Opublikowano 11 września 20177 l Masz moje fotki na 255 stronie to sobie możesz popatrzeć jakie patyki miałem xd Aż żałuję że tam dojechałem,na taki wzrost takie patyczaki :/ odważne słowa jak na gościa 168cm wzrostu Do u even squad?
Opublikowano 11 września 20177 l EBE EBE jak tam trening na listopad Litwin? :v Biegasz już coś? Szybciej idę niż ty biegniesz.Za 4 tyg mam wyciągane druty,będę mógł zginać kolano to pogadamy. Obydwaj wiemy, że to nieprawda. Tak jak twój udział w biegu w listopadzie.
Opublikowano 11 września 20177 l odważne słowa jak na gościa 168cm wzrostu Do u even squad? klocki lego squadał jak był mały
Opublikowano 11 września 20177 l EBE EBE jak tam trening na listopad Litwin? :v Biegasz już coś? Szybciej idę niż ty biegniesz.Za 4 tyg mam wyciągane druty,będę mógł zginać kolano to pogadamy. Obydwaj wiemy, że to nieprawda. Tak jak twój udział w biegu w listopadzie. W czwartek ściągają mi szwy,a po 4 tyg drugi(w sumie to trzeci bo jeden z(pipi)ali)i wyciągają druty.Masz fotkę przed,w czw będzie po i za 4 tyg nygusie ;) Zyebany-na własną odpowiedzialność. Naprawione
Opublikowano 11 września 20177 l To miłego biegania w takim razie. Na 100% nie dasz rady. Juz mówiłem ze ja szybciej chodzę niż ty biegasz,zobaczysz za 4 tyg.
Opublikowano 11 września 20177 l Może mały zakładzik w funtach? Ja wkleję swój czas w listopadzie z biegu na 10k i ty swój.
Opublikowano 11 września 20177 l Może mały zakładzik w funtach? Ja wkleję swój czas w listopadzie z biegu na 10k i ty swój. Ale wymięka :D Najpierw miało być że nie będę chodził do listopada po on 4 miechy o kulach śmigał,potem napisałem że tak szybko się zrasta że mógłbym rozważyć bieg Niepodległości a teraz chce jeszcze na czasy konkurować ;) Chłopie pisałem moje czasy,przebiegnij 10 km w 45 min to pogadamy.
Opublikowano 11 września 20177 l Litwin Maus ma jesienne depresje i rozterki bo sadzi się niesamowicie.
Opublikowano 11 września 20177 l Może mały zakładzik w funtach? Ja wkleję swój czas w listopadzie z biegu na 10k i ty swój.Ale wymięka :D Najpierw miało być że nie będę chodził do listopada po on 4 miechy o kulach śmigał,potem napisałem że tak szybko się zrasta że mógłbym rozważyć bieg Niepodległości a teraz chce jeszcze na czasy konkurować ;) Chłopie pisałem moje czasy,przebiegnij 10 km w 45 min to pogadamy. Wiesz jakby nie było on jest dwa razy większy od ciebie więc taki czas pewnie trudno mu będzie osiągnąć, no ale zawsze możesz pokozaczyć w necie.
Opublikowano 11 września 20177 l Co te sterydy robią z ludźmi Udoskonalają ich,a ty zjedz grzecznie snickersa i pośnij Litwin Maus ma jesienne depresje i rozterki bo sadzi się niesamowicie. No właśnie widzę,2 metry mułu :) o musklach :) Może mały zakładzik w funtach? Ja wkleję swój czas w listopadzie z biegu na 10k i ty swój.Ale wymięka :D Najpierw miało być że nie będę chodził do listopada po on 4 miechy o kulach śmigał,potem napisałem że tak szybko się zrasta że mógłbym rozważyć bieg Niepodległości a teraz chce jeszcze na czasy konkurować ;) Chłopie pisałem moje czasy,przebiegnij 10 km w 45 min to pogadamy. Wiesz jakby nie było on jest dwa razy większy od ciebie więc taki czas pewnie trudno mu będzie osiągnąć, no ale zawsze możesz pokozaczyć w necie. Nie tylko w necie,nie było między wami chętnego do spotkania w Sopocie.
Opublikowano 11 września 20177 l Litwin nikt o zdrowych zmysłach chyba nie chciał się bić po kłotni w internecie, raczej chodzi o rywalizację w tym przypadku biegową w której obaj możecie stanąć w szranki.
Opublikowano 11 września 20177 l Litwin nikt o zdrowych zmysłach chyba nie chciał się bić po kłotni w internecie, raczej chodzi o rywalizację w tym przypadku biegową w której obaj możecie stanąć w szranki. Ale ja nic o biciu nie pisałem,to takie niedorosłe ;) Po prostu podejść do mnie i powiedzieć"jestem od ciebie wyższy,mogę ciebie też w realu cisnąc konusie" :) Czy ja mam serio zacząć cię cytować? Dajesz.
Opublikowano 11 września 20177 l Juz mówiłem ze ja szybciej chodzę niż ty biegasz,zobaczysz za 4 tyg. :|
Opublikowano 11 września 20177 l Juz mówiłem ze ja szybciej chodzę niż ty biegasz,zobaczysz za 4 tyg. :| Maus naprawdę,myślałem że taki oświecony człek jak ty,wyczuje ironię :/
Opublikowano 11 września 20177 l Czyli tak jak pisałem wcześniej w temacie bieganie. Benisem się będziesz bawił, a nie weźmiesz udziału w listopadowym biegu, chyba że na wózku.
Opublikowano 11 września 20177 l Czyli tak jak pisałem wcześniej w temacie bieganie. Benisem się będziesz bawił, a nie weźmiesz udziału w listopadowym biegu, chyba że na wózku. Wiesz że jakbym chciał to bym go przeszedł?Średnia prędkość to 5 km/h czyli zmieściłbym się w limicie czasowym.2 lata temu kolo o kulach brał udział z porażeniem mózgowym także żaden wyczyn,natomiast jak ty przebiegniesz 10 km w 45 min to pogadamy ;)
Opublikowano 13 września 20177 l a ty litwinek co? Juz ulana swinia? Genow nie oszukasz, endomorfiku.