_Red_ 11 993 Opublikowano 1 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2016 Ale co ty tu w ogole robisz, do you even lift? Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 1 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2016 Milan ile donic bierzesz na klate Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 1 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2016 wlacha, wy pie rda laj Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 1 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2016 (edytowane) 2 krągłe doniczki na klate Edytowane 1 sierpnia 2016 przez milan Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 1 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2016 (edytowane) Tyle ze ja nie pisze w twoja strone takich komentarzy jak cos wrzucasz. Przeciez ty cos gadales nawet o tym ze osiagneles max genetyczny na sucho. Z tego tez sie nie smialem, serio troche szacunku dla czyjejs pracy bo zachowujesz sie jak je.bany buc a tutaj nie jestes inzynierkiem na swojej hali wiec zamknij morde i siedz cicho jak ci czyjas sylwetka nie odpowiada. Ciebie kreca paragony ktore i tak sa niedokladne w mierzeniu bf bo jak masz 8% to ja jestem lazar angelov, jak czezki wrzucil klate to tez zal ci dupe scisnal ze mial ja lepsza od ciebie. Serio jestes mega irytujacy, zachowujesz sie jakby twoje zdanie mialo mnie obchodzic. Ja np nie chcialbym wygladac jak yakubu(a on pewnie jak ja bo co innego nas kreci ) ale kolo ma taki bf ze ma u mnie szacun za robote a ty ani nie wrzuciles jakiejs dobrej masdy miesniowej a wyrzezbiony tez jestes jak wyposzczony robol takze triche samokrytyki i z mojej strony koniec tej dyskusji zamiast szczekac jak ratlerek wrzuc swoje foto i pokaz jaki jestes boski i jak wyglada prawdziwy spartakus nie taka nedzna imitacja jak ja. Wiesz kogo mi przypominasz? Takiego spartakusowego balona, co to sie chwalil pamietam swoim mieszkaniem, wrzuca paragony a tak naprawde jest zupelnie przecietny jak my wszyscy bo tak naprawde kazdy tutaj jako amator kulturystyki jest przecietny, no moze procz szarka i litwina. Pozdrawiam cieplo Wszystko super ale ja w domu mieszkam nie w mieszkaniu, więc to nie mogłem być ja. Mieszkaniem bym w życiu się nie chwalił :-). Chyba na tym rejdżu, jakiś szum informacyjny ci się zrobił. Wybaczam. Ale wronerro na bank jest twoją solą w oku. Nie dość że co by nie mówić to dobrze zrobiony to jeszcze kupuje auto warte 6 twoich Daci Romero. Edytowane 1 sierpnia 2016 przez balon 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 1 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2016 Czyli przecieki z Comic-conu były prawdziwe, powstaje sequel "balon vs. kanabis 2: kaudi" Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 1 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2016 Nie, nie. Mnie w to nie mieszajcie. Kabi mnie wywołał, wpadłem odpisałem, do tego podzieliłem się swoimi spostrzeżeniami i uciekam. Niestety brak czasu ostatnio aby uprawiać czynny foruming. V Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 1 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2016 Tyle ze ja nie pisze w twoja strone takich komentarzy jak cos wrzucasz. Przeciez ty cos gadales nawet o tym ze osiagneles max genetyczny na sucho. Z tego tez sie nie smialem, serio troche szacunku dla czyjejs pracy bo zachowujesz sie jak je.bany buc a tutaj nie jestes inzynierkiem na swojej hali wiec zamknij morde i siedz cicho jak ci czyjas sylwetka nie odpowiada. Ciebie kreca paragony ktore i tak sa niedokladne w mierzeniu bf bo jak masz 8% to ja jestem lazar angelov, jak czezki wrzucil klate to tez zal ci dupe scisnal ze mial ja lepsza od ciebie. Serio jestes mega irytujacy, zachowujesz sie jakby twoje zdanie mialo mnie obchodzic. Ja np nie chcialbym wygladac jak yakubu(a on pewnie jak ja bo co innego nas kreci ) ale kolo ma taki bf ze ma u mnie szacun za robote a ty ani nie wrzuciles jakiejs dobrej masdy miesniowej a wyrzezbiony tez jestes jak wyposzczony robol takze triche samokrytyki i z mojej strony koniec tej dyskusji zamiast szczekac jak ratlerek wrzuc swoje foto i pokaz jaki jestes boski i jak wyglada prawdziwy spartakus nie taka nedzna imitacja jak ja. Wiesz kogo mi przypominasz? Takiego spartakusowego balona, co to sie chwalil pamietam swoim mieszkaniem, wrzuca paragony a tak naprawde jest zupelnie przecietny jak my wszyscy bo tak naprawde kazdy tutaj jako amator kulturystyki jest przecietny, no moze procz szarka i litwina. Pozdrawiam cieplo Ale wronerro na bank jest twoją solą w oku. Nie dość że co by nie mówić to dobrze zrobiony to jeszcze kupuje auto warte 6 twoich Daci Romero. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 1 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2016 kabi wysłał CI maila ? miły kolega Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 1 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2016 Ale syf w fotkach,a wszystko przez prowokatora milana Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 1 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2016 Chcesz to tez mozesz wyslac mamtrzyrazytylecoty@buziaczek.pl Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 1 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2016 Nie, nie. Mnie w to nie mieszajcie. Kabi mnie wywołał, wpadłem odpisałem, do tego podzieliłem się swoimi spostrzeżeniami i uciekam. Niestety brak czasu ostatnio aby uprawiać czynny foruming. V Posiadasz tzw baloni zmysł? Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 1 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2016 w sumie to przez shena Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 1 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2016 żeby odwrócić uwage wrzucam zdjecie tarzana na ktorym nic nie widac. Mam tez nowa ksywke, Pamela Stwierdzam syndrom wujadzka 2 stadium ! Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 1 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2016 Kanabis nie daj się hejterom, najważniejsze, że ciebie kręci to, co robisz. Kawał chłopa. @Wronek - na jakiej maszynie te pomiary robisz i jak się to odbywa? Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 1 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2016 (edytowane) Sytuacja jest powazna skoro wujek pociesza kanabisa xD Edytowane 1 sierpnia 2016 przez Plugawy Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 1 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2016 @Wronek - na jakiej maszynie te pomiary robisz i jak się to odbywa? Takie ciulstwo, na ktore wchodzisz na bosaka i lapiesz dwa kastety. Niby +/- 2% w BF jest ale mnie glownie chodzi o dokladna wage bo w soboty trenuje naczczo i co sobote robie check form. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 1 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2016 Sytuacja jest powazna skoro wujek pociesza kanabisa xD Sprawy przybraly zbyt duzych rozmiarow. Wychodze. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 1 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2016 Trzymaj się Kabcio. Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 2 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2016 Agresja jak w 1942 i teraz kazdy ma staracha zeby sie odezwac ;x Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Amer 1 368 Opublikowano 5 sierpnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2016 Jakoś na dniach wchodzi mi równe 3 lata stażu, więc strzeliłem sobie takie porównanie. Ponad 20kg różnicy. Tak, tak, wiem - morda wciąż niewyjściowa, a zdjęcie robione ziemniakiem Pzdr. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 5 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2016 ktore jest po 3 latach? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 5 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2016 te w srodku Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 5 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2016 Ty Dawid pokaz swoja przemiane 3 letnia. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 5 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2016 Idz wyciskaj te swoje 70 na klate szczypiorniaku xddd Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi