Wojtas1986 1 621 Opublikowano 8 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2017 19 min bez posta w temacie , nie wiem co tak słabo.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 8 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2017 Pracuję dziś,nie mogę wam poświęcać tyle uwagi chłopaki ;) Maus już nie pamięta,bo ma mózg wielkości złotej rybki,sam nic mądrego napisać nie umie więc biega za yaczesem i powtarza :) Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 8 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2017 czy to sa te slynne drgawki powyjasnieniowe? Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 8 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2017 Jakby komuś się coś jeszcze przypomniało to niech się nie krępuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 8 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2017 Nie znam schorzenia,zresztą stwierdzam fakty,nic nie wyjaśniam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 8 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2017 (edytowane) takiego jaczesa pamietam, najlepszy forumimng since 2002. marzy mi sie kiedys potyczka yaczes kontra general maczek (o ile ten drugi nie bedzie zajety "napier da laniem zydow pod ich cerkwia" ) Edytowane 8 lipca 2017 przez Andżej Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 8 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2017 Ogladam wlasnie historie Stana Romanka i zastanawiam sie jak blisko jest spokrewniony z Litwinem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 8 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2017 2 sprawy. :idea: Jak jakiś mod usunie ostatnie strony to niech zdycha. Po drugie Dawid chyba jakiś biznes życia zrobił bo wrócił do forumkowania jak trzeba. Szkoda tylko, że bitwa na Pmki nie poleciała dalej. Litwin widać, że doświadczony na siłowni ale na zaczepki daje się robić jakby tu był 1 raz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 8 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2017 dobra, co niektórzy się pośmiali, ale dramy jemniomów na siłce to codzienność jest. trochę pochodziłem to i się nasłuchałem. jeden pękał, że po sterydach wieczorami płacze w poduszkę, inny narzekał, że ładnie dietę trzyma, ale zdarza mu się w środkunocy obudzić by na nieświadomce w(pipi)ić łyżkami pół słoiczka nutelli xd albo raz pod prysznicem gość się żalił koledze, że by chciał kaloryfer zrobić, ale za bardzo żelki lubi aż się chciałem wpyerdolić, że co drugi dzień wcinam paczkę lejsów ostre chilli i schudłem kilka kilo, ale stwierdziłem, że to (pipi)e, podmyłem jaja i s(pipi)iłem po danmleko do stokrotki Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 8 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2017 jemniomow xd ma ktos link do tego wywiadu ? Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 8 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2017 Nie no, przez te eksplozje dupuy zmienilem zdanie o Dejwie. Myslalem, ze to jakis przyglupi robol a on cos tam pod kopula ma. Moze nawet ta stypka na UW to prawda (socjalne bo socjalne ale stypka to stypka XD ). Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 8 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2017 (edytowane) data rejestracji : 2011. jaczes rozpier da lal forumka, jak ciebie jeszcze na nim nie bylo. ten chlop to klasyk, jak pierwsza plyta kalibra 44 zawsze bylem fanem Edytowane 8 lipca 2017 przez Andżej 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 8 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2017 Chłopcze, ja tu już miałem konto jak sarni1, kriseh, yacek i inni ma czacie psx a potem na ircu siedzieli więc szczym rylo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 8 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2017 hahaha, przeciez to bylo wczoraj xdza chwile ktos tutaj napisze,ze jest starym wyjadaczem, bo pamieta czasy jednego rdzenia xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 8 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2017 Chyba debetowe miałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 8 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2017 Maus pls :( Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 8 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2017 Wypiłem trochę, to jest moja jedyna linia obrony.' Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 8 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2017 Poddaje się. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 8 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2017 (edytowane) Wypiłem trochę, to jest moja jedyna linia obrony.' fajnie sie masz, moja jedyna linia obroty jak sie schleje, to siedzenie na kiblu I czekanie, az ten czas nadejdzie. ostatnio wyje balem litra små blå z kumplem i w srodku cph jak zamielilo zadem to musialem sie isc do parku wy (pipi). Edytowane 8 lipca 2017 przez Andżej Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 8 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2017 Ja jeszcze tańczę, mam silną wątrobę to mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 8 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2017 Litwin, zaintrygowałeś mnie. Podaj imię i nazwisko kopsnę się na molo tego 15 lipca zobaczymy jaki jesteś kozak. Czy Heniu wie że lecisz na koksie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 9 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2017 (edytowane) Litwin, zaintrygowałeś mnie. Podaj imię i nazwisko kopsnę się na molo tego 15 lipca zobaczymy jaki jesteś kozak. Czy Heniu wie że lecisz na koksie? Nie osłabiaj mnie ;) Ale dane masz-kategoria 70 kg,Mateusz Trzaskowski. Swoją drogą jesteście upośledzeni,jeżeli uważacie że to tylko trolling yaczesa,chłop ma wieczny ból dupy bo jego czas jako guru tego kącika zapomnianego przez Boga dawno minął i hejtuje wszystkich i wszystko co jest w opozycji do jego wątłych zainteresowań.Stawiam że to wyborca .N,tok,sposób składni i przelewanie myśli rodem z najlepszych wypowiedzi Ryśka. A ty jj nie ściemniaj i gadaj co z moim ćpaniem? :) Edytowane 9 lipca 2017 przez Litwin81 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 9 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2017 JACZES ZERO SZESC JEDEN JEDZIESZ JEDZIESZ Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 948 Opublikowano 9 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2017 Wygooglałem te witaminki z ciekawości. https://www.wprost.pl/kraj/10042386/Alarmujace-wyniki-kontroli-suplementow-diety-NIK-publikuje-liste-wadliwych-produktow.html Problemy z wątrobą to pewnie przez te bakterie kałowe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 9 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2017 Wiesz że to wynik z tego roku?Przypominam że tamte screeny są z 2006 r.Tzn. ja wiem że masz to w (pipi)e,ale tak w gwoli ścisłości mówię. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi