Opublikowano 2 maja 200816 l Nie wierzysz to nie. Podobny jest do Ciebie ten gosciu Edytowane 2 maja 200816 l przez Brolly PL
Opublikowano 2 maja 200816 l Nie wierzysz to nie. Podobny jest do Ciebie ten gosciu Wiem że podobny , ode mnie miety pożyczał. Wierze tylko co fajnego jest w tym że bratem się pochwalisz?
Opublikowano 2 maja 200816 l Wcale się nie chwale... tylko daje jego fote bo też gra na xboxie i na tym samym profilu BROLLY PL, teraz najcześciej w fife 08 Wiec niewiem o co Ci chodzi
Opublikowano 2 maja 200816 l Myślałem że tutaj chodzi o to żeby wrzucać swoje fotki, no ale jeśli Twój "brachol" tez używa tego konta to spoko, nie było sprawy, pjontka
Opublikowano 3 maja 200816 l xD Korzystamy razem z tego samego konta i co ma robic nowe bo wy tak chcecie xD Edytowane 3 maja 200816 l przez Brolly PL
Opublikowano 5 maja 200816 l Jakim kiedy wycinka? BTW przez ostatnie 2 miesiace stracilem rowno 5kg masy, niestety w wiekszosci miesniowej Robota + ku.r.e.wski stres + kilka zatruc (za(pipi)isty bufet w robocie, pewnie zostaly mi po nim robaki) i prosze. A mialo byc tak pieknie na wakacje. Musze kal przebadac Wp.i.e.rd.al.am 4000kcal dziennie i chudne ciagle, rotfl.
Opublikowano 13 maja 200816 l To ja 183cm wzrostu 80kg wagi Cwicze juz jakis czas ale z przerwami, glownie tyle ile moge w domu. Bez boostow, tylko chleb z serem Ps. sorki za jakosc i brak napinania ;P
Opublikowano 14 maja 200816 l Bez boostow No, wreszcie ktoś mądry ;]. Nawet spoko brzucha mięśnie. BTW, tak ciekaw jestem, czy to co ma z tyłu Jakim da się osiągnąć bez boostów?
Opublikowano 14 maja 200816 l Bez boostow No, wreszcie ktoś mądry ;]. moze rozwin tą mysl ;f BTW, tak ciekaw jestem, czy to co ma z tyłu Jakim da się osiągnąć bez boostów? da sie, chodziaz nie wiem co masz na mysli mowiac "boosty"
Opublikowano 14 maja 200816 l Nie znam się na tym, ale jak dla mnie wszelkie kreatyny czy inne substancje dzieki którym mięśnie rosną szybciej, to droga na skróty niegodna prawdziwych mężczyzn ;]. Podobnie jak np. te wszelkie stymulatory mięśni których pełno w telezakupach etc. Ale to moja niepopularna opinia i zdaję sobie sprawę że wiele osób się z tym nie zgadza, hehe.
Opublikowano 14 maja 200816 l Nie znam się na tym, ale jak dla mnie wszelkie kreatyny czy inne substancje dzieki którym mięśnie rosną szybciej, to droga na skróty niegodna prawdziwych mężczyzn ;]. Podobnie jak np. te wszelkie stymulatory mięśni których pełno w telezakupach etc. Ale to moja niepopularna opinia i zdaję sobie sprawę że wiele osób się z tym nie zgadza, hehe. Jeśli im to przynosi efekty, to czemu nie. Niektórzy ćwiczą wyłącznie dla wyglądu, gdybym miał taki cel, to z miejsca kupiłbym sobie czyste białko i zapisał się na siłkę. Ale póki co mam inne priorytety.
Opublikowano 16 maja 200816 l Nie znam się na tym no ; ) droga na skroty to moze soczek, na pewno nie zadne suple. tori, czyste bialko mozesz zastapic konkretnym zarelkiem, ktore lepiej wejdzie niz kazdy proszek. nie mylcie uzupelniania diety jakimikolwiek odzywkami z jej zastapieniem.
Opublikowano 18 maja 200816 l Odzywka to SUPLEMENT i wielu wlasnie o tym zapomina.Podczas intensywnych treningow jak i w trakcie regenarcji organizm zwieksza zapotrzebowanie na konkretne substancje a odzywki sa wlasnie tym co nam pomaga mu ich dostarczyc.Poza tym jesli pracuje ok 10h dziennie to w pracy nie bede pichcil jakis mega obiadkow.Zrobie jakas pasze do tego wezme szejkera z czyms co tam ktos pisal ze jest niegodne prawdziwego sportowca i tyle w temacie.Odzywka to uzupelnienie i jak dla mnie bez tego sie nie mozna obejsc (jesli liczymy na jakies efekty).Do tego przy moim typie budowy (ektomorfik) i zapotrzebowaniu na kalorie nie mam wyjscia.
Opublikowano 19 maja 200816 l Ja tak spadlem, ze chyba Storma + Shocka zarzuce. A i tak nie odzyskam pewnie 2 cm w kablu i 5 kg:||||||||||||||| Dzizas, zalamka. Jestem wieszak na ubrania. Ciagle mnie sraki mecza:/ Co do dyskusji, to jakbym mial jesc 6 czy 7 zwyklych posilkow dziennie, to bym sie chyba o.s.r.a.l. Sa inne rzeczy do roboty niz jedzenie. Generalnie teraz 4 moje posilki sa zmiksowane. 2 porcje gainera + 2 porcje owsianki z jakims bialkiem (twarog np) po 200 g. Moze to po tej owsiancie (ale blyskawicznej, wiec nie powinno byc problemu:/) ta sraka mnie meczy Mam nadzieje, ze nie, bo jest to mega wygodne.
Opublikowano 20 maja 200816 l Ale objaśnijcie mi jedną kwestię- mamy dwóch gości, ćwiczą tyle samo i tak samo, tylko że jeden używa gainerów różnego rodzaju, a drugi nie. Wiadomo, ten pierwszy będzie lepiej rozbudowany. A który będzie miał więcej siły?
Opublikowano 20 maja 200816 l Zakladajac ze sa IDENTYCZNI (glownie o genetyke chodzi) to na logike oczywiscie ten ktory stosuje suplementy.Cwiczac z ciezarem miesien dostaje sygnaly do wzrostu by sprostac obciazeniom.Koles po odzywkach bedzie mial szybsze przyrosty co sila rzeczy przelozy sie na wieksza sile.Zaznaczam tylko ze mowie o konkretnej suplementacji a nie jakiejs "pompie".
Opublikowano 20 maja 200816 l Ja tak spadlem, ze chyba Storma + Shocka zarzuce. A i tak nie odzyskam pewnie 2 cm w kablu i 5 kg:||||||||||||||| Dzizas, zalamka. Jestem wieszak na ubrania. Ciagle mnie sraki mecza:/ Co do dyskusji, to jakbym mial jesc 6 czy 7 zwyklych posilkow dziennie, to bym sie chyba o.s.r.a.l. Sa inne rzeczy do roboty niz jedzenie. Generalnie teraz 4 moje posilki sa zmiksowane. 2 porcje gainera + 2 porcje owsianki z jakims bialkiem (twarog np) po 200 g. Moze to po tej owsiancie (ale blyskawicznej, wiec nie powinno byc problemu:/) ta sraka mnie meczy Mam nadzieje, ze nie, bo jest to mega wygodne. storm zaje,bisty. shock to dobry dodatek aczkolwiek nie jest niezbedny. storma skonczylem tydzien temu, wyszlo mnie bardzo tanio i bardzo ergonomicznie. to jeden z lepszych stakow, ktory w stosunku cena - jakos nie ma konkurencji. stracone i kg odzyskasz na pewno. ja odzyskalem i to niemal po identycznych spadkach do Twoich : ). podstawa to jednak zarcie. Ale objaśnijcie mi jedną kwestię- mamy dwóch gości, ćwiczą tyle samo i tak samo, tylko że jeden używa gainerów różnego rodzaju, a drugi nie. Wiadomo, ten pierwszy będzie lepiej rozbudowany. A który będzie miał więcej siły? beda mieli tyle samo sily. pierwszy dobrze zje, drugi wypije gainera.
Opublikowano 20 maja 200816 l No to chyba sie skusze Qbas, bo jestem zalamany z deka ;/ Co do gainerow: to jest tylko zastepstwo posilku. I tak o wiele lepszy skutek przynioslaby pelna dieta.