Skocz do zawartości

Fotki

bomberman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Teraz, SpacierShark123 napisał:

Jaka jest geneza nagonki na Litwina? Od czasu pisania w spartakusie zauważyłem że jest traktowany jak stary petardziarz(mendrek) a w sumie nic złego nie zrobił (chyba) , no i daje się podpuszczać w komentarzach .

To nie jest tak, że się daje podpuszczać - ja naprawdę lubię z nimi pisać ;). Nic mi tak nie poprawia humoru jak wieczna spina Yaczesa i od niedawna Mausa :D. Myślę, że Yaczes ma ból dupy od momentu, w którym nie mógł zrozumieć, że kreatyna nie niszczy nerek. Po tym incydencie tak skoczyła mu histamina, że rozwalił sobie do końca jelita.

Opublikowano

No ale Dave wyglada lepiej od ciebie nie biorąc sterydów i nie jest karłem o co miałby mieć bóldupy?

Opublikowano (edytowane)

Za kazdym razem kiedy cie czytam:

AKYKBP0.jpg

Edytowane przez Gość
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano
17 minut temu, Wojtas1986 napisał:

B jakies biegaczki patyczaki panoszą sie po temacie. I tak powiem te (pipi) i decydenci !

I co w związku z tym masz zamiar zrobić?

Opublikowano

Coś ostatnio słabo się staram. Zapuściłem się do 92 kg. Dieta wysokobiałkowa z grillowanym mięchem i piwa w opór co średnio się opłaciło. Robota po 10-12 h w stójce brak czasu i mocy na trening + małe dziecko. :/ Od jesieni biorę się za siebie tym bardziej, że ostatnio mocy jakby mniej, 35 na karku, dzieciak zrobiony - można się do strzykawek przekonać i podreperować poziom teścia. Odezwę się na koniec roku z gołą du.pą na foto. :lapka:

• Minusik 1