kanabis 22 419 Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Na tym zdjęciu ta łapa wcale nie wygląda źle, bym powiedział że nawet ze jest bardzo wporzadku Cytuj Odnośnik do komentarza
Infidel 218 Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Tak jak pisalem w temacie o osiagnieciach,nie robilem przez ponad rok nowych zdjec,ale stare mozna wstawic. Sporo od tych zdjec poszlo w gore, lapa 47, klatka 140cm, pas 95. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 821 Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Mocno zalany teraz jesteś? Cykle odżywkowe badź "jakieś inne" były? Cytuj Odnośnik do komentarza
Infidel 218 Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 3 cykle kreatynowe,2x po 2 miesiace na gainerach, 2x po 2 miesiace BCAA. Byly jeszcze dluzsze okresy z bialkiem,ale nie chce mi sie tego wszystkiego rozpisywac. ,,Innych" cylkow nie bralem w ogole pod uwage. Tluszczu jest teraz mniej,niz na tych zdjeciach. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Kamaz_ 7 Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Mniej tluszczu? DAWAJ ZDJECIE:D Cytuj Odnośnik do komentarza
mj 13 Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 na jakiej kreatynie miales cykl ? ; o Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 (edytowane) 3 cykle kreatynowe,2x po 2 miesiace na gainerach, 2x po 2 miesiace BCAA. Byly jeszcze dluzsze okresy z bialkiem,ale nie chce mi sie tego wszystkiego rozpisywac. ,,Innych" cylkow nie bralem w ogole pod uwage. Tluszczu jest teraz mniej,niz na tych zdjeciach. W rok po 3 cyklach krety przytyłes ok 30 kg , BCAA i gainery to zadne cykle więc nie czaruj. Mówisz że jestes mniej obtłuszczony niz na focie. Tak wygląda gościu 185 przy ok 130 kg z masa tłuszczowa większa niż twoja stara fota, który metanabol miał standardowo zamiast mleka w butelce. Więc wyglądasz zdecydowanie lepiej . Pokaz te foty. Szczerze , watpie w twoje pier.dolenie o szopenie , jak to mówią pict.or gtfo Edytowane 8 Lipca 2010 przez canabis Cytuj Odnośnik do komentarza
Amer 1 366 Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Canabis, a pytałeś czy możesz wrzucać tu moje foto? Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Myślałem że dobrze wygladasz wiec dasz kolegom pozazdroscic Cytuj Odnośnik do komentarza
Infidel 218 Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 (edytowane) Pamietaj,ze jednak te 10cm roznicy robi swoje. Po drugie nie 30kg przez rok,tylko 9. Na tym zdjeciu Pudzian ma mniej tluszczu niz ja na starej fotce. Edytowane 25 Września 2010 przez Infidel Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 W ktora strone 10 cm? Infidel zapodaj foty,na tamtych byl duzy brzuch i male przedramie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość LoganOldschool Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Wy się tu chwalicie bicami, ej bo wpadne w kompleksy. Ale ogólnie nie zależy mi na rozmiarach, tylko na "jakotakim" wyglądzie i rzeźbie. Nieco klatę dopakuję, wyrzeźbię brzuch bo ostatnio zaniedbałem i będzie ok. Ciężko mi też przybrać na wadze chociaż w wielu sparringach (ok. 182 cm i 68 kg) dawałem radę i z takimi proporcjami waga-wzrost czuje się rewelacyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Killabien 552 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Młody Bruce Lee, przynajmniej po włosach. Przy 182 cm myśle, że powinieneś ważyć wiecej, chociaż nie wiem co ćwiczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość LoganOldschool Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 JU JITSU, trochę elementów TKD (głównie kopnięcia, wyskoki itp.) a ostatnio bawie się w tzw: NINJITSU jednak musiałem przerwać w wyniku małego wypadku wszystkie treningi, w tym tygodniu "powróciłem" do trenowania Cytuj Odnośnik do komentarza
Spyker 59 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 (edytowane) Szacun chłopie. Ja za chooja tak nogi nie podnose. Też chciałem iść na jakąś sztuke walki, mianowicie kung-fu, ale wybieram sie już naprawde długo . Aha i chwasty byś mógł powyrywać z płytek, zadbaj troche o ogródek. Edytowane 10 Sierpnia 2010 przez Spyker Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość LoganOldschool Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Szacun chłopie. Ja za chooja tak nogi nie podnose. Też chciałem iść na jakąś sztuke walki, mianowicie kung-fu, ale wybieram sie już naprawde długo . Aha i chwasty byś mógł powyrywać z płytek, zadbaj troche o ogródek. Przygodę z Wushu też mam w "życiorysie". Hehe a ogródek tuż po treningu ładnie skoszony i odchwaszczony (foto robione dziś po południu) Cytuj Odnośnik do komentarza
scuff 463 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Auto w krzakach niedokładnie schowales... Mam wrazenie ze 68 kg to troche malo przy 182, ale nie wygladasz na wychudzonego Cytuj Odnośnik do komentarza
masaKRATOS 816 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 JU JITSU, trochę elementów TKD (głównie kopnięcia, wyskoki itp.) a ostatnio bawie się w tzw: NINJITSU jednak musiałem przerwać w wyniku małego wypadku wszystkie treningi, w tym tygodniu "powróciłem" do trenowania ja przy 184 waże 73 kg a jestem o szczuplejszy. Chyba nie ważysz 68 , obstawiam 10 więcej Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość LoganOldschool Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 ja przy 184 waże 73 kg a jestem o szczuplejszy. Chyba nie ważysz 68 , obstawiam 10 więcej Auto i krzaki to tereny sąsiada. Dzisiaj się ważyłem, zresztą ważę się conajmniej raz w tygodniu - równe 68 kg. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 ja przy 184 waże 73 kg a jestem o szczuplejszy. Chyba nie ważysz 68 , obstawiam 10 więcej Masakratos mam identyczne proporcje waga wzrost jak ty a wyglądam sporo masywniej od Logana(może to skutki uboczne siłowni:) ? ) btw. LoganOldschool-RESPECT, też chciałbym być tak rozciągnięty(puki co prztrzymam nogę na wysokości barku), fotę robiłeś nieruchomo czy z wymachem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość LoganOldschool Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Tu akurat z wymachem o czym świadczy nieco uniesiona pięta nogi stojącej. Bez wymachu jestem w stanie podnieść na tą samą wysokość (foto w spoilerze "nieruchomo" i jedno bonusowe). Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 o kierwa, ten bonus mocny ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Twojej wagi po Tobie totalnie nie widac, ale to gut. Jestes lepiej rozciagniety niz ja wiec szacun. Bonus jest za mocny ;D gratki Cytuj Odnośnik do komentarza
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Ładna, zdrowa sylwetka, nie ma do czego się przyczepić. jak wkleję zdjęcie z saltem to też propsy dostanę? Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Wklej jak robisz fikołki na wuefie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi