milan 7 022 Opublikowano 8 lipca 2017 Opublikowano 8 lipca 2017 Czezki pewnei smaży jakiegoś gifa z mario Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 8 lipca 2017 Opublikowano 8 lipca 2017 te jemniomy litwin i kłupek nie piją alko, bo dieta i w ogóle jak to tak pić i ćwiczyć i sobie wmawiają, że każdy kto sobie w weekend wypije browara czy trochę wódki ze znajomymi to alkoholik xd Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 8 lipca 2017 Opublikowano 8 lipca 2017 (edytowane) Można być dobrym przegrywem?Yakubu jak tam forma na wakacje?Jak co roku nowa wymówka? Edytowane 8 lipca 2017 przez Litwin81 Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 8 lipca 2017 Opublikowano 8 lipca 2017 A Ty litwin nie jesteś za stary na jakieś zawody? Myślałem ze to jest hobby dla 20-30 latków, poźniej się mądrzeje, a nie w galotach, obsmarowanym masłem orzechowym latac po dawnych pegieereach. 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 8 lipca 2017 Opublikowano 8 lipca 2017 Chłopaki idźcie pisać dalej o gierkach a nie wpyerdalacie się w rozmowy dorosłych :D Logiczne że jak masz 15 min przerwy to nie domyjesz idealnie łap i wchłaniasz syf.Ale nie,pojawia się stado niedoyebów i ich guru yaczes,snując smętne historie :) Yaczesiku to ile ty siadasz i bierzesz w martwym bo nie napisałeś? Niedoyeb to cie zrobił karle, lekka beka i cieplo w gaciach i juz musisz obrażać innych ludzi? Lamus z ciebie straszny Dave cie tak wyjaśnił ze nie ma co zbierać Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 8 lipca 2017 Opublikowano 8 lipca 2017 Ja obrażać?Stwierdziłem fakty,widocznie trafiłem w czuły punkt Be skoro uniósł się jak gimbus.Powiadasz milan pgr,no popatrz a ja myślałem że Sopot to kurort ;) Już was widzę jak byście przechodzili obok i cichutko pod nosem coś marudzili,nie mając odwagi tego co tutaj piszecie powiedzieć mi w twarz,jesteście internetowymi napinaczami i do tego cyotami jak yaczes. Cytuj
Okie from Muskogee 2 851 Opublikowano 8 lipca 2017 Opublikowano 8 lipca 2017 Niektórzy w dupie, ale zawsze. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 8 lipca 2017 Opublikowano 8 lipca 2017 Albo ty maus albo yaczes ,ktoś kłamie,bo on tu pisał że nie masz.Proszę wyjaśnij to,bo jestem zdezorientowany. Cytuj
Gość Opublikowano 8 lipca 2017 Opublikowano 8 lipca 2017 Ja cię chętnie wyjaśnię Liwin, tylko dobrze się zastanów. Bo ja nie mam skrupułów jak Jaczes. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 8 lipca 2017 Opublikowano 8 lipca 2017 Proszę,bo na razie twoje riposty są tak słabe że lekko mnie już nudzisz. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 8 lipca 2017 Opublikowano 8 lipca 2017 Ej serio?To już?Wiesz że to wyniki z 2006 ;) ? Dać ci nowe?Tylko po co masz tracić jedyną nutę,na której możesz coś pograć.Popróbuj jeszcze,bo już wkrada się zażenowanie. Cytuj
Gość Opublikowano 8 lipca 2017 Opublikowano 8 lipca 2017 Czekam na wyniki oraz zdjęcie jąder. To jedynie może cię teraz uratować. Albo już się zbanuj najlepiej, bo te ;) ;) ;) wcale nie pomogą. Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 8 lipca 2017 Opublikowano 8 lipca 2017 Już was widzę jak byście przechodzili obok i cichutko pod nosem coś marudzili,nie mając odwagi tego co tutaj piszecie powiedzieć mi w twarz W sensie jakby sie o ciebie potkneli na ulicy? 4 Cytuj
Mejm 15 308 Opublikowano 8 lipca 2017 Opublikowano 8 lipca 2017 Dawno mi tak dobrze obiad nie smakowal z forumem jak przez ostatnie 4 strony. 1 Cytuj
Gość Opublikowano 8 lipca 2017 Opublikowano 8 lipca 2017 Ile on ma wzrostu? Mój łokieć ma 120 cm. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 8 lipca 2017 Opublikowano 8 lipca 2017 (edytowane) Ja pyerdole,typ chce zdjęcia jąder ode mnie,yaczes nie kłamałeś,on ma pipę O_o Yaczes Swoją drogą nie cwaniakuj bo ci znów poziom homocysteiny skoczy i się skończy sr.a.czką,a do kibla możesz mieć daleko. Maus dla ciebie ;) Edytowane 8 lipca 2017 przez Litwin81 Cytuj
Gość Opublikowano 8 lipca 2017 Opublikowano 8 lipca 2017 Ciekawe czy ten karzełek sięgnąłby chociaż do kolan na klęczkach. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 8 lipca 2017 Opublikowano 8 lipca 2017 Możesz się przekonać,wpadnij 15 lipca na molo w Sopocie,podejdz,przedstaw się i sprawdzimy :) Tak dla ogółu.nie wiem czy wiecie że yaczes ma syndrom jelita drażliwego,czyli zachwiany skład flory bakteryjnej jelit,a takie rzeczy obserwuje się u osób nadużywających sterydów w tabletkach,które przechodząc przez jelita i wątrobę,daję im po (pipi)e,mogę dac linka do badań :) Cytuj
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 8 lipca 2017 Opublikowano 8 lipca 2017 Ja ćwiczę i pije i mogę z pełna świadomością twierdzić ze alkohol jest spoko. Cytuj
Blaise 3 603 Opublikowano 8 lipca 2017 Opublikowano 8 lipca 2017 Możesz się przekonać,wpadnij 15 lipca na molo w Sopocie,podejdz,przedstaw się i sprawdzimy :) Tak dla ogółu.nie wiem czy wiecie że yaczes ma syndrom jelita drażliwego,czyli zachwiany skład flory bakteryjnej jelit,a takie rzeczy obserwuje się u osób nadużywających sterydów w tabletkach,które przechodząc przez jelita i wątrobę,daję im po (pipi)e,mogę dac linka do badań :) Yaczes ma problemy z jelitami, bo już nie może przełknąć tych twoich bzdur, którymi nas raczysz!!!!! Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 8 lipca 2017 Opublikowano 8 lipca 2017 Ty debilu :D Ja sie najadlem chemikaliow i smarow stocznionych, a nie tabletek ze sterydami :D Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 8 lipca 2017 Opublikowano 8 lipca 2017 (edytowane) Nie rozumiem czemu ty w takim razie jeszcze siedzisz?No yaczes jest dłużej na forum ode mnie,więc sorki,było blisko ale fail. Yaczes bracie,nie pisałeś że jesteś stoczniowcem z wykształcenia :D A serio taka pogarda i nienawiść nie biorą się znikąd,chłopowi coś nie wyszło,rozwalił zdrowie i teraz przedstawia prawdę objawioną. Edytowane 8 lipca 2017 przez Litwin81 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi