Skocz do zawartości

Fotki

bomberman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Plusik za łapy klate ale przede wszystkim za spartanskie warunki na siłowni jak u mnie :D 

Nie no kurfa wziąłeś sie konkret za siebie Dejw nie ma co. No ale pamiec miesniowa widocznie jeszcze pamieta Jean Claude sprzed dekady ;)

Opublikowano

Dobra ale juz nie jęcz że szału nie zrobiłeś i nikt cie nie poklepał po plecach tak jak sie spodziewałeś. To pokaz te frontowe foto bo ostatnie które wrzucałes bokiem nie wiele mniej kadrowane niz Czezkiego. Ktos lepiej wyglada to od razu albo sterydy albo kadrowane , naucz sie typie pokory albo zacznij mocniej zapier.dalac na siłowni

Czezki ma dużą mase mieśniową srodka i góry klaty to robi wrazenie. Ty wolałes 10% bf cały rok to teraz nie placz ze klaty nie masz.

Ciesz sie swoją kartą kratunią

Opublikowano

Dziekuje chlopaki, ze mnie tak wyniesliscie :*

Nie przejmuj sie Wroner, na pewno w innych dziedzinach zycia takie katowanie sie jak ty to masz w zwyczaju przynosi bardziej wymierne efekty :) Uszy do gory!

Ja odkrylem po latach, ze najlepiej dzialaja umiarkowane trenigi na stosunkowo niewielkich ciezarach, a dieta taka, ze po prostu nie wpyerdala sie kebaba codziennie. Na zdrowie, samopoczucie, wyglad, stawy. Takie ketozy, czy inne diably, troche mnie smiesza, no ale co kto lubi warjacie.

Opublikowano (edytowane)

Na fonie siedzę i nie działają mi te plusy. W ogóle ich nie daje i koło tyłka mi latają.

To nie jest zawiść tylko fakt.

Tylko w twoim przypadku ta poza a może pyza? Nie będzie sensowna bo klatę masz gorsza niż ja na -7% Bf to raz.

Dwa, nie jestem typem dupowlaza, ktoś robi robotę to ok, nie robi to srał go pies.

Czezki wraca, bazę ma świetną (co pisałem wcześniej) , od niego zależy co z nią zrobi.

Nie mam problemów z krytyką np XM o mojej klacie. Dzięki temu chcę ją ruszyć bardziej.

Co ja będę się produkował, przecież to ty masz opinie zawistnego polaka /cygana a do tego dochodzi hipokryta.

Czezki, katowanie się zawsze jest dobre. Na uczelni może nie katowalem4 się ale dawałem z siebie dużo. Efekt? Jestem (pipi)ym 28 letnim kierownikiem produkcji metalowej.

Ja dupce, to brzmi jak jakaś drama! Podoba mi się to, chyba sam sobie dam plusika

Edytowane przez wronerro
Opublikowano

idz dalej robic pajacyki na siłowni i 7 % bf. Twoja klata to gów.no przy mojej ale mozesz sobie dalej wmawiac i zasłaniac sie bf. Pozdrawiam mam nadzieje ze jak bede wrzuciał fotunie frontem i ty to zrobisz wtedy ładnie porównamy :)

No sorry ja nie potrafie cie tak asertywnie i inteligentnie zjechać jak Czezki wyżej ale sie staram :/

Nie masz problemów z krytyką? Przeciez juz w temacie odzywianai błąznujesz ze wiesz ile jestes w stanie zrobic bez koksu jak do twoojego max genetycznego brakuje jeszcze w chu.j a piszesz tak jakbys był juz na granicy xD 

Masz cel, robisz cos z soba, okej chłopie ale wez troche pokory i realanego myslenia. Pozdro

Opublikowano

Czezki, katowanie się zawsze jest dobre. Na uczelni może nie katowalem4 się ale dawałem z siebie dużo. Efekt? Jestem (pipi)ym 28 letnim kierownikiem produkcji metalowej.

Ech, teraz poczulem sie jak 30letni smiec bez przyszlosci :(

Zazdro wroner, ZAZDRO :(

Opublikowano (edytowane)

A jak sie wytne na 15% i sie okaże ze mam wiecej miecha niz ty to co? Dasz plusika? Czy bedzie jak zawsze "ooo na takim to i ja wygladam na hulka hogana" "oooo nie widac kraty, dziecko z artrofia by taka forme zrobiło" "oooo pewno na białku jechał i oleju kokosowym sterydziarz"

Edytowane przez kanabis
Opublikowano

No ale jak wbija taki frank zane na hale produkcyjna to jednak musi czuc ze cos w zyciu osiagnal :(

Oni - grubasy w workach po ziemniakach, On - rakieta milosci apollo w garniturze wydajacy rozkazy.

Ide sie napic, mimo wczesnego jeszcze poranka :(

Opublikowano

tylko daj foto sylwetki a nie samego bica na pierwszym planie jak zawsze

Nie wtrącaj sie jak umiesnieni rozmawiaja

Dawid jestes w miare inteligenty, ja wierze ze jednak jeszcze cos osiagniesz w życiu. A jak nie dasz rady to pamietaj , ketoza i 7 % bf

Opublikowano

tylko daj foto sylwetki a nie samego bica na pierwszym planie jak zawsze

O to,to ;)

Kebab odstawić,bez jaj,jego ciężko nawet cheat mealem nazwać,z taka ilością warzyw(w sumie to zależny też pewnie jaki sos się wybiera).Stawiałbym raczej na alko ;)

Opublikowano

Ketoza, 7% i kierownicze stanowisko. Nie zsoominajny6o tym, bo na to pracowałem dłużej. No jak zrobisz 15% na lepszym mięsie niż ja to przez tydzień będę plusowal każdy twój post.

Shen ma rację, ukaz się!

Np pokaż udo bo wspólnymi siłami doszliśmy do wniosku, że klat nie mamy. To co? Może kopytko?

Opublikowano

Ej stary ale ty tez nie wrzuciłes klaty frontem. Nie zebym sie czepiał. Na pierwszym planie tez łapa której notabene nie skrytykuje bo jest niezła na taki bf. Reszta na contest. No i czekamy na kazuba. Chyba ze dalej jest uzalezniony od bloodborne