego 2016 No ale jak wbija taki frank zane na hale produkcyjna to jednak musi czuc ze cos w zyciu osiagnal Oni - grubasy w workach po ziemniakach, On - rakieta milosci apollo w garniturze wydajacy rozkazy. Ide sie napic, mimo wczesnego jeszcze poranka Cytuj
kanabis 22 449 Opublikowano 26 lutego 2016 Opublikowano 26 lutego 2016 tylko daj foto sylwetki a nie samego bica na pierwszym planie jak zawsze Nie wtrącaj sie jak umiesnieni rozmawiaja Dawid jestes w miare inteligenty, ja wierze ze jednak jeszcze cos osiagniesz w życiu. A jak nie dasz rady to pamietaj , ketoza i 7 % bf Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 26 lutego 2016 Opublikowano 26 lutego 2016 tylko daj foto sylwetki a nie samego bica na pierwszym planie jak zawsze O to,to Kebab odstawić,bez jaj,jego ciężko nawet cheat mealem nazwać,z taka ilością warzyw(w sumie to zależny też pewnie jaki sos się wybiera).Stawiałbym raczej na alko Cytuj
yaczes 14 477 Opublikowano 26 lutego 2016 Opublikowano 26 lutego 2016 Nie no, alko nie moge Litwin, mam (pipi)owe zycie Tylko on sprawia ze jestem przez chwile szczesliwy... Cytuj
kanabis 22 449 Opublikowano 26 lutego 2016 Opublikowano 26 lutego 2016 Alkohol to zło Jaczes, pomysl o modlitwie Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 26 lutego 2016 Opublikowano 26 lutego 2016 Ketoza, 7% i kierownicze stanowisko. Nie zsoominajny6o tym, bo na to pracowałem dłużej. No jak zrobisz 15% na lepszym mięsie niż ja to przez tydzień będę plusowal każdy twój post. Shen ma rację, ukaz się! Np pokaż udo bo wspólnymi siłami doszliśmy do wniosku, że klat nie mamy. To co? Może kopytko? Cytuj
kanabis 22 449 Opublikowano 26 lutego 2016 Opublikowano 26 lutego 2016 Ej stary ale ty tez nie wrzuciłes klaty frontem. Nie zebym sie czepiał. Na pierwszym planie tez łapa której notabene nie skrytykuje bo jest niezła na taki bf. Reszta na contest. No i czekamy na kazuba. Chyba ze dalej jest uzalezniony od bloodborne Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 26 lutego 2016 Opublikowano 26 lutego 2016 A ty wrzucisz? Wrzucę zaraz po tobie. Cytuj
kanabis 22 449 Opublikowano 26 lutego 2016 Opublikowano 26 lutego 2016 No toc mowie juz tyle czasu ze wrzuce gad demyt. Zrobie taka sesje ze nawet wujaszka rozkładówka siada Cytuj
krupek 15 475 Opublikowano 26 lutego 2016 Opublikowano 26 lutego 2016 Kebaby to je.bać. Nie wiadomo, czego to mięso i ile razy odświeżanie było. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 26 lutego 2016 Opublikowano 26 lutego 2016 Kebaby to je.bać. Nie wiadomo, czego to mięso i ile razy odświeżanie było. Tak można z każdym jedzeniem Może ustalmy w jakich pozach wrzuca się foty,by łatwo oceniać? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi