Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Ty ja bym nie miał oporów z tobą wyjść a co dopiero ze słomkowym ;) Twoje jelita i wątroba i tak 20 sekund cardio by nie wytrzymały :D

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Wyświetleń 588,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ok tym miłym akcentem chciałbym życzyc wszystkim spartakusom zyczyc dobranoc, niech wam sie wujaszki przysnią      

• Kenny tJJger
    Kenny tJJger

Ostatnie foto na 98 stronie, kwiecień 2014.       Wiadomo, że żaden progres i nie spartakus ale na wadze z -10 kg, lżej żyć i pracować. Kondycja też lepsza i jak wytnę się do poziomu co mnie zad

• II KoBik II
    II KoBik II

Opublikowano

1s8574.jpg

Opublikowano

Spartakusy żyją,yaczes do nich nie należy.Został renegatem za głoszenie choojowych teorii i uwodzenie milana.

Opublikowano

"Powiedz litwinowi, ze ma mala dzide, to sobie przypomni kij, ktory wystrugal w dziecinstwie i pomysli, ze przeciez byl calkiem dlugi, a jak powiesz "glowa do gory", zeby sie nie martwil, to bedzie sie gapil w suift"

Nie obchodzi mnie ten caly beef, ale neutralnie mówiąc powyższe było zabawne xd

Opublikowano

No ale jak wpadnie i ci powie to co? Bedziesz go napier.dalal? Naplujesz mu w twarz? Co zrobisz? Napisz, bo nie wiem czy sie Mausowi opyla fatygowac, a moze sie skusi.

No nie, ale na forum to każda pisda skacze, ale w twarz nikt by tego już nie powiedział.

Opublikowano

SEBASTIAN KUPEK TO ROZUMIE, PRAWILNY CHLOPAK!

Opublikowano

SEBASTIAN KUPEK TO ROZUMIE, PRAWILNY CHLOPAK!

Każdy kto nie jest pisdą to rozumie, czyli po Tobie bym się tego nie spodziewał.

Opublikowano

Obrazi matke, ojca,  psa,  ale zawsze z dużej, szanuje krupka.

Opublikowano

lawka przed blokiem wpaja taka uliczna kurtuazje.

Oni maja swoje zasady, nie mowie ze nie.

Opublikowano

Kobik dobra forma, ja nie moge tych (pipi)anych boczków zgubić, (pipi)e i masa od wrzesnia.

Opublikowano

giant-and-midget_1.jpg

Wiecie kim jest koles po lewej?

Ojcem tego po prawej

Opublikowano

Obrazi matke, ojca,  psa,  ale zawsze z dużej, szanuje krupka.

To bardziej szacunek do ortografii. Poza tym, nigdy nikomu na matkę, żonę, a tym bardziej psa nie wjeżdżałem.

Opublikowano

a szkoda, moze ktos by cie odstrzelil.

Opublikowano

Odstrzeliły to Ci w kosmos cebulki od włosów na głowie.

Opublikowano

1s8574.jpg

Ciekawe jak pachną :)

Ten po prawej pewnie jakims ladnym kremem moze niweja. Tak ladnie blyszczy sie

Opublikowano

Ej kłócisz się w zeznaniach

W zeznaniach można się plątać, głąbie pier,dolony.

Opublikowano

nie prawnika, a normalnego obserwatora, którego bolą te przecinki bez spacji oraz, takie jak wyżej, analne niszczenie naszego pięknego języka

zresztą z jaczesem mam kosę, bo mi metroida limitowanego nie chce zaklepać na gemboja, niech spada na bambus. pewnie mi tej pogryzionej Vity jeszcze nie wybaczył.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

I nie zeznaniach a wyjaśnieniach, bo Dave jest oskarżony.

Oskarżony o zrobienie najlepszej beki od dawna na forum.

Dzięki, Dave.

Opublikowano

Ragus on mi publicznie grozil. Ile mozna za to dostac?

Opublikowano

Art. 31 Kodeksu Karnego nie zostawi organom ścigania wielkiego pola do popisu.

Opublikowano

Wysoki sądzie , wysoko izbo , proszę o wprowadzenie oskarżonego o stosowanie litwinianaanapolonu.