kanabis 22 421 Opublikowano 31 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2016 Ojeja jak wsyzscy ktorzy ze mnie sie nabijali jak bylem na masie koguciki nagle zaczeli po kolei jednak patrzec jak wyglada prawda. To juz nie bedzie kostki na brzuchu przy 80kg w rok? Buuu Ace tnij to juz do jakiegos w miare normalnego bf, za duzo fatu. Zalejesz sie jeszcze bardziej jak swinia, organizm bedzie chu,jowo reagowal i bedzie masa miesniowa rosla nieadekwatnie do tluszczowej. Najwiekszy bf jaki mialem to mniej wiecej jak twoj, wiecej nie rob. Przytnij na lato, a potem znowu masa , mniej agresywna Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 31 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2016 Ja tam nie zaluje ze zrobilem najpierw wycinke, brzuch ciazowy mialem i cycki, gdybym mial tak ze 2 lata jeszcze chodzic to bym oszalal. Cytuj Odnośnik do komentarza
TheAceOfSpades 482 Opublikowano 31 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2016 (edytowane) Ojeja jak wsyzscy ktorzy ze mnie sie nabijali jak bylem na masie koguciki nagle zaczeli po kolei jednak patrzec jak wyglada prawda. To juz nie bedzie kostki na brzuchu przy 80kg w rok? Buuu Ace tnij to juz do jakiegos w miare normalnego bf, za duzo fatu. Zalejesz sie jeszcze bardziej jak swinia, organizm bedzie chu,jowo reagowal i bedzie masa miesniowa rosla nieadekwatnie do tluszczowej. Najwiekszy bf jaki mialem to mniej wiecej jak twoj, wiecej nie rob. Przytnij na lato, a potem znowu masa , mniej agresywna W sumie na ten moment to brzuch minimalnie spada, albo stoi w miejscu, a inne obwody mi idą powoli w górę, także to bardziej rekompozycja u mnie niż masa. Ale trzymam rękę na pulsie (100kg na wadze nie ma zamiaru na pewno przekroczyć), myślę jeszcze o max 2 m-cach z takim odżywianiem a potem sobie obetnę. Jeszcze bym trochę progresji na ciężarach zrobił, bo wyniki babskie, no ale chyba jak na ledwo 0,5 roku stażu to nie ma srogiej lipy (hope so). Edytowane 31 grudnia 2016 przez TheAceOfSpades Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 31 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2016 Nie wierz w jakas rekompozycje widocznie masz minimalnie dodatni bilans kaloryczny i idzie ci jednak w Ten miesien nie bebzon. Ale uwazaj i badz czujny z takim bf szczegolnie z weglami Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 31 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2016 ehh.. Teraz zamiast skupiać się na robieniu masy, siły i rekordów będę udowadniał Wiktorkowi z Internetu, że mogę w rok zrobić kratę na brzuchu przy 80kg, to jest nie fair Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 31 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2016 W sensie, że 80 kg to mało, czy dużo? Nie ma rozeznania poza swoim wzrostem. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 1 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2017 W sumie faktycznie kiepskie porownanie, moze lepiej 40 w bicku i krata. Yakubu ty mi nic udowadniac nie musisz xD rob to mase , jestem ciekaw jaki pudzian bedziesz w lato i jak przy tym bedzie wygladal twoj brzuch bo przeciez nie bedziesz knurem , ty sie takimi brzydzisz fuj. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 1 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2017 ważne, że będę taki silny, że takich jak ty będę wyrywał nad głowę i łamał na kolanie ahahah! Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 1 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2017 Ale jak juz zlamiesz to potem chyba zlozysz spowrotem, przeciez jestesmy kolegami Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Blaise 3 603 Opublikowano 16 stycznia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2017 ale ze mnie urósł świrus osiedlowy. Nie no, panowie, dla beki fota, niech ktoś pokaże mięśnie. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 16 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2017 Masz wiekszy lancuch ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 16 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2017 krosfitowcy sie tak nosza Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 603 Opublikowano 16 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2017 Jakbym zobaczył jakiegoś crossfitowca, to bym go zayebał, przyrzekam.... Kabi, dziękuję, to najpiękniejszy komplement ;* Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 16 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2017 Ale przed SOKistami to się trochę na uciekałeś jak go zayebałeś z postoju składu, co? Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 603 Opublikowano 16 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2017 Nie biegam, bo jestem na masie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 16 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2017 Marchewa masz po prostu gruby kościec wystarczy na pięści i nadgarstki spojrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 603 Opublikowano 16 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2017 To dobrze czy źle? Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 17 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2017 no raczej, ze dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 17 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2017 Taki kadr czy masz waskie barki ? Troche slabo przy dobrej lapie. Ile wazy taki lancuszek? Czy to srebro czy tylko posrebrzany? Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 17 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2017 Srebrnym by nikt raczej wagonów nie wiązał. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 617 Opublikowano 17 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2017 no może balon Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 17 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2017 Serio pytam ile taki lancuch wazy, do czego on sluzy na silce? Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 17 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2017 Kiedyś widziałem, że wieszali na skraju sztangi przy wyciskaniu na ławcu. Choć trochę crossfitem śmierdzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 603 Opublikowano 17 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2017 Kabi, nie wiem ile on waży, a służy on wyglądania jak jeden z bohaterów wideoklipu Farida Banga i Kollegi pt. Stiernackenkommando, możesz też umocować go do sztangi i dzięki sile ciążenia będzie on stawiał dodatkowy opór w końcowej fazie pozytywnej przy wyciskaniu leżąc, co ma przełożenie na zwiększenie siły. Można go też założyć na szyję i robić z nim dipsy, jak się nie ma pasa do podpinania. Mam słabe barki, bo je rzadko robiłem, teraz od listopada ćwiczę je regularnie, w tym momencie rekord OHP to 55kg x5. Jak się założy go na kark, to czuć ciężar. Ciężej było mi z nim robić dipsy, niż z workiem 15-kg między nogami, ale może to dlatego, że sama świadomość, że wyglądam jak murzyn z getta zaciążyła na mojej psychice. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 17 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2017 No tak myslalem ze jako dodatkowe obciazenie tylko zastanawialem sie ile to moze byc kilo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi