yaczes 14 464 Opublikowano 8 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2017 bylaby przed litwinem na tych jego pseudo-zawodach, a to nawet nie jest jej sport xd Pamietam jak napisal, ze nie poszlo najgorzej, byl 7. Na 7 osob XDDDDDDDD 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 8 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2017 ale zaj.ebał nie no tak nie można Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 8 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2017 Z tych zawodniczek z Niemiaszkówvz lat 80 część to dzisiaj faceci... Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 8 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2017 Moze w tym roku zrobia integracyjne zawody i bedzie startowal z typami na wozkach, ale tez moze miec problem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 8 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2017 Jeżeli kiedykolwiek yaczes zredukuje i gdzieś wystąpi to wtedy będzie mógł coś tam pisać,na razie jest ulaną (pipi)ą i nie ma żadnych podstaw by pisać :D Jedyne co ma to ból doopy po popijawie,bo pewnie upija się do nieprzytomności i kumple go ładują ;) Zobaczysz już za 7 dni moją formę,ale zmartwię ciebie e nawet do fotki którą dałem ostatnio nigdy nie dojdzie,sorki ale twoja meta jest tam gdzie ja zaczynam :) Pozostań przy grach,tam może pójdzie ci lepiej bocianie. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 8 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2017 Twoj sufit jest na moich jajach karzelku i dobrze o tym wiesz :) Nigdy nic tego nie zmieni. Tak samo jak zawsze bedziesz slabszy, genow nie oszukasz. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 8 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2017 Wesole lata 80 lekkiej atletyki i faszerowanie nrd i radzieckich zawodniczek koksem na potege. Do wielu rekordow z tamtych lat teraz nawet sie nie zblizaja baby. No ale co sie dziwic skoro wtedy mozna bylo robic z baby chlopa na luzaku są jakieś fajne dokumenty o tym? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 8 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2017 Chłopcy , ulańce i inne dzwięki sio z tematu! Ale już!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 8 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2017 Ja to subskrybuję. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 8 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2017 Wesole lata 80 lekkiej atletyki i faszerowanie nrd i radzieckich zawodniczek koksem na potege. Do wielu rekordow z tamtych lat teraz nawet sie nie zblizaja baby. No ale co sie dziwic skoro wtedy mozna bylo robic z baby chlopa na luzaku są jakieś fajne dokumenty o tym? Coś z serii ESPN Classic było o aferach z płciami, ale nie wiem, czy nie kłamię teraz. Gdzieś to w tv oglądałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. yaczes 14 464 Opublikowano 8 lipca 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2017 Krupek to powinien zagrac w paradokumencie o skrajnie wykonczonych wiezniach-gejach, ktorzy trafili do obozow koncentracyjnych za wymyslanie najwiekszych trajhardowych sucharow i panczow typu: "chyba ty" , szczypiorniak yebany. 20 Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 8 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2017 od kiedy kutagens maleje od soku ;) ? Jakby tak było to nie rósłby dzięki androgenom w fazie wzrostu,jedynie co maleje to jajka bo sa nie potrzebne. Litwin - ekspert od siusiakow w fazie wzrostu, jajka nie sa mu potrzebne. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 8 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2017 O losie, co za niedowartościowany debil... Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 8 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2017 Słabszy powiadasz?To ile ty yaczes teraz w martwym i siadzie bierzesz? :D Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 8 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2017 Wypyerdalaj na onet kupek, tam jest twoje miejsce. Boli mnie glowa od tych ciaglych facepalmow po twoich postach. Mysle, ze wiekszosc forumowiczow sie ze mna zgodzi. Jestes, byles i bedziesz w(pipi)iajacym rakiem na zdrowym organizmie forum. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 8 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2017 Tego jeszcze nie było, trollował a sam pękł. Z resztą, nie tylko tutaj, bo gdzie indziej po prostu znikasz jak zrobisz z siebie błazna. Dopue.rdoliłeś się kogoś, kto trenuje, jakby Ci to przeszkadzało. Widzę, że nie tylko z wyglądu Twój łysy łeb przypomina ch.uja, ale też tak samo funkcjonuje. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 8 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2017 Ty widzisz kogos kto trenuje, ja imbecyla ktory klamie, zeby poczuc sie lepiej sam ze soba, ze sterydy sa spoko, to zdrowe lekarstwa i kazdy po 30ce powinien je brac. Ja wiem ze ty, dresiarz z laweczki pod blokiem, uwazasz to za normalne zachowanie, ale ja nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 8 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2017 A ja widzę imbecyla, który kłamie, że jestem dresiarzem i buduje mi jakiś zmyślony wizerunek. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 8 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2017 No sorry, wrzuciles zdjecie do pst. Wez jeszcze cos podpatrz u mnie, bo widze ze masz maly zasob slownictwa. Kupek aka "chyba ty" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 8 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2017 WINCYJ Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 8 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2017 Siedzi pewnie teraz i przeglada nerwowo kaczory donaldy szukajac inspiracji. Ameba. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 8 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2017 (edytowane) Wrzuciłem zdjęcie jak siedzę na murku i piję browara? Nie przypominam sobie. Zagotowałeś się dziś chłopcze, oj zagotowałeś. Nie pierwszy raz, z resztą. Edytowane 8 lipca 2017 przez krupek Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 8 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2017 krupek, a masz już mięśnie, czy cały czas od kilku lat bez zmian? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 8 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2017 Mam, ale dziękuję za troskę. Wydolność i siła też zdecydowanie na plus. Miło, że pytasz. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 8 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2017 Dobrze ze juz igle odstawilem. Do rany przyłóż. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi