Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 1 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2016 Ok do konca redu jeszcze 7 tygodni mi zostało, ale wrzucam foteczke zebyscie nie mysleli ze pękłem jak co roku i nie dałem rady. Oczywiscie jak to mowil shen nic soba nie reprezentuje ale mam zamiar zrzucic przez te 7 tyg jeszcze 3-4kg fatu i moze wreszcie bede wygladał Od konca masy -7kg -11cm w talii -1,5cm w bicu Mieć takiego cycora kiedyś jak Kanabis i będzie klasa. Jakie ty masz obwody klata/brzuch ekolego? Póki co jednak 100 w cycku i 91 brzuch po obiedzie. Waga koło 76 kg się kręci czyli baletnica. Od następnego tygodnia 14 dni wolnego i dociskam na maksa aktywność fizyczną dorzucając do rowera przerwę w trasie na pływanie, mam staw nieopodal. Poza tym dużo machania ciężarkami i dobra miska. Z obecnych śmieci jadam jedynie kubełek Chiński z KFC z ryżem i mini stripsami, 2 razy na miesiąc taka ekstrawagancja, poza tym kura/wół/warzywa z pary/masło orzechowe/serek wiejski/czasem ziemniaki młode gotowane bez tłuszczu/zupa jarzynowa a zamiast cuksów 1-2 jabłka dziennie. Tyle z menu. Jak do września nie będę widział chociaż w części mięśni brzucha (o ile tam są?) to rzucam to w cholerę i biorę się za szydełkowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 843 Opublikowano 1 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2016 Macie i moja klatę xDNie byłem na siłce ponad 2 miechy. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 1 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2016 (edytowane) CYCOZAUR! O__O @Litwin - jak to jest z gw 501516? Na zagranicznych boardach piszą o rakach itp skutkach ubocznych, jedni zwalają to na propagande bo to bezpieczny środek a inni wręcz przeciwnie i ostrzegają przed stosowaniem. klik klik 2 Edytowane 1 czerwca 2016 przez 2razyjot Cytuj Odnośnik do komentarza
Croc 79 Opublikowano 1 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2016 (edytowane) Kanabis zdjecie daje wrazenie jakbys mial spory brzuch. Mowisz ze nie, nie masz powodu sciemniac wiec zludzenie pewno. Cyce spoker. XM za(pipi)iscie tez chce takie 2rajzy ile cwiczysz? Ja 3 mies i sporo lepiej. Nie bede wrzucal foty nie mam celu by sie przechwalac tak dla porównania lepiej. Ale ty z tego co piszesz tak srednio trzymasz diete a ja przez 3 mies raz piłem i zarcie rygor w kij- kurczako i ryz i jajko niemal caly czas Edytowane 1 czerwca 2016 przez Croc Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 2 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2016 Ja ćwiczę rok ale małe ciężary, nie buduje obwodów. Z systematyką ciężko i dietą + od zawsze skinny fat. Biceps od kiedy pamiętam 33-34 i chyba nigdy nie urósł nawet jak kiedyś tam koło 18tki ćwiczyłem. Taka sytuacja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 2 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2016 CYCOZAUR! O__O @Litwin - jak to jest z gw 501516? Na zagranicznych boardach piszą o rakach itp skutkach ubocznych, jedni zwalają to na propagande bo to bezpieczny środek a inni wręcz przeciwnie i ostrzegają przed stosowaniem. klik klik 2 Czytałem o tym raku,jedno badanie to wykazało na szczurach,ale obwiniali metodykę że dali szczury ze zmienionymi genami,pod badania i to mogło wywołać taki efekt.Zresztą nawet gdyby nie to człowiek jest trochę bardziej skomplikowany niż szczur i ni ma przełożenia jeden do jednego,niektóre suple działają na gryzoniach a u ludzi już nie wykazują działania.GW na pewno podnosi wydolność od najniższych dawek,czyli 10 mg,razem z mk 677 trzyma tłuszcz w ryzach,nie badałem profilu lipidowego ale ponoć obniża ldl. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 2 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2016 drogie to wszystko, zamiast (pipi)ac sie w polsrodki nie lepiej kupic hormon wzrostu albo inne sterydy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 2 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2016 drogie to wszystko, zamiast (pipi)ac sie w polsrodki nie lepiej kupic hormon wzrostu albo inne sterydy? Jeżeli to jest drogie to chyba cen pewnego gh nie znasz a nie jakiś hcg udających gh lub peptydów gh. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 445 Opublikowano 2 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2016 Jjot klata 120 brzuch 85. Xm nie musiales mnie az tak zawstydzac :-/ Co do brzucha nie jest zle, jak sie spompuje to na gorze nawet zarys widac, oprocz dolu, dol naprawde slabo, tzn normalnie tego nie widac ale jak sie pochyle to dol wyglada chu.jowo i cos czuje ze nie bedzie tak latwo to zredukowac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 2 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2016 (edytowane) Dol ciezko spalic i trzeba bardzo nisko zejsc z bf, widziales jaki bylem wychudzony, ale jak usiadlem to na dole sie walek sadla i tak robil. Edytowane 2 czerwca 2016 przez Shen Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 2 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2016 Jjot klata 120 brzuch 85. O_O Ja mam w klacie pewnie ze 110 i w pasie 84 a wygladam zupelnie inaczej. (181 cm/85kg) Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 2 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2016 Mi dół brzucha dopiero na tydzień przed debiutami zszedł,dlatego nie wierze w naturalne docięcie owcy do takiego poziomu jaki pokazał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 2 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2016 Nie ma innej rady tylko wrzucać foto pełnej sylwetki przed lustrem żeby ocenić to i owo. Oczywiście w bieliźnie. Wtedy można porównywać to i tamto. Kto pierwszy? Xm ty może nie bo twoje cycki śnią mi się po nocach, żona zazdrosna. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 445 Opublikowano 2 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2016 Jjot klata 120 brzuch 85. O_O Ja mam w klacie pewnie ze 110 i w pasie 84 a wygladam zupelnie inaczej. (181 cm/85kg) Ja mierze brzuch przez pepek. Nie wiem czy tak sie mierzy czy nie ale ja tak mierze bo tak zawsze mierzylem i tak zaznaczam postepy. Na masie mialem 96. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 2 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2016 Przez pępek lepiej nie,bo jak masz duże skosy to wychodzi oszukany wynik,mirzy się pod pępkiem,tak jak spodnie się zakłada.Może ustalimy jakieś ramy wrzucanych fotek?Np.biceps przodem i tyłem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 2 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2016 No ogólnie miał być Mr. Spartacus 2016 i wszyscy mieli fotki wrzucać. Aktualne to? Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 2 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2016 kurde, a ja na masie jestem XD Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 843 Opublikowano 2 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2016 No ogólnie miał być Mr. Spartacus 2016 i wszyscy mieli fotki wrzucać. Aktualne to? Jak jest coś sensownego do wygrania to moge zrobic wycinkę miesięczna i zaorac tutaj, ale jak tylko macie trzepac do moich fotek to szkoda zachodu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 2 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2016 A tak chciałem potrzepać. Ja fotki nie wrzucam, weźcie zdjęcie miotły wstawcie i będzie to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 445 Opublikowano 2 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2016 Przeciez co roku wrzucamy mniej wiecej na wakacje Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 843 Opublikowano 2 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2016 Macie ranking:1) Humano2) Wronerro3) Nie pamiętam nicka, ale był tez taki typek co miał kozak formę.Oczywiscie sharku to (pipi)a.ny sterydziarz wiec nie wymieniam Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 2 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2016 Doszukalem sie tutaj lekkiej nutki ironii ] :-> Ja bym bym za tym zeby jeszcze wyniki hormonow powstawiac w dzien zdjec XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 2 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2016 Naturalność będzie oceniał Patryk Barański Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 2 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2016 Naturale. Gurwa tak jakby to zarcie bylo naturalne. A nie jest. Bo wszystko osrane chemia wiec kazdy z nas to sterydowiec. Juz nie wspominajac o tym czym faszeruja te biedne kurczaczki. ;( 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 843 Opublikowano 2 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2016 Doszukalem sie tutaj lekkiej nutki ironii ] :-> Ja bym bym za tym zeby jeszcze wyniki hormonow powstawiac w dzien zdjec XD Nie no, bez ironii. W sumie to dopiero mi sie litwin przypomnial xD Jak jest 100 % natural to On leci na pierwsze miejsce i moje TOP 3 jest 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi