Opublikowano 10 lipca 20177 l Powiedzcie mu to w twarz,w sopocie na molo,nie ma czasu z wami gadac,bo odwadnia organizm.Pekniecie dupy widze wszystkich,ze tak sie wytrenowac umial.Pozdro litwin wariacie jeden.
Opublikowano 10 lipca 20177 l Ja bym poszedł powiedziec w twarz ale wejscie na molo 8 zeta więc pie.rdole
Opublikowano 10 lipca 20177 l A czy np jak sie tylko odwodnie bez wyciecia to wejde za 4 zeta na ulgowym?
Opublikowano 11 lipca 20177 l nawet jakby stanal na pierwszym miejscu podium to by go z publiki widac kur va nie bylo
Opublikowano 12 lipca 20177 l Mam znajomka co startuje w sobote w sopocie - już wskazałem mu litiwna XD
Opublikowano 12 lipca 20177 l Dzisiaj go widziałem wygląda jak wrak. Odwadnia się do zawodów. Dla mnie to po(pipi)ane jest.
Opublikowano 12 lipca 20177 l Za udział w zawodach w polsce dostaje sie cos wiecej niz na bilet pkp klasa ekonomiczna w dwie strony?
Opublikowano 12 lipca 20177 l Odmawiać sobie czereśni i seksu przez tyle lat by być na podium w sopocie, słyszę rydwany ognia
Opublikowano 12 lipca 20177 l Za udział w zawodach w polsce dostaje sie cos wiecej niz na bilet pkp klasa ekonomiczna w dwie strony? Spełnione ambicje sportowe, choć dla mnie to już mało sportowa dyscyplina.
Opublikowano 13 lipca 20177 l Zrobilbym to. Dla kasy. A tak dla siebie? Nie dzieki. dostalbys ale siatke z kreatyna i czapke z daszkiem
Opublikowano 13 lipca 20177 l Szkoda zachodu i flaków. No ale lajki na insta sie zgadzajo i jedynie tam mozesz zlapac jakiegos boga za rogi co Ci skapnie jakies worki z kreatyna jak bedziesz dobrze promkowal. Ale to tez huy a nie interes. Juz lepiej yebnac te pompki w domu i pobiegac.
Opublikowano 13 lipca 20177 l Czy ja wiem, fajnie byłoby mieć suple i catering za darmo. Duża oszczędność i wygoda.
Opublikowano 13 lipca 20177 l Catering to guwno. Przez pierwszy tydzien cacy a pozniej odgrzewane guwna. No ale jak daja Ci za darmo to o tym nie wspomni zadna sprzedajna dziwka. Fakty. Suple? No ok ale 90% to placebo. Forme zrobilem na witaminach i bialku kfd. Te nie sa drogie. Za marke nie przeplacam. Zwlaszcza ze wszystko jedzie z jednej tasmy. A no i Ostaryna. Czyli wychodzi na to ze i tak jestem na celowniku silaczy. "ja yhmy, zrobil forme na koksach, sterydziarz yebany" Huy ze dieta co do grama i 5,6 treniów w tygodniu. Istotne ze bral koksy ktore byly badane bo umjerali ludziki. Edytowane 13 lipca 20177 l przez II KoBik II
Opublikowano 13 lipca 20177 l Ile ludzi umarło przez to że nie brali koksu to nikt nie bada. Wszystko trzeba robić z głową i umiarem.
Opublikowano 15 lipca 20177 l a ilu umarlo przez to, ze nie napili sie kreta albo oleju silnikowego? Wszystko jest dla ludzi, pjona warjat!