Opublikowano 8 czerwca 20168 l A kabina prysznicowa Twoja? Mam nadzieję, że nie, bo w lewym dolnym rogu widzę żółte zacieki. Chocko odkąd pamiętam jak wrzuca fotki to zawsze dobrze wyglądał.
Opublikowano 8 czerwca 20168 l A kabina prysznicowa Twoja? Mam nadzieję, że nie, bo w lewym dolnym rogu widzę żółte zacieki. Chocko odkąd pamiętam jak wrzuca fotki to zawsze dobrze wyglądał. Całe szczęście nie moja. Dzięki x
Opublikowano 10 czerwca 20168 l Czyściłem dzisiaj fona i taka fotka wpadła,to było tydzień po Żelistrzewie a na tydzień przed Bytowem,gdy musiałem się poddać bo mi się kasa na przygotowania skończyła:
Opublikowano 10 czerwca 20168 l Taki brzuch w Twoim wieku, to rzadkość lol Litwin, ludzie z Twojego pokolenia zaczeli juz umierac czy jeszcze sie jakos trzymaja?
Opublikowano 10 czerwca 20168 l Ludzie trenujacy nie dziadzieja przed czterdziestka, ogarnijcie sie. Statystycznie wiekszosc kulturystow osiaga szczyt formy tuz przed i tuz po 30. Staz, doswiadczenie, wiedza, kontrolowanie trybu zycia, poznanie organizmu i tak dalej
Opublikowano 10 czerwca 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Szczerze mówiąc, to miałem sporo obaw wklejając to zdjęcie, bo w moim wieku ciężko rywalizować z facetami młodszymi o 20 i więcej lat, ale niech będzie. Trenuję 7 lat, 4 razy w tygodniu, żadnych sztucznych wspomagaczy. Wzrost 175 cm, waga 90 kg.
Opublikowano 11 czerwca 20168 l 90kg przy 175cm i braku bebzona to chyba musi byc gęsty mięsień i kosciec. Potencjalnie byk.
Opublikowano 11 czerwca 20168 l No (pipi)a xD ja ma tyle samo wzrostu i 20 kg mniej. Nie umiem sobie nawet wyobrazic jak koles musi byc nabity.
Opublikowano 11 czerwca 20168 l Naprawde za to? Przeciez on wyglada 5 razy lepiej od ciebie. To 10 razy lepiej niż ty, brzuch ze 20
Opublikowano 11 czerwca 20168 l Nabity jak PKS do lichenia !20 lat wiecej ? To bedzie prawie 50 lat ;d Bardzo fajna i estetyczna sylwetka. propsuje :F
Opublikowano 11 czerwca 20168 l To 10 razy lepiej niż ty, brzuch ze 20 Ja rzucilem silke Rok przerwy dobrze zrobi, od lat mi sie cwiczyc nie chcialo.