Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Powiedzcie mu to w twarz,w sopocie na molo,nie ma czasu z wami gadac,bo odwadnia organizm.Pekniecie dupy widze wszystkich,ze tak sie wytrenowac umial.Pozdro litwin wariacie jeden.

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Wyświetleń 588,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ok tym miłym akcentem chciałbym życzyc wszystkim spartakusom zyczyc dobranoc, niech wam sie wujaszki przysnią      

• Kenny tJJger
    Kenny tJJger

Ostatnie foto na 98 stronie, kwiecień 2014.       Wiadomo, że żaden progres i nie spartakus ale na wadze z -10 kg, lżej żyć i pracować. Kondycja też lepsza i jak wytnę się do poziomu co mnie zad

• II KoBik II
    II KoBik II

Opublikowano

Ja bym poszedł powiedziec w twarz ale wejscie na molo 8 zeta więc pie.rdole

Opublikowano

A czy np jak sie tylko odwodnie bez wyciecia to wejde za 4 zeta na ulgowym?

Opublikowano

nawet jakby stanal na pierwszym miejscu podium to by go z publiki widac kur va nie bylo

Opublikowano

Mam znajomka co startuje w sobote w sopocie - już wskazałem mu litiwna XD

Opublikowano

Beda sobie strzelac ze stringow?

Opublikowano

Dzisiaj go widziałem wygląda jak wrak. Odwadnia się do zawodów. Dla mnie to po(pipi)ane jest.

Opublikowano

Za udział w zawodach w polsce dostaje sie cos wiecej niz na bilet pkp klasa ekonomiczna w dwie strony?

Opublikowano

Odmawiać sobie czereśni i  seksu przez tyle lat by być na podium w sopocie,  słyszę rydwany  ognia

Opublikowano

Za udział w zawodach w polsce dostaje sie cos wiecej niz na bilet pkp klasa ekonomiczna w dwie strony?

Spełnione ambicje sportowe, choć dla mnie to już mało sportowa dyscyplina.

Opublikowano

Szkoda zachodu i flaków. No ale lajki na insta sie zgadzajo i jedynie tam mozesz zlapac jakiegos boga za rogi co Ci skapnie jakies worki z kreatyna jak bedziesz dobrze promkowal. Ale to tez huy a nie interes.

Juz lepiej yebnac te pompki w domu i pobiegac.

Opublikowano

Czy ja wiem, fajnie byłoby mieć suple i catering za darmo. Duża oszczędność i wygoda.

Opublikowano

Catering to guwno. Przez pierwszy tydzien cacy a pozniej odgrzewane guwna. No ale jak daja Ci za darmo to o tym nie wspomni zadna sprzedajna dziwka. Fakty.

Suple? No ok ale 90% to placebo. Forme zrobilem na witaminach i bialku kfd. Te nie sa drogie. Za marke nie przeplacam. Zwlaszcza ze wszystko jedzie z jednej tasmy.

A no i Ostaryna. Czyli wychodzi na to ze i tak jestem na celowniku silaczy. "ja yhmy, zrobil forme na koksach, sterydziarz yebany"

Huy ze dieta co do grama i 5,6 treniów w tygodniu. Istotne ze bral koksy ktore byly badane bo umjerali ludziki.

Edytowane przez II KoBik II

Opublikowano

a ilu umarlo przez to, ze nie napili sie kreta albo oleju silnikowego?

Wszystko jest dla ludzi, pjona warjat!