Skocz do zawartości

Fotki

bomberman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

więcej niż litwin wzrostu ale to akurat nie duży wyczyn

Opublikowano

Haha smiechlem.

Wychodze z zalozenia ze jak cos przestaje mi dawac fun to tego juz nie robię.

Mam sie silic na gadke o kontuzjach, braku czasu? Chęci? No to ostatnie akurat sie zgadza.

Juz nie raz cisnalem dzien w dzien ponad rok, dwa lata ale przychodzi zmęczenie materialu i rzucam wszystko w pyzdu? Dlaczego? Bo mogę wy ulane yebane qurwy. Po 40stce moze jeszcze cos pomacham a teraz po prostu mi sie nie chce. Yolo.

Opublikowano

No mnie głupio wrzucać nogi bo internet widziałby mojego pisiora. Nogi zresztą staram się katować na tyle by były ładnie wyrzeźbione ale nie za duże. Strasznie nie podobają mi się sylwetki X z przerośniętymi nogami , zdecydowanie nogi w klasyku to była petarda . Obecnie w tym samym klubie co ja ćwiczy jakiś turecki karzeł(165cm max) i ma nogi ogromne nabite wodą i fatem a góra przy tym wygląda jak od innego człowieka. Brzydko to wygląda ale wiadomo każdy ma inny gust , dla mnie nogi to raczej gęstość mięśnia i docięcie a nie rozmiar.

Opublikowano

To był mój problem na pierwszej masie , do tej pory nie dobiłem do wymiarów nóg jak wtedy . Przerośnięte przywodziciele powodowały że 3/4 spodni po paru dniach były rozdarte a przywodziciele pozdzierane. Bardziej zawsze dziwił mnie fakt że według internetowych speców nie da się rozbudować nóg bez przysiadów a to był okres gdzie robiłem 12 serii na maszynach a uda były bardzo nabite. Ale wiadomo tak samo nie da się zrobić pleców bez martwych i klaty bez wyciskania a jednak jako tako mi się to udało.

Opublikowano

IMG_20170719_120129.jpg

tip. Jak ktos chce nogi jak baniaki to tylko swinska masa. I tu mowie masa a nie liczenie czeresni.

Ale mnie zbiera na rzyg jakbym mial miec takie dwie parowy.

Nogi zawsze cwiczylem tyle samo co reszte. A na mase knura tez nie wejde bo po (pipi). Juz tutaj mając 78kg ciezko o normalne spodnie :/

• Plusik 9
Opublikowano

Nóżki na miarę reszty Kobik. Ładnie docięte. Pozazdrościć. :)

Masowałbyś prostate Kopiga?

Opublikowano

Kobig dowalił rzeźbę o jakości dobrej pod zawody, tylko zeby sobie udowodnić, ze się da, po czym odpuszcza silke i je litr lodów dziennie.

Szanuję jak poje.bany.

• Plusik 1