Opublikowano 9 lipca 20177 l jak w 2017 wykryli bakterie kałowe w odżywkach to w 2006 musiało być tam więcej tych guwien i innych aids'ów
Opublikowano 9 lipca 20177 l jak w 2017 wykryli bakterie kałowe w odżywkach to w 2006 musiało być tam więcej tych guwien i innych aids'ów Mówisz a wiesz to z...?Fusów? bardzo emocjonalny atleta Yaczes pozwolił ci już wyjść z kuchni?
Opublikowano 9 lipca 20177 l jak w 2017 wykryli bakterie kałowe w odżywkach to w 2006 musiało być tam więcej tych guwien i innych aids'ów Wtedy rynek suplementów to nie była taka masówka.
Opublikowano 9 lipca 20177 l Litwin, troche wiecej szacunku dla Milana, ok? Chce zaznaczyc, ze jestescie na tym samym poziomie sportowym, on tez zajalby ostatnie miejsce na zawodach kulturystycznych.
Opublikowano 9 lipca 20177 l A myślałem, że randomstwo się już rozeszło i dyskusja wróciła na właściwe tory.
Opublikowano 9 lipca 20177 l Mialem sobie dac spokoj z Litwinem, bo w sumie kulturystyka mnie interesuje tyle samo, co bezmyslne przerzucanie zelastwa na silowni pelnej napompowanych WD40 + towotem swiniakow. Ale mowie sobie, chuj, czuje sie gosc pewny siebie - podal swoje imie i nazwisko w internetach, musi wiedziec o czym mowi. Wrzucasz jego dane w "grindera" i pierwsze wrazenie...Ladna rzezba, lapa wieksza od mojej nogi, przystojny mlody czlowiek, a z jego profilu bije zdrowiem, konsekwencja oraz poczuciem humoru: https://www.facebook.com/matthew.trzaskowski Niestety ten mateusz nie okazal sie naszym Litwinem. Nasz Litwin okazal sie starszym, lysiejacym panem, ktory widocznie zyje jakas nostalgia do lat, w ktorych Michael Jackson byl krolem popu, a nie pedofilem. Zdjec nie bede wklejal, bo Litwin i tak ulatwil wszystkim odnalezienie jego profilu w internetach, ale wystarczy clicknac na tego DRUGIEGO (bo pierwszym nigdy pewnie nie byl i nie bedzie), by szybko zatopic sie w swiat naszego emocjonalnego atelty o syndromie drazliwej watroby. Czym moge sie podzielic? Oprocz tego, ze Mateusz dzieli sie z nami zdjeciami jakiegos chujowego zarcia, ktore pewnie nie chcialby przetrawic nawet jego pies, Mateusz molestuje nas najnowszym trendem w modzie - pop patriotyzmem: Na forum Litwin obnosisz sie ze swoim upodobaniem do koksu, a na FB odwieczna walka z soba samym: Wytykasz Czezkiemu alkohol, a sam chwalisz sie Chivasem: Smiejesz sie z ludzi z nadwaga jako intruktor, no bardzo jestes emocjonalnie pasywnym czlowiekiem: Spodziewalem sie Mateusza, ktorego profil wkleilem. A znalazlem, no wlasnie. Dla mnie jestes nikim. Nie trace juz wiecej na ciebie czasu. Chcialbym zadac tylko jedno pytanie - ile razy juz ktos sie ciebie zapytal o garnek ze zlotem?PS: To zdjecie 2010/2015 to bym radzil usunac, bo gdybym dupe wysmarowal maslem orzechowym, to bym lepiej wygladal. Edytowane 9 lipca 20177 l przez Gość
Opublikowano 9 lipca 20177 l chooy tam, nchcialbym zobaczyc jak polowa ludzikow schodzi do BF na poziomie Kobika lub nawet ~ 10%.
Opublikowano 9 lipca 20177 l Najbardziej mi sie podoba to wysmiewanie osob otylych przez Litwina. Przypominam, ze jest instruktorem fitnesu. To tak jakby ksiadz smial sie z wierzacych.
Opublikowano 9 lipca 20177 l o ile ctrl+c + ctrl+v mozna nazwac sledztwem. no przeciez nie bede wklejal jego zdjec w stringach, bo bysmy sie wszyscy porzygali.
Opublikowano 9 lipca 20177 l To sie nazywa rozen krupku, ty jestes nastepny. No nie wiem, trochę dziwne. Jeśli mowa o islamizacji, uchodźcach, czy polactwie to obnosisz się z tym, że jesteś uber tolerancyjny, wyrozumiały lewaczek, który gardzi polakami zawistnikami, a jak przychodzi co do czego to okazuje się, że jesteś najtypowszym, śmierdzącym, zawistnym polaczkiem. Na domiar polskości wypowiadasz się w temacie, w którym, biorąc pod uwagę Twoja wiedzę o sporcie, odżywianiu, czy czymkolwiek z tym związanym, nie powinieneś nawet zaglądać. No chyba, że po to, żeby pokręcić bekę i pooglądać aferę. No to już nawet smieszne nie jest.
Opublikowano 9 lipca 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dobra rozejsc sie ulance. Ogolnie nie polecam schodzic za nisko z bf bo teraz dziennie wpierdalam 1l lodow, zero trzymania michy, zero cwiczen. Nie liczac wchodzenia na 4 pietro z siatami nayebanymi w lody, bulki i piwo. Samopoczucie na redukcji huyowe, kuska w podbrzuszu, checi na dupczonko to abstrakcja. Nie idziesz na zawody smarowac sie maslem smoooooth to nie ma sensu sie katowac. A teraz? Jakos to wyglada, ale jem co chce i wyglądam dalej sucho choc trzeba podbic troche masy bo 50 pompek juz trudno zrobic na osciach. No i kuska wrocila na miejsce. Solidne zylaste kutasiwo znow na pelnej qurwie. Pozdro sportowe świry. Edytowane 9 lipca 20177 l przez II KoBik II
Opublikowano 9 lipca 20177 l Maus debilu ;) Serio zdjęcie alko,które wygrałem i rozdałem znajomym?O ja,masz argument.Co mają moje koszulki patriotyczne tutaj wspólnego?No i nie rozumiem ostatniego zdania,śmieję się z ulanych kuref,leniwych i beznadziejnych jak ty,nie z tych,którzy zmieniają swoje życie i coś z nim robią.No i czekam na twoje fotki w bronzerze,pics or didn't happen.
Opublikowano 9 lipca 20177 l Koszulki patriotyczne Ty plujesz na ojczyzne takimi koszulkami, dresiarzu.
Opublikowano 9 lipca 20177 l Yaczes każda twoja kolejna wypowiedź jest coraz bardziej żenująca,znowu ci histamina skoczyła?
Opublikowano 9 lipca 20177 l No na Sopot by się wbił i powalczył, nie wiem jak nogi, najwyżej by wyszedł w męskiej ;)
Opublikowano 9 lipca 20177 l Jakby ktos nie wiedzial czemu litwin zajal ostatnie miejsce na zawodach kulturystycznych, to przypominam, ze jako jedyny nie mial wtyk w jury. XDDDD