Litwin81 1 155 Opublikowano 5 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2016 Sam zobaczysz,tyle ze teraz ważę 84 kg(masa) a na focie jakieś 78(też masa ale 8 h fizolki,plus treningi w weekend). Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 5 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2016 Wpadl jeszcze typ co robi pompusie z taboretami i steka ze fizola przeszkadza w silowni. No ja yebię co tu sie odyebuye? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 5 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2016 Dodaj 15-20kg fatu i wypisz-wymaluj jj xd Hej, nie przesadzaj Jakubek. Wiadomo, że jestem zero w porównaniu do Litwina ale 10 kg jeszcze sadła i będzie wymarzony moment by zacząć masę i być z siebie zadowolony. Waga rano 74,9 - pozdrawiam fanów! 19.05 kończę urlop i będzie porównanie bo zaczynam ścisłą redukcję a'la Wujaszek, oczywiście bez fotek bo Kazub będzie krzyczeć. Ciekawe czy nie skończy się na +10 kg jak wpadnę w cug grillowy ale będę walczyć sam ze sobą - trzymajcie za mnie kciuki ekoledzy! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 638 Opublikowano 5 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2016 w chuyu cie mamy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 445 Opublikowano 5 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2016 Takie cos jak Lit ma na zdjeciu i styka mi w zupełnosci. Nie wiem czemu albo teraz gorsza forma ale w tym dresie co cwiczysz ta forma sie gubi. No ale wiesz ze jednak zdjecie ma sporo wieksza rozdzielczosc niz filmik? Litwin wrzucał zdjecie w pozycji supersajana i po wycieciu czworogłowych uda raczej smiem sądzic ze i forma jest git Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 5 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2016 Dodaj 15-20kg fatu i wypisz-wymaluj jj xd Hej, nie przesadzaj Jakubek. Wiadomo, że jestem zero w porównaniu do Litwina ale 10 kg jeszcze sadła i będzie wymarzony moment by zacząć masę i być z siebie zadowolony. Waga rano 74,9 - pozdrawiam fanów! 19.05 kończę urlop i będzie porównanie bo zaczynam ścisłą redukcję a'la Wujaszek, oczywiście bez fotek bo Kazub będzie krzyczeć. Ciekawe czy nie skończy się na +10 kg jak wpadnę w cug grillowy ale będę walczyć sam ze sobą - trzymajcie za mnie kciuki ekoledzy! Ja ciebie nie zminusowałem,muszę zmienić hasło. Takie cos jak Lit ma na zdjeciu i styka mi w zupełnosci. Nie wiem czemu albo teraz gorsza forma ale w tym dresie co cwiczysz ta forma sie gubi. No ale wiesz ze jednak zdjecie ma sporo wieksza rozdzielczosc niz filmik? Litwin wrzucał zdjecie w pozycji supersajana i po wycieciu czworogłowych uda raczej smiem sądzic ze i forma jest git Teraz już trochę podlany,ale wstydu nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 5 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2016 w chuyu cie mamyco wy tacy wszyscy jesteście niemili dla niego? @Litwin: na tej focie starej naprawde zayebista forma- proporcjonalnie i bez jakiejś przesady, klata zarabiscie na gorze wysadzona i nawet twarz jakaś taka szczuplejsza. Na tamtym ujęciu z tym nakoksowanym typem co wrzuciłeś niedawno to wyglądasz trochę jakbyś do występów na olimpiadzie w barwach reprezantacji Gruzji w podnoszeniu ciężarów sie szykował, ale tu jest (był) konkret naprawde. Osobiście tez cos takiego wlasnie mniej wiecej za cel sobie stawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 5 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2016 Tylko taka różnica że teraz mam 35 lat a wtedy 25 Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 5 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2016 No, tak tez sobie pomyślałem w sumie- sam tez widze po sobie, ze z biegiem lat morda coraz bardziej okrągła sie robi, chuy wie dlaczego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 5 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2016 No w tym roku w marcu wyglądałem ok,po prostu na masie czuję się komfortowo psychicznie a i tak nie wyglądam na tyle źle by się musieć bardziej ścinać,zresztą zobaczycie po 18 jak zrzucę fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 5 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2016 Kon jestes i tyle. Co tu wiecej rozprawiac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 5 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2016 Koń nie koń Po prostu wycinka to mega stres dla organizmu i długo na niej nie da się być Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 5 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2016 35 lat? jak można być tak starym? Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 5 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2016 Nie wiem,tak jakoś pykło Cytuj Odnośnik do komentarza
Croc 79 Opublikowano 5 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2016 Stary to jest ten obok i ma forme skubany Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 5 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2016 nie wyglądasz, stawiałem na 30. Nie zakładasz jeszcze rodziny? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 5 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2016 Nie wiedzialem ze Liti taki stary ;/ tym bardziej super forma. Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 5 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2016 No w tym roku w marcu wyglądałem ok,po prostu na masie czuję się komfortowo psychicznie a i tak nie wyglądam na tyle źle by się musieć bardziej ścinać,zresztą zobaczycie po 18 jak zrzucę fotki. ten typ w pierwszym rzedzie po lewej wyglada, jakby mu ktos glowe w paincie dokleil. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 5 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2016 nie wyglądasz, stawiałem na 30. Nie zakładasz jeszcze rodziny? Brak siana,81 w nicku to od roku urodzenia Stary to jest ten obok i ma forme skubany Jan Olejko. Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 5 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2016 (edytowane) hej chłopaki powiedzcie mi czy mam szanse w starciu z JJ'em - trening: jazda pedalskim rowerem do pracy - kardio: gram w gierki - dieta: jem dużo jabłek Będzie na hit'a czy muszę jeszcze przypakować? Edytowane 5 czerwca 2016 przez koval Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 5 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2016 ciężki orzech do zgryzienia, chyba remis. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 009 Opublikowano 5 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2016 Wygladasz jak JJ plus wlosy na klacie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 445 Opublikowano 5 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2016 Aha czyli to o taki meszek chodzi jak ktos mowi ze ma owlosiona klate. No to luz, tez bym wtedy nie golil Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 5 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2016 Dzięki chłopaki, Wasze wsparcie jest bardzo pomocne. <wujaszek.jpg> Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 5 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2016 Wygladasz jak JJ plus wlosy na klacie. +(pipi)owe tatuaże Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi