Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Wyświetleń 594,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ok tym miłym akcentem chciałbym życzyc wszystkim spartakusom zyczyc dobranoc, niech wam sie wujaszki przysnią      

• Kenny tJJger
    Kenny tJJger

Ostatnie foto na 98 stronie, kwiecień 2014.       Wiadomo, że żaden progres i nie spartakus ale na wadze z -10 kg, lżej żyć i pracować. Kondycja też lepsza i jak wytnę się do poziomu co mnie zad

• II KoBik II
    II KoBik II

Opublikowano

A kabina prysznicowa Twoja? Mam nadzieję, że nie, bo w lewym dolnym rogu widzę żółte zacieki.

Chocko odkąd pamiętam jak wrzuca fotki to zawsze dobrze wyglądał.

Opublikowano

A kabina prysznicowa Twoja? Mam nadzieję, że nie, bo w lewym dolnym rogu widzę żółte zacieki.

Chocko odkąd pamiętam jak wrzuca fotki to zawsze dobrze wyglądał.

Całe szczęście nie moja. Dzięki x

Opublikowano

Czyściłem dzisiaj fona i taka fotka wpadła,to było tydzień po Żelistrzewie a na tydzień przed Bytowem,gdy musiałem się poddać bo mi się kasa na przygotowania skończyła:

2zgzs5v.jpg

Opublikowano

Taki brzuch w Twoim wieku, to rzadkość :)

lol

Litwin, ludzie z Twojego pokolenia zaczeli juz umierac czy jeszcze sie jakos trzymaja?

Opublikowano

Gastrix, prostamol i kreatyna i jakos pewnie leci

Opublikowano

Ludzie trenujacy nie dziadzieja przed czterdziestka, ogarnijcie sie. Statystycznie wiekszosc kulturystow osiaga szczyt formy tuz przed i tuz po 30. Staz, doswiadczenie, wiedza, kontrolowanie trybu zycia, poznanie organizmu i tak dalej 

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Szczerze mówiąc, to miałem sporo obaw wklejając to zdjęcie, bo w moim wieku ciężko rywalizować z facetami młodszymi o 20 i więcej lat, ale niech będzie. Trenuję 7 lat, 4 razy w tygodniu, żadnych sztucznych  wspomagaczy. Wzrost 175 cm, waga 90 kg.

utft3ioqft3w.jpg

Opublikowano

Naprawde za to? Przeciez on wyglada 5 razy lepiej od ciebie.

Opublikowano

90kg przy 175cm i braku bebzona to chyba musi byc gęsty mięsień i kosciec. Potencjalnie byk.

Opublikowano

Naprawde za to? Przeciez on wyglada 5 razy lepiej od ciebie.

To 10 razy lepiej niż ty, brzuch ze 20 :)

Opublikowano

Nabity jak PKS do lichenia !
20 lat wiecej ? To bedzie prawie 50 lat ;d

Bardzo fajna i estetyczna sylwetka.

propsuje :F

Opublikowano

To 10 razy lepiej niż ty, brzuch ze 20 :)

Ja rzucilem silke :sir:

Rok przerwy dobrze zrobi, od lat mi sie cwiczyc nie chcialo.