kanabis 22 445 Opublikowano 4 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2016 Ja ci.pe gole brzytwa. Jak prawdziwy mezczyzna Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 4 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2016 siedząc w domu pierdząc w stołek mam taką klatę jak jj XD klaty gola pedauy yebane c.ipy tez golicie? dokładnie XD pewnie bo 'treningu' szybko smaruje się margaryną żeby lepiej się błyszczeć na fotkach Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 4 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2016 siedząc w domu pierdząc w stołek mam taką klatę jak jj XD U mnie podobnie, tyle, że siedzę na kanapie. Pozdro ziomeczku! Cytuj Odnośnik do komentarza
nieobchodzimnieto 482 Opublikowano 4 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2016 kugwa hejterzy litwin doradza grubym świniom jak schudnąć kabanis sprzedaje gierki wronerro yebany kierowniczyna po robotce wypoczęci mają siły potrenować. Poróbcie fizycznie dzień w dzień przez kilka lat to zobaczy się czy na siłowieńkę są chęci. Nie, żebym bronił jj choć pamiętam, że niedawno chwaliliście go za postępy Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 4 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2016 nie po to 5 lat robilem mgr inz zeby za fizola robic. po cos te cale studia konczylem. aaa no wlasnie po to, zeby byc wypoczetym i sam dla siebie fizycznie pracowac na silowni a nie przy rowie Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 4 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2016 kugwa hejterzy litwin doradza grubym świniom jak schudnąć kabanis sprzedaje gierki wronerro yebany kierowniczyna po robotce wypoczęci mają siły potrenować. Poróbcie fizycznie dzień w dzień przez kilka lat to zobaczy się czy na siłowieńkę są chęci. Nie, żebym bronił jj choć pamiętam, że niedawno chwaliliście go za postępy Proszę moich ekolegów z działu Spartakus nie obrażać! Chwalili bo schudłem z poziomu prosiaka, teraz jestem skinny fat i nic nie przytyrałem mięśnia od roku a klatę mam jak Koval. Poza tym gdybym pracował fizycznie ostro miałbym jakieś mięśnie. Ja chcę schudnąć żeby pozbyć się brzucha, później zobaczymy. A, że mam słomiany zapał słabo idzie ale wciąż się jaram, że nie ważę prawie 100 kg tylko na wadze dzisiaj rano 75,2. 8) I jak znowu będą jakieś pojazdy, że się użalam to oficjalnie oświadczam, że jestem trzeźwy i mam wbitą bagietę - trzeźwa ocena sytuacji, umiem sam się krytykować i jestem w tym świetny! Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 4 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2016 po robotce wypoczęci mają siły potrenować. Poróbcie fizycznie dzień w dzień przez kilka lat to zobaczy się czy na siłowieńkę są chęci da się, wystarczy być zdeterminowanym sku.rwysynem Nie, żebym bronił jj choć pamiętam, że niedawno chwaliliście go za postępy to o chuyaszku ? to truchło nie może mieć wiele wspólnego z fizyczną robotą, po której nie miałby siły na trening 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 4 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2016 kugwa hejterzy litwin doradza grubym świniom jak schudnąć kabanis sprzedaje gierki wronerro yebany kierowniczyna po robotce wypoczęci mają siły potrenować. Poróbcie fizycznie dzień w dzień przez kilka lat to zobaczy się czy na siłowieńkę są chęci. Nie, żebym bronił jj choć pamiętam, że niedawno chwaliliście go za postępy A wcześniej 6 lat praktyk w stoczni Gdynia i rok pracy w Remontowej(pobudka o 4:30 i dojazd na 6 do Gdańska),tak że wiem jak to jest pakować tylko w weekend,bo po robocie to jedyne o czym marzysz to się wyspać. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 4 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2016 6 lat praktyk, wtf? Cytuj Odnośnik do komentarza
Croc 79 Opublikowano 4 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2016 Wujek jaki wzrost? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 4 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2016 180 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza
Croc 79 Opublikowano 4 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2016 To w teorii masz wage dawno dobrą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 4 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2016 Nie widzę tego w lustrze. Chcę osiągnąć płaski brzuch, nie odstający jak piłka i pozbyć się tłuszczu na nim i okolicach, nie wspomnę o nadmiarze rozciągniętej skóry po utracie wagi. Chyba, że z tym brzuchem, że wypchany to jakaś wada w budowie ale pewnie za mało zasuwam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Croc 79 Opublikowano 4 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2016 Brzuch robimy w kuchni a nie na siłowni Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 4 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2016 Wujek nie ma genu , Mowię jak jest ! Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 4 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2016 Nie pisz tak bo zaraz wparuje kazub z berserkerem i się zacznie a kto chce znowu tych nudnych inwektyw słuchać na mój temat? Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 5 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2016 6 lat praktyk, wtf? 3 lata zawodówki i 3 lata technikum na podbudowie zawodówki. Cytuj Odnośnik do komentarza
nieobchodzimnieto 482 Opublikowano 5 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2016 No właśnie i gdybyś dalej tak tyral to o obecnej formie mógłbyś pomarzyć. JJ mały ale wariat Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 5 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2016 Dodaj 15-20kg fatu i wypisz-wymaluj jj xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Litwin81 1 155 Opublikowano 5 czerwca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2016 Masz fotkę z czasów stoczni by uzmysłowić ci że można mimo fizolki coś osiągnąć: 11 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 5 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2016 Wymowka zawsze sie jakas znajdzie zeby na (pipi)e siedziec Cytuj Odnośnik do komentarza
Croc 79 Opublikowano 5 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2016 Lit zaje.biscie. Teraz masz gorzej czy lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 5 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2016 Fajne cyce i brzuch:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 5 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2016 Wieczorem dam świeże bo kabla do fona zapomnaiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Croc 79 Opublikowano 5 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2016 Takie cos jak Lit ma na zdjeciu i styka mi w zupełnosci. Nie wiem czemu albo teraz gorsza forma ale w tym dresie co cwiczysz ta forma sie gubi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi