II KoBik II 2 635 Opublikowano 4 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2016 Ojej pmki wypluwasz? xD widze ze dalej pizda spuchnieta. Ja koncze z Toba ten temat, jak juz bedziesz wychodzil to zamknij drzwi za soba. :* Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 843 Opublikowano 4 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2016 <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 4 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2016 Kocham tu pisać za miłą i rodzinną atmosferę Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 4 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2016 przepraszam, czy tu bijo? Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 4 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2016 panowie, co sie tak napinacie co chwile w tym spartakusie? mieliscie obalać mit tępego napakowanego dresa, a tu non stop solówy na siusiaki. MAŁPISZON jest w tym grupowcu mocny. a kobika pamiętam jeszcze za czasów afery z ojro, wporzo gość zawsze był. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 4 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2016 Przecież tu każdy jest spoko, zresztą czy ktoś na tym forum bierze je albo pojazdy innego usera na serio? Uwielbiam wszystkich, najbardziej Kazuba. :* Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 4 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2016 kazub najmocniejsza psycha forum, rozwala bossów bare hands, a wystarczy błahy sofizmat w jego kierunku i chłop się od razu gotuje jak garnek z bigosem xd Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 4 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2016 panowie, co sie tak napinacie co chwile w tym spartakusie? mieliscie obalać mit tępego napakowanego dresa, a tu non stop solówy na siusiaki. MAŁPISZON jest w tym grupowcu mocny. a kobika pamiętam jeszcze za czasów afery z ojro, wporzo gość zawsze był. Nie wiem jak to jest ale z wiekszymi od xm na silce jest beka i wporzo atmosfera a tutaj jakies bzdety wychodza. Dobra, ja juz od tego podejscia rowniez odchodze. Andzej afera z ojro? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 4 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2016 Andzej fotka albo (pipi)j! Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 4 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2016 (edytowane) no to chyba wtedy jak mialeś żółwia w sygnaturze, jakiś rok 2007 może wojtas, trzymaj fote Edytowane 4 czerwca 2016 przez Andżej Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 4 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2016 Ale przypomnij bo nie pamietam. Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 4 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2016 Kobik jest ok, za to teksty o czyichś matkach sa suabe jak hui. Tak to widze. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 843 Opublikowano 4 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2016 Widac, ze jestes tutaj od wczoraj i łykasz wszystko jak pelikan. Cytuj Odnośnik do komentarza
Croc 79 Opublikowano 4 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2016 Ja gole klate i brzuch bo imo wyglada sie tak lepiej. Pod pachami oczywiscie tez ze wzgledow higienicznych. Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 4 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2016 Widac, ze jestes tutaj od wczoraj i łykasz wszystko jak pelikan. takie odzywki sa huiowe niezaleznie od tego, kto, do kogo i w jakich okolicznosciach to mowi, jak rowniez od tego, jaki staz ma ten, kto tego slucha. No, chyba, ze faktycznie czegos nie wiem- wyjasnij mi wiec to drugie dno. Cytuj Odnośnik do komentarza
Croc 79 Opublikowano 4 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2016 Teksty o matkach dobre. Kazdy gimbus sie zgodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 4 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2016 no to chyba wtedy jak mialeś żółwia w sygnaturze, jakiś rok 2007 może wojtas, trzymaj fote andrzej jesteś bardzo niekoleżeński ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 445 Opublikowano 4 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2016 Andzej jest rudy i wyglada jak wujaszek. W dodatku mowil ze bral sterydy. Powaznie mowie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 4 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2016 Pewnie te same sterydy jedliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 4 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2016 xm tylko nie mów, że golisz glate, bo yuri boyka umrze. PROSZE. golić to można brode, wy głupie baby. Po co sweter na lato Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 4 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2016 Nie no znam goryli i szczerze mowiac takie kudly to bym od razu aplikowal laserem. Ale to co mam nie jest tragedia. Golilem jakis czas ale strasznie wywala mi syfy. Golilem nawet godzinami z wlosem nie pod wlos i efekt taki sam. Mam delikutaśną skore i nie nadaja sie na maszynki. Nawet unikam golenia na zero na pysku. Maszynka na 1mm na Stejtama. Ponoc warto kupic golarke Philipsa bodygroom?? Ktos cos? Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 4 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2016 (edytowane) dla prawdziwych twardzieli tylko wosk. Kobik, ja mam philips multigroom, dokladnie cos takiego: i nie polecam tego gonwa. Glosna jak sam shurwysyn, nie mozna ciac na kablu, wiec jak sie rozladuje w trakcie roboty, to hui- musisz przerwac i z 10 minut ja podladowac, zeby moc w ogole dokonczyc. Do tego choc niby dobrze wyposazona, to niektore koncowki zupelnie bezuzyteczne- musialbys chyba pojedyncze wloski wpychac w sitko, zeby je ucielo. Golenie tym kur.va jajec to yebana polgodzinna udreka, po ktorej napyeralaja Cie oczy i plecy, do tego masz zaciecia na worze, a z efektu i tak nie jestes zadowolony. Nie bierz tego syfu. Edytowane 4 czerwca 2016 przez tommi Cytuj Odnośnik do komentarza
Croc 79 Opublikowano 4 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2016 Jednorazówka gilleta raz na 4 dni przejechać i styka wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 477 Opublikowano 4 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2016 (edytowane) klaty gola pedauy yebane c.ipy tez golicie? Edytowane 4 czerwca 2016 przez Dave Czezky 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 4 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2016 Nie, na ci.pe tylko wosk. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi