Plugawy 3 661 Opublikowano 15 października 2016 Udostępnij Opublikowano 15 października 2016 (edytowane) Propsuje Shena bardzo bo nie tylko silka i podnoszenie ciezarkow, ale i kyokushin u niego jest na tapecie. Do pelni szczescia brakuje siniakow na klacie i nogach od utwardzania Edytowane 15 października 2016 przez Plugawy Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 15 października 2016 Udostępnij Opublikowano 15 października 2016 Siniaki to mam na lewy ramieniu i prawym przedramieniu, ale od srody juz zeszlo troche. Golenie tez obkopane ale nie widac na focie. Dopiero dwa razy na walkach bylem, nie ma lekko czlowiek sie odzwyczaił od bólu Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 27 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2016 aktualny przegląd formy 2-3 razy w tyg siłka po 40 min, bieganie i raz w tyg basen z którego właśnie wróciłem. Krótko mówiąc nie leży się. Diety brak, niczego sobie nie odmawiam bo i tak to przepalam. Suplementacja to raz dziennie białko, witaminy, a bcaa nie piję bo mi nie smakuje 9 Cytuj Odnośnik do komentarza
kes 1 462 Opublikowano 27 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2016 Pracę masz chociaż siedząca? Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 27 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2016 no co ty, nie usiedziałbym Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 27 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2016 Calkiem ladnie to wyglada , powiedz jeszcze ze wyciskasz stowe na klate! Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 27 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2016 no właśnie z siłą jest straszna lipa. Wiadomo, że ciężko jest robić kondycję biegową i jednocześnie siłę i masę mięśniową. Trening też nie jest nastawiony na siłę, nie mam czasu na duże ciężary bo i przerwy trzeba dłuższe robić, a ja wolę połączyć 3 ćwiczenia i to jest jedna seria, minuta przerwy i dalej. Chociaż muszę coś sobie wymyślić innego bo już mnie to nudzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tommo 1 003 Opublikowano 27 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2016 aktualny przegląd formy 2-3 razy w tyg siłka po 40 min, bieganie i raz w tyg basen z którego właśnie wróciłem. Krótko mówiąc nie leży się. Diety brak, niczego sobie nie odmawiam bo i tak to przepalam. Suplementacja to raz dziennie białko, witaminy, a bcaa nie piję bo mi nie smakuje na liscia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 27 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2016 tommo ty jesteś wrakiem człowieka, rayos by ci doje.bał xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 603 Opublikowano 27 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2016 o jenysiu, ale jak jesteś po amfie czy na trzeźwo ;////////////////??? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 27 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2016 aktualny przegląd formy 2-3 razy w tyg siłka po 40 min, bieganie i raz w tyg basen z którego właśnie wróciłem. Krótko mówiąc nie leży się. Diety brak, niczego sobie nie odmawiam bo i tak to przepalam. Suplementacja to raz dziennie białko, witaminy, a bcaa nie piję bo mi nie smakuje na liscia twoj stary 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Tommo 1 003 Opublikowano 27 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2016 tommo ty jesteś wrakiem człowieka, rayos by ci doje.bał xd 65kg zywej agresji skur,wysynu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 728 Opublikowano 27 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2016 Tommo groźny kulturysta z Auschwitz Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 27 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2016 tommo ty jesteś wrakiem człowieka, rayos by ci doje.bał xd65kg zywej agresji skur,wysynu Pokazalbym Ci w trzech ciosach co to znaczy Kyokushin. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 28 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2016 Nie odmawiał sobie niczego i nie jest skinny fatem, co za gość. Przyznaj się koleżko jaki towar leci, przyda się na masie. Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 28 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2016 Jedz co chcesz wyglądają jak chcesz. Mówi ci coś to hasło? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 28 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2016 Widze nie rozstajesz sie z superzegarkiem. Ale do rukania chyba zdejmujesz czy juz z przyzwyczajenia wlaczasz stoper? Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 28 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2016 Sikor na łapie musi być zawsze, do biegania mam inny, a do rukania wyjściowy, ale ta czynność jest przereklamowana. Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 30 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2016 Od dłuższego czasu śledzę poczynania forumowiczów (i nie tylko) i przyznam, że jakoś tak od roku bardziej zacząłem się interesować ćwiczeniami itp. Z racji, że zawsze bagatelizowałem jakąkolwiek dietę, nie stosowałem się do jakichkolwiek odgórnych ustaleń żywieniowych, zasad dla pakerów i innych "pierdół" to są tego pewne skutki, które od niedawna staram się niwelować i zmierzać w jak najlepszą stronę. Bywało, że i 2 mamuty byłem w stanie wpierdolić i w sumie nie widziałem w tym nic dziwnego, bo miałem taką przemianę materii, że raczej nigdy nie przekraczałem tych ~85kg co przy moim wzroście było raczej przeciętną wagą. Dopiero od momentu kiedy zacząłem ćwiczyć dostrzegłem jak istotnym elementem samym w sobie jest dieta. No nawet nie tyle dieta, a po prostu rezygnacja z pewnych dość destrukcyjnych przyzwyczajeń żywieniowych. Nie rezygnuję z tego co lubię i niczego szczególnego raczej sobie nie odmawiam, ale bardziej pilnuję ilości pochłanianego jedzenia. Przechodząc do sedna - ograniczyłem wszelkiego rodzaju fast foody czyli to co zawsze było moją największą słabością. Odkąd zacząłem mniej jadać w macach itp. paradoksalnie szybciej zacząłem też tyć, bo nadrabiałem wszystkim innym dookoła. Odkąd przekroczyłem 90kg stwierdziłem, że fajnie by było coś z tą masą zrobić i zacząć ćwiczyć, żeby wyglądać jak człowiek. Tak więc z pomocą znajomego co siedzi w tym od lat zabrałem się za siebie i właśnie jestem na etapie, który chciałbym uwiecznić, aby później mieć jakieś porównanie co do efektów. Aktualnie ważę 102kg (taki był plan co do gromadzenia masy), przy 184cm. Najbardziej zależy mi na brzuchu, dlatego teraz trochę bardziej ustabilizowana, aczkolwiek nie jakoś bardzo rygorystyczna dieta, bo trzeba uformować trochę ten bebzol, żeby to całościowo wyglądało jak powinno. Jeśli macie jakieś porady to chętnie skorzystam i dowiem się czegoś przydatnego, aczkolwiek mój plan zakłada, żeby wszystko było full natural, bez żadnego koksu. Tylko dieta i ćwiczenia. Docelowo chciałbym zejść do około 90kg, może ciut mniej, ale to wyjdzie w praniu. 1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 617 Opublikowano 30 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2016 (edytowane) Postanowiłeś coś z tą masą (tłuszczową) zrobić? Czyli doje.bać jej jeszcze więcej? Znakomity wybór. Edytowane 30 listopada 2016 przez maciucha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 30 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2016 Nie zrozumiałeś. Chodziło mi o to, żeby dobić do 100 żeby było z czego rzeźbić. Wszystko mam zaplanowane i staram się tego trzymać. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 617 Opublikowano 30 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2016 No to rzeźb pan ile wlezie, czas najwyższy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 603 Opublikowano 30 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2016 Dużą masz armatkę? Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 30 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2016 No plan zakłada zgubić około 10kg do nowego roku. Trochę dużo, zwłaszcza, że zbliżają się święta i wiadomo co się z tym wiąże, ale mam teraz więcej wolnego czasu i mogę też dużo ćwiczyć więc może się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 617 Opublikowano 30 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2016 10kg przez miesiąc? dobrego masz tego znajomego Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi