Opublikowano 24 lipca 20177 l A to niby ja startuję w pedalskich zawodach,a tu takie anonse. W dniu 24.07.2017 o 13:01, Maus napisał(a): Ty możesz pomarzyć o moim wzroście. Serio uważasz że jest coś fajnego w byciu takim patykiem?
Opublikowano 24 lipca 20177 l Maus szanuje, ale czemu Pan zabladzil do spartakusa? Ja nie prowokuje w kąciku fotografa :(
Opublikowano 24 lipca 20177 l Zabłądził, bo Litwin daje sie baitować jak małe dziecko, nie ucząc się niczego na swoich błędach, to se chłopaki używają
Opublikowano 24 lipca 20177 l W dniu 24.07.2017 o 16:52, maciucha napisał(a): Zabłądził, bo Litwin daje sie baitować jak małe dziecko, nie ucząc się niczego na swoich błędach, to se chłopaki używają Ale ja czerpię z tego frajdę.Zobacz o ile bardziej kolorowo(tęczowo?) zrobiło się tutaj odkąd mysz pomyliła spartakusa z kącikiem pedofila.
Opublikowano 24 lipca 20177 l Litwin, no nie wiem, może cię kręci jak zbierasz bęcki i potrafisz mieć z tego frajdę. Banda łysego cie trolluje jak chce, a ty sie jeszcze uśmiechasz i grasz w ich grę. No tak średnio bym powiedział.
Opublikowano 24 lipca 20177 l Ciężko żebym nie miał ubawu że ktoś przeżywa mój start bardziej niż ja,nie jednokrotnie robiąc z siebie komentarzami durnia.Demokracja ma to do siebie że każdy kreatyn ma możliwość wypowiedzi,ale nikt ciebie nie zmusza byś się liczył z jego zdaniem.Po komentach widzę że oni to na swój sposób przeżywają,liczą się z tym co o nich np. myśli yaczes i to jest śmieszne. Edytowane 24 lipca 20177 l przez Litwin81
Opublikowano 24 lipca 20177 l 3/4 zmyślone, no bęcki jak ch.uj. Edytowane 24 lipca 20177 l przez krupek
Opublikowano 24 lipca 20177 l W dniu 24.07.2017 o 18:04, maciucha napisał(a): Litwin, no nie wiem, może cię kręci jak zbierasz bęcki i potrafisz mieć z tego frajdę. Banda łysego cie trolluje jak chce, a ty sie jeszcze uśmiechasz i grasz w ich grę. No tak średnio bym powiedział. Jakby się zniżał do poziomu Mausa, Milana czy Yaczesa to dopiero by było średnio.
Opublikowano 24 lipca 20177 l Maciucha nie uwierzę w trolling.Kilka osób w banalny sposób udało się wyprowadzić z równowagi,na tym polega trolling?Czy na tym że doprowadzam ich do takiego stanu?Oczywiście teraz niby próbują to ratować,jacy to oni wyluzowani,ale ogólnie jestem zawiedziony"forumkową elitą trollingu"
Opublikowano 24 lipca 20177 l Litwin gratuluję ci 11 miejsca w zawodach kulturystycznych w Sopocie. Cieszę się, że przeszedłeś kwalifikacje i udało ci się wypromować. 168 centymetrów wzrostu jest powyżej średniej na świecie. Zapewne wiesz co robisz ze sterydami, bo jesteś trenerem personalnym i masz świetną sylwetkę. Już lepiej?
Opublikowano 24 lipca 20177 l W dniu 24.07.2017 o 19:00, Maus napisał(a): Litwin gratuluję ci 11 miejsca w zawodach kulturystycznych w Sopocie. Cieszę się, że przeszedłeś kwalifikacje i udało ci się wypromować. 168 centymetrów wzrostu jest powyżej średniej na świecie. Zapewne wiesz co robisz ze sterydami, bo jesteś trenerem personalnym i masz świetną sylwetkę. Już lepiej? Nie żebym szukał u ciebie wsparcia,ale dzięki :)
Opublikowano 24 lipca 20177 l W dniu 24.07.2017 o 10:06, _Be_ napisał(a): Wyciekł niepublikowany wczesniej sparing czezkiego z litwinem https://9gag.com/gag/av7rqbd Ja mam już nagranie z walki pod śmietnikiem
Opublikowano 25 lipca 20177 l W dniu 24.07.2017 o 20:23, Shen napisał(a): W dniu 24.07.2017 o 10:06, _Be_ napisał(a): Wyciekł niepublikowany wczesniej sparing czezkiego z litwinem https://9gag.com/gag/av7rqbd Ja mam już nagranie z walki pod śmietnikiem https://youtu.be/cnVNfqz6OyY Czy forumowi fajterzy mogą poddać to nagranie wnikliwej analizie ? To ważne !
Opublikowano 7 sierpnia 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mały update, (pipi)łem sie troche na urlopie [czytaj wpierdalałem czipsy i lody], ale ale chyba nie jest zle. Jeszcze chwila redukcja i od 1 wrzesnia dokladam kalorie.Ogolnie stara fotka 67kg, na tych nowyc 72-73, zalezy jakiego kloca postawie. Mogło pewnie byc lepiej, ze zdrowiem było srednio, ale troche uroslem. PS: jak ruszyć łydki, na(pipi)iam wspięcia dwa razy w tygodniu i ni (pipi)a nic nie rosna
Opublikowano 7 sierpnia 20177 l Brzuch masz mocarny jak go robisz? Zreszta chyna juz Cie o to pytalem xD albo to krupek pisal mi o plantsach, ktorych nie moge wyczuc. Ogolnie swietnie sie prezentujesz, oprocz tych lydek, ale to geny jak wiadomo. Moj siostrzeniec lydek nie robi a ma lydy jak Goro xD