Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 23 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2016 2 metry? Wow! A kolegami wielkimi koksami, co zapomnieli jak startowali daaaawno temu się nie zrażaj, oni muszą tu warczeć i się spinać bo muszą motywować + za dużo teścia od rana. Ja kulturalnie od rana małżeńskie fikołki później kawa a oni nabuzowani jak piece w Katowicach w sezon zima. 8) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 23 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2016 Liti dał plusa chyba ze ten koper na klacie. Nie za fakt że ćwiczy i coś ze sobą robi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 23 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2016 XM wielki chlop rzuca rady i gra na wii u xD Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 843 Opublikowano 23 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2016 A Ty pysda co się rzuca za minusa w temacie o gierach xD Morda tam delfin i szoruj stąd. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 23 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2016 Pamietliwy ciul xD Cytuj Odnośnik do komentarza
nieobchodzimnieto 482 Opublikowano 23 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2016 Liti dał plusa chyba ze ten koper na klacie. Nie za fakt że ćwiczy i coś ze sobą robi.To za co? Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 843 Opublikowano 23 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2016 Nie, za fakt że ćwiczy i coś ze sobą robi. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 445 Opublikowano 23 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2016 z czego ma robić wycinkę? Niech buduję masę mięśniową, a potem myśli o wycince Bo teraz taka moda. Nie masz miesni to zrob wycinke i odslon zabie lydki i plusujesz u konsolomaniakow. Zamiast robic miesnie sie odchudzaja chodakowskie jedne Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 23 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2016 Prawda to,ale na ulicach jest nadmiar loch i spaślaków,więc jakakolwiek aktywność na propsie.Co to wcześniejszej mojej odpowiedzi,to faktycznie brak przecinka zmienił wszystko.Całkiem jak kiedyś i/lub czasopisma. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 23 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2016 W momencie w którym zacząłem redukcję miałem jakieś 15-20kg do zrzucenia, jakbym robił masę to bym się jeszcze bardziej zalał i po masie bym musiał jakies 12 miesięcy na deficycie kalorycznym spędzić żeby mięśni nie stracić, no chyba bym ochuyał.Zresztą z tego co mi wiadomo to im człowiek ma mniej tłuszczu tym mięśnie lepiej rosną i mniej tłuszczu się odkłada, więc jak już sie człowiek nauczy ok ćwiczyć to lepiej zrobić najpierw rzeźbę, a później masę z jak najmniejszym zalewaniem się? Co w tym złego?A że w lato będę małym szczurkiem to ja zaakceptowałem już dawno i szczerze wolę być mały i obserwować w lustrze jak mi żyły na brzuchu wyskoczyły, niż patrzeć na swoją okrągłą mordę i myśleć okuwra to teraz rok odchudzania zeby jak gunwo nie wyglądać 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 638 Opublikowano 23 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2016 Był tu jakiś koleś z 2/3 lata temu, który postanowił ze skinny fat zrobić masę i po jakimś tam czasie wrzucił zdjęcia. Oczywiście zalany pod same uszy zebrał sporo hejtu. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 445 Opublikowano 23 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2016 W momencie w którym zacząłem redukcję miałem jakieś 15-20kg do zrzucenia, jakbym robił masę to bym się jeszcze bardziej zalał i po masie bym musiał jakies 12 miesięcy na deficycie kalorycznym spędzić żeby mięśni nie stracić, no chyba bym ochuyał. Zresztą z tego co mi wiadomo to im człowiek ma mniej tłuszczu tym mięśnie lepiej rosną i mniej tłuszczu się odkłada, więc jak już sie człowiek nauczy ok ćwiczyć to lepiej zrobić najpierw rzeźbę, a później masę z jak najmniejszym zalewaniem się? Co w tym złego? A że w lato będę małym szczurkiem to ja zaakceptowałem już dawno i szczerze wolę być mały i obserwować w lustrze jak mi żyły na brzuchu wyskoczyły, niż patrzeć na swoją okrągłą mordę i myśleć okuwra to teraz rok odchudzania zeby jak gunwo nie wyglądać Jest tez opcja ze mozna zrobic duzą mase miesniowa i troche sie podlac a potem zrzucac kilogramy patrzac w lustrze jak coraz zaje.bisciej wygladasz i odsłaniaja sie muskle i miesnie jak np góra klaty której nie zrobisz na masie +200 kcal. Co w tym zlego? Cytuj Odnośnik do komentarza
nieobchodzimnieto 482 Opublikowano 23 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2016 z czego ma robić wycinkę? Niech buduję masę mięśniową, a potem myśli o wycince Bo teraz taka moda. Nie masz miesni to zrob wycinke i odslon zabie lydki i plusujesz u konsolomaniakow. Zamiast robic miesnie sie odchudzaja chodakowskie jedne no lepsze przycięte zgrabne loszki niż to https://www.facebook.com/starking30/videos/1145706612127002/ Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 24 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2016 Nie moje gusta ale chyba przypieklo ci odbyt ze wieksze od twoich xD Cytuj Odnośnik do komentarza
nieobchodzimnieto 482 Opublikowano 24 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2016 Dalej mnie piecze dupsko. Baba doyebala już do ostatecznej formy Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 24 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2016 Wieksze od Yaczesa na bombie alkoholowej xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 9 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2016 Dobra pysiaki,bo nie chce mi się dłużej redukować,daję dziwnie kadrowaną fotkę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 9 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2016 Ginyu! Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 9 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2016 Szkoda ze tu mysza nie zagłada Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 9 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2016 Ładnie gira zrobiona. A nie, że tylko bice i klata, a nogi jak u dziecka z podstawówki. PS. Dobre foto do przeróbek, ale raczej strach coś tu przerabiać Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 477 Opublikowano 9 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 9 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2016 W tym wieku już chyba powinieneś się pogodzić, że nie zrobisz sobie laski. Nigdy się nie poddam Ładnie gira zrobiona. A nie, że tylko bice i klata, a nogi jak u dziecka z podstawówki. PS. Dobre foto do przeróbek, ale raczej strach coś tu przerabiać A niech przeabiają Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 13 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 13 maja 2016 Litwin dobre czworki. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 445 Opublikowano 31 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2016 Ok do konca redu jeszcze 7 tygodni mi zostało, ale wrzucam foteczke zebyscie nie mysleli ze pękłem jak co roku i nie dałem rady. Oczywiscie jak to mowil shen nic soba nie reprezentuje ale mam zamiar zrzucic przez te 7 tyg jeszcze 3-4kg fatu i moze wreszcie bede wygladał Od konca masy -7kg -11cm w talii -1,5cm w bicu 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi