Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Tylko nie mów, że to przez komputer :(

Ale niedawno tu wrzucałeś fotę z piewki i było dobrze, klatę sporą miałeś.

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Wyświetleń 594,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ok tym miłym akcentem chciałbym życzyc wszystkim spartakusom zyczyc dobranoc, niech wam sie wujaszki przysnią      

• Kenny tJJger
    Kenny tJJger

Ostatnie foto na 98 stronie, kwiecień 2014.       Wiadomo, że żaden progres i nie spartakus ale na wadze z -10 kg, lżej żyć i pracować. Kondycja też lepsza i jak wytnę się do poziomu co mnie zad

• II KoBik II
    II KoBik II

Opublikowano

Shen, wracaj do oswiecimia zalosny lamusie.

Grzybiarz, te chwile ktore mam dla siebie wole poswiecic na overwatch.

Nie czulem takiej checi do grania od soul calibur 2

Edytowane przez Dave Czezky

Opublikowano

Brak sterydow i sztucznych wspomagaczy, a ile agresji :obama:

Opublikowano

Ja rzucilem silke :sir:

Rok przerwy dobrze zrobi, od lat mi sie cwiczyc nie chcialo.

Najlepsza wymówka,do tego zawsze działa ;)

Opublikowano

ciekawe czy wroce xd

Opublikowano

Ale zaorane, kupa mięsa. Propsy. Nabity jak czołg. Bydle. Chciałby kiedys taki byc. 

Opublikowano

Atos o ile to twoje to dla mnie ideał.

Opublikowano

Dzięki. Ale żeby nie było zbyt słodko i kolorowo, to muszę powiedzieć, że jeszcze 8 lat temu waga wskazywała 133 kg...Zapuściłem się strasznie, rezygnując z jakiejkolwiek aktywności fizycznej. Na szczęście rozsądny trening i sensownie dobrana dieta są w stanie zmienić człowieka.

Opublikowano

Umówisz sie z nim?

Opublikowano

Dzięki. Ale żeby nie było zbyt słodko i kolorowo, to muszę powiedzieć, że jeszcze 8 lat temu waga wskazywała 133 kg...Zapuściłem się strasznie, rezygnując z jakiejkolwiek aktywności fizycznej. Na szczęście rozsądny trening i sensownie dobrana dieta są w stanie zmienić człowieka.

To sie kupy nie 3ma!

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Jutro mam operację i około miesiąc przerwy od treningów. -300kcal i zacznę robić reverse diet. -14,5kg od pierwszego stycznia.

Fotka z zeszłych wakacji +18, nie jeść otwierając spojler xd

1Q2WaBf.jpg

Aktualne

0IH4ELA.jpg

Sjlyj0s.jpg

H9jOJEZ.jpg

3ZdV2Qn.jpg

70,4kg, 179cm, bicek 35,5cm. Ogólnie to w nogach i pośladach mam jeszcze sporo tłuszczu, ale yebać to. Mama powiedziała wczoraj, że jestem obrzydliwie wychudzony :/

Opublikowano

zaje.bisty progress :obama:

te zębate przednie na żebrach jak elegancko wyizolowane

Opublikowano

Jutro mam operację i około miesiąc przerwy od treningów. -300kcal i zacznę robić reverse diet. -14,5kg od pierwszego stycznia.

Fotka z zeszłych wakacji +18, nie jeść otwierając spojler xd

1Q2WaBf.jpg

Aktualne

0IH4ELA.jpg

Sjlyj0s.jpg

H9jOJEZ.jpg

3ZdV2Qn.jpg

70,4kg, 179cm, bicek 35,5cm. Ogólnie to w nogach i pośladach mam jeszcze sporo tłuszczu, ale yebać to. Mama powiedziała wczoraj, że jestem obrzydliwie wychudzony :/

Nie no zajębiście, jakie koksy zażywasz?

Opublikowano

Zjadł kilogram białka, przytył 5 kilo. Kulturyści mu zazdroszczą. Bardzo fajnie, ale chyba wystarczy tej redukcji.

Opublikowano

Wyglądasz jak całkiem inny koleś, niż ten na pierwszym foto.
Spoko, że brzuch zamieniasz na kaloryfer. Biegasz?

Opublikowano

Nie. Z cardio to jedynie godzina spaceru w dni treningowe, w dni nie treningowe siedzę na doopie w pracy przez 13h. A z koksów to tylko monohydrant, ten najtańszy, tak jak pan Saker doradza.