Litwin81 1 155 Opublikowano 23 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2017 Jak już to 168 cm ;) I po weryfikacji było 73 kg.Teraz to już się nie dowiemy,bo nikt nie miał jaj tego zweryfikować.Liczyłem na ciebie najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 23 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2017 czy nadal myślimy, że wzrost, waga czy wygląd walczy? Opanujmy się panowie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 23 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2017 Trenujacy walki 70kg zawodnik ma rowne szanse z trenujacym zawodnikiem 90kg? Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 23 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2017 skoro obaj trenują to oczywiście, że nie. przecież wiesz o co mi chodzi. Jak ktoś źle trafi to może się zdziwić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 23 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2017 Espasito (pipi)!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 23 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2017 skoro obaj trenują to oczywiście, że nie. przecież wiesz o co mi chodzi. Jak ktoś źle trafi to może się zdziwić. A jak taki maly wariat z czarnym pasem trafi na wielkiego typa myslac ze tamten sie zaraz, hehe, zdziwi, a ten duzy okaze sie legenda podziemnych turniejow muay thai, ktory zabil na ringu 75 osob, to ostatecznie ten maly zle skonczy, pyerdolony liliput-cwaniaczek, haaaaaarh, tfu No wszystko jest mozliwe. Jednak cebuliony stawialbym od poczatku na 90kg. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 23 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2017 (edytowane) Jakbym zobaczył na ulicy półnagiego faceta blisko 40-tki wysmarowanego masłem orzechowym to bez względu na jego masę raczej bym nie podskakiwał. Nigdy nie wiadomo do czego jest zdolny chory psychicznie. Edytowane 23 lipca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 23 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2017 skoro obaj trenują to oczywiście, że nie. przecież wiesz o co mi chodzi. Jak ktoś źle trafi to może się zdziwić. A jak taki maly wariat z czarnym pasem trafi na wielkiego typa myslac ze tamten sie zaraz, hehe, zdziwi, a ten duzy okaze sie legenda podziemnych turniejow muay thai, ktory zabil na ringu 75 osob, to ostatecznie ten maly zle skonczy, pyerdolony liliput-cwaniaczek, haaaaaarh, tfu No wszystko jest mozliwe. Jednak cebuliony stawialbym od poczatku na 90kg. no, czyli umiejętności > wygląd, tak jak mówiłem na początku Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 24 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2017 Jakbym zobaczył na ulicy półnagiego faceta blisko 40-tki wysmarowanego masłem orzechowym to bez względu na jego masę raczej bym nie podskakiwał. Nigdy nie wiadomo do czego jest zdolny chory psychicznie. Dokładnie.Na ulicy taki ubiór to gwałt murowany.Ciuchy plażowe też na co dzień nie wypadają. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 24 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2017 (edytowane) skoro obaj trenują to oczywiście, że nie. przecież wiesz o co mi chodzi. Jak ktoś źle trafi to może się zdziwić. A jak taki maly wariat z czarnym pasem trafi na wielkiego typa myslac ze tamten sie zaraz, hehe, zdziwi, a ten duzy okaze sie legenda podziemnych turniejow muay thai, ktory zabil na ringu 75 osob, to ostatecznie ten maly zle skonczy, pyerdolony liliput-cwaniaczek, haaaaaarh, tfu No wszystko jest mozliwe. Jednak cebuliony stawialbym od poczatku na 90kg. no, czyli umiejętności > wygląd, tak jak mówiłem na początku Szkoda ze kazub e-umarl podyskutowalibysmy czy Brus Li czy Mike Tyson Edytowane 24 lipca 2017 przez kanabis Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 24 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2017 Miałem kiedyś okazję widzieć podobną konfrontację na żywo. Poznałem kiedyś typa który przez wiele lat ćwiczył kung fu. Młody, szczupły suchar, na pierwszy rzut oka pisdeczka i dzieciak. Staliśmy w kolejce po piwo w ogródku w Sopocie ( w tym miejscu z racji lokalizacji było pełno byczków i nabitych lansiarzy, lato pełno ludzi dookoła. Dla zorientowanych ogródek u śp Wellmana.) Już mamy zamawiać kiedy przed nas wbija się wózek i coś tam kupuje, typ do niego grzecznie że się wbił w kolejkę a kark do niego że ma wypier.dalać. Na przestrzeni 2 metrów koleś wyje.bał mu takiego buta na ryj że aż mi się zrobiło go szkoda, dosłownie nie wiem jak on to zrobił. Kark poszedł spać a jego kumple bez żadnej próby odwetu zaczęli go cucić. A Tomek bo tak miał na imię, spokojnie zamówił drinka i mówi do mnie że zawsze go śmieszą bitki z karkami bo oni praktycznie nigdy się nie bronią. Ludzie patrzyli na niego jak no Bodka Lindę, i tego wieczora było ostre branie u letniczek ;) A na koniec żeby dokończyć kabaret typ i jego kumple przyszli się bratać i pogadać o całej sytuacji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 24 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2017 Ale miedzy nimi bylo wiecej niz 20kg roznicy. Poza tym stawiasz przeciw BL wytresowanego wytrenowanego, zwinnego murzyna ktory jest bokserem i to jeszcze wagi ciezkiej. Boks to ultimate fighting style wiec chinczyk nie mialby szans. Mozna by mu jakies tam dac zmieniajac przepisy ze sportowych na uliczne ale wtedy Majk moglby robic "golten machen" po jajcach i nic by z chinola nie zostalo. Niemniej stawiajac typa 90kg vs 70kg ciezko powiedziec kto by wygral. Jesli nic o nich nie wiemy to jest to loteria. Rozsadek podpowiada, ze 90kg ale zwyciestwo w walce zapewnia wiecej atrybutow niz tylko waga. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 24 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2017 Na przykład pistolet. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 24 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2017 Mejm ale ja zartowalem xD Dla mnie takie porownania sa z doopy , zreszta bedzie to widac jak Mayweather wpie.rdoli na lajcie McGregorowi w tym pajacowaniu niedlugo. Ale jesli mieli by sie bic pod barem to nie wiem czy jednak nie postawilbym wiecej na McGregora. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 24 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2017 No wlasnie, wszystko zalezy od tego dzie sie kto ze soba spotka. Ring, mata czy ulica da zapewne rozne wyniki dla tych samych walczacych. Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 376 Opublikowano 24 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2017 MMA jest najbardziej zblizone do realnej walki, wiec z latwoscia by go porobil w takiej sytuacji, ale w dyscyplinie Floyda jest raczej bez szans. Trzeba tez pamietac, ze Conor to jest przykład gościa, który mimo, ze robi trzode to później potrafi potwierdzić swoje słowa w walce, wiec zawsze jest opcja, ze może go trafi i stanie się cud. Przeciez ten człowiek jeszcze kilka lat temu był p.ierdolnym hydraulikiem na zasiłku. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 24 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2017 Te ale idzcie do boksow bo ja chce tu ogladac panow w masle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 24 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2017 Wyciekł niepublikowany wczesniej sparing czezkiego z litwinem https://9gag.com/gag/av7rqbd Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 24 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2017 Chyba Maus,yaczes to może pomarzyć o takiej różnicy wzrostu.Karki są tępe i bez kondycji,wystarczy przetrzymać 40 sekund i już im się energia kończy.W sumie jak ktoś w ulicznej walce daje się znokautować kopnięciem to jest debil,znaczy że maksymalnie zlekceważył przeciwnika. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 24 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2017 Ty możesz pomarzyć o moim wzroście. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 24 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2017 Chyba Maus,yaczes to może pomarzyć o takiej różnicy wzrostu.Karki są tępe i bez kondycji,wystarczy przetrzymać 40 sekund i już im się energia kończy.W sumie jak ktoś w ulicznej walce daje się znokautować kopnięciem to jest debil,znaczy że maksymalnie zlekceważył przeciwnika. Dave ma 1,90+ ty 1,60 wiec różnica jak najbardziej jak na tym gifie Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 24 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2017 Bartek, winszuję umiejętności wizualnej oceny geometrii. Godna kobiety. Ciekaw jestem Twojej orientacji w terenie. Pewnie kiedyś wyszedłeś w Gdańsku po mleko sojowe i tak oto znalazłeś się w Krakowie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 24 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2017 Chyba Maus,yaczes to może pomarzyć o takiej różnicy wzrostu.Karki są tępe i bez kondycji,wystarczy przetrzymać 40 sekund i już im się energia kończy.W sumie jak ktoś w ulicznej walce daje się znokautować kopnięciem to jest debil,znaczy że maksymalnie zlekceważył przeciwnika. A może to znaczy że kopiący dobrze wiedział co robi, ale masz rację większość karków to debile. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 24 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2017 Bartek, winszuję umiejętności wizualnej oceny geometrii. Godna kobiety. Ciekaw jestem Twojej orientacji w terenie. Pewnie kiedyś wyszedłeś w Gdańsku po mleko sojowe i tak oto znalazłeś się w Krakowie. Ciesz się, że nie odnalazłem drogi do twojej du,py Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 24 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2017 Niepokojące. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi