Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Wyświetleń 589,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ok tym miłym akcentem chciałbym życzyc wszystkim spartakusom zyczyc dobranoc, niech wam sie wujaszki przysnią      

• Kenny tJJger
    Kenny tJJger

Ostatnie foto na 98 stronie, kwiecień 2014.       Wiadomo, że żaden progres i nie spartakus ale na wadze z -10 kg, lżej żyć i pracować. Kondycja też lepsza i jak wytnę się do poziomu co mnie zad

• II KoBik II
    II KoBik II

Opublikowano

O, mistrz drzazga jest rasista. Czemu mnie to nie dziwi?

Jeszcze ten tag team z Kopigiem xd 

Jaki macie finisher?

Wzajemna odtylcowa szpryca w miejscu gdzie kiedys byly jaja?

Opublikowano

XD qurwa ten grupowiec zawsze dostarcza

Tag team xD

Yaczes jestes brany na sandłicza dzifffko

Edytowane przez U Heisenberg U

Opublikowano

Dobrze, ze Splinter nie moze uzywac kija, bo moglbym sie spocic.

Edit: o, Kopig, widze ze masz ekran 4k 65". Teraz bedziesz mogl sie nagrac w kroku i poszukac na filmie swojego siusiaka, ktory zniknal na bombie.

Opublikowano

Jaki idiota ;) od kiedy kutagens maleje od soku ;) ? Jakby tak było to nie rósłby dzięki androgenom w fazie wzrostu,jedynie co maleje to jajka bo sa nie potrzebne.

Opublikowano

twoj zenski glosik zdradza, ze jajka juz zniknely.

Opublikowano

Pogadajmy o (nene)kach do jasnej anielki

Qurwa ktos raczy wylaczyc w tym dziale cenzure? (pipi)a ja (pipi)e

Edytowane przez U Heisenberg U

Opublikowano

twoj zenski glosik zdradza, ze jajka juz zniknely.

A twój przepity że znów piszesz na forum pod wpływem,znowu pompa z ciebie.

Opublikowano

Jeny, że znajdą się osoby, które ciągle lykaja jak hormony troling Czezkiego xD

Opublikowano

To jest wygodne wytłumaczenie jego głupoty,on niestety na serio taki jest bo mam pw z jego wywodami-miedzy innymi z tymi że kreatyna rozwala serce.

Opublikowano

A dlugo prosiles zeby usuneli ci konto z kfd, zebym nie mogl wkleic postow z twojego rozpisywania cykli na ph ponad 10 lat temu? XDDD

Tak, juz tyle lat liti jest na soku z gumijagod. W sumie po sylwetce nie da sie poznac, zdradza go jedynie kobiecy glosik.

Opublikowano

Dziwne ja się nadal na kfd mogę zalogować :) Yaczes znowu jakieś teorie z doopy głosi,jest to o tyle fajne że wyszło że tak głupi jest naprawdę a nie że nas trolluje ;) Ja już ci kiedyś napisałem,pokaż coś ze swoją sylwetką a później krytykuj,jesteś ulany,żyjesz wspomnieniami i do tego alkoholik,serio jak można się sugerować twoim zdaniem?

Opublikowano

nie moge patrzec na te przecinki :(

Czy dyktujesz swoje posty malpie?

Opublikowano

lol wybierac czy wygladac jak czezki  czy jak litwin, no litości xD

Opublikowano

Nie no jakby to był tekken to bym brał Jacka Litwina.

Opublikowano

No to na co czekasz? Strzykawa, kilka pompek i gotowe.

No dobra, liti nawet pompek nie musial robic, bo jest karlem. Oni z natury sa nabici.

Opublikowano

Panowie a czy pani Jarmila rekordzistka na 400m tez brala sterydy bo mowi ze nie a na kfd jej konta nie moge znalesc , ale kreatyne to na bank

300B77A900000578-0-image-m-27_1452549996

Edytowane przez kanabis

Opublikowano

Caster Semenya wygląda przy niej jak chłopczyk co nigdy siłowni nie powąchał, a jaki ból dupy wywołuje u innych biegaczek xd

Opublikowano

Wesole lata 80 lekkiej atletyki i faszerowanie nrd i radzieckich zawodniczek koksem na potege.

Do wielu rekordow z tamtych lat teraz nawet sie nie zblizaja baby. No ale co sie dziwic skoro wtedy mozna bylo robic z baby chlopa na luzaku.

Ta lapa, ta zylka, no balbym sie dostac w pi.zde od pani Jarmily :obama:

Co do caster , kur.fa te cos niby jest les i ma zone xdddd No troche smiesznie trzeba przyznac