Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Masz moje fotki na 255 stronie to sobie możesz popatrzeć jakie patyki miałem xd

Aż żałuję że tam dojechałem,na taki wzrost takie patyczaki :/

odważne słowa jak na gościa 168cm wzrostu :lapka:

Do u even squad?

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Wyświetleń 594,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ok tym miłym akcentem chciałbym życzyc wszystkim spartakusom zyczyc dobranoc, niech wam sie wujaszki przysnią      

• Kenny tJJger
    Kenny tJJger

Ostatnie foto na 98 stronie, kwiecień 2014.       Wiadomo, że żaden progres i nie spartakus ale na wadze z -10 kg, lżej żyć i pracować. Kondycja też lepsza i jak wytnę się do poziomu co mnie zad

• II KoBik II
    II KoBik II

Opublikowano

EBE EBE jak tam trening na listopad Litwin? :v

Biegasz już coś?

Szybciej idę niż ty biegniesz.Za 4 tyg mam wyciągane druty,będę mógł zginać kolano to pogadamy.

Obydwaj wiemy, że to nieprawda. Tak jak twój udział w biegu w listopadzie.

Opublikowano

odważne słowa jak na gościa 168cm wzrostu :lapka:

Do u even squad?

klocki lego squadał jak był mały

Opublikowano

PS: squat nie squad.

Kuba mnie wyprzedził. :|

Opublikowano

Pomylilo mu się z fire squadem w battlefieldzie

Opublikowano

EBE EBE jak tam trening na listopad Litwin? :v

Biegasz już coś?

Szybciej idę niż ty biegniesz.Za 4 tyg mam wyciągane druty,będę mógł zginać kolano to pogadamy.

Obydwaj wiemy, że to nieprawda. Tak jak twój udział w biegu w listopadzie.

W czwartek ściągają mi szwy,a po 4 tyg drugi(w sumie to trzeci bo jeden z(pipi)ali)i wyciągają druty.Masz fotkę przed,w czw będzie po i za 4 tyg nygusie ;)

Zyebany-na własną odpowiedzialność.

d7340527de070810med.jpg

Naprawione

98cadb65bca16d30med.jpg

Opublikowano

To miłego biegania w takim razie. Na 100% nie dasz rady.

Opublikowano

To miłego biegania w takim razie. Na 100% nie dasz rady.

Juz mówiłem ze ja szybciej chodzę niż ty biegasz,zobaczysz za 4 tyg.

Opublikowano

Może mały zakładzik w funtach? Ja wkleję swój czas w listopadzie z biegu na 10k i ty swój.

Opublikowano

Może mały zakładzik w funtach? Ja wkleję swój czas w listopadzie z biegu na 10k i ty swój.

Ale wymięka :D Najpierw miało być że nie będę chodził do listopada po on 4 miechy o kulach śmigał,potem napisałem że tak szybko się zrasta że mógłbym rozważyć bieg Niepodległości a teraz chce jeszcze na czasy konkurować ;) Chłopie pisałem moje czasy,przebiegnij 10 km w 45 min to pogadamy.

Opublikowano

Ale wymięka :D Najpierw miało być że nie będę chodził do listopada po on 4 miechy o kulach śmigał,potem napisałem że tak szybko się zrasta że mógłbym rozważyć bieg Niepodległości a teraz chce jeszcze na czasy konkurować ;) Chłopie pisałem moje czasy,przebiegnij 10 km w 45 min to pogadamy.

Wiesz jakby nie było on jest dwa razy większy od ciebie więc taki czas pewnie trudno mu będzie osiągnąć, no ale zawsze możesz pokozaczyć w necie.

Opublikowano

Co te sterydy robią z ludźmi

Udoskonalają ich,a ty zjedz grzecznie snickersa i pośnij

Litwin Maus ma jesienne depresje i rozterki bo sadzi się niesamowicie. :lapka:

No właśnie widzę,2 metry mułu :)

o musklach :)

Wiesz jakby nie było on jest dwa razy większy od ciebie więc taki czas pewnie trudno mu będzie osiągnąć, no ale zawsze możesz pokozaczyć w necie.

Nie tylko w necie,nie było między wami chętnego do spotkania w Sopocie.

Opublikowano

Czy ja mam serio zacząć cię cytować?

Opublikowano

Litwin nikt o zdrowych zmysłach chyba nie chciał się bić po kłotni w internecie, raczej chodzi o rywalizację w tym przypadku biegową w której obaj możecie stanąć w szranki. 

Opublikowano

Litwin nikt o zdrowych zmysłach chyba nie chciał się bić po kłotni w internecie, raczej chodzi o rywalizację w tym przypadku biegową w której obaj możecie stanąć w szranki. 

Ale ja nic o biciu nie pisałem,to takie niedorosłe ;) Po prostu podejść do mnie i powiedzieć"jestem od ciebie wyższy,mogę ciebie też w realu cisnąc konusie" :)

Czy ja mam serio zacząć cię cytować?

Dajesz.

Opublikowano

:|

Opublikowano

:|

Maus naprawdę,myślałem że taki oświecony człek jak ty,wyczuje ironię :/

Opublikowano

Czyli tak jak pisałem wcześniej w temacie bieganie. Benisem się będziesz bawił, a nie weźmiesz udziału w listopadowym biegu, chyba że na wózku.

Opublikowano

Czyli tak jak pisałem wcześniej w temacie bieganie. Benisem się będziesz bawił, a nie weźmiesz udziału w listopadowym biegu, chyba że na wózku.

Wiesz że jakbym chciał to bym go przeszedł?Średnia prędkość to 5 km/h czyli zmieściłbym się w limicie czasowym.2 lata temu kolo o kulach brał udział z porażeniem mózgowym także żaden wyczyn,natomiast jak ty przebiegniesz 10 km w 45 min to pogadamy ;)

Opublikowano

Zaraz po tobie. :v

Opublikowano

a ty litwinek co?

Juz ulana swinia?

Genow nie oszukasz, endomorfiku.