Opublikowano 11 października 20186 l A gdzie jest napisane, że nie można wrzucać zdjęć z uprawianych sportów? Ten temat nie musi tyczyć się tylko wspaniale wyrzeźbionych męskich ciał. Więcej takich zdjęć!!!! Zwłaszcza z takich estremalnych sportów. Edytowane 11 października 20186 l przez D.B. Cooper
Opublikowano 11 października 20186 l 3 hours ago, Litwin81 said: Grzegorzo taki fifa rafa a pleców nie ma Chyba że to nie ty się mnie wcześniej czepiałeś to dalej brachu Nie czepialem się ciebie, więc się poyebales, ale swoją drogą nie wiem, jak w tej pozie chcesz pokazać plecy. Przecież ni chyja nie idzie ich napiac. Chyba że zgarbisz się i wyglądasz jak kura
Opublikowano 11 października 20186 l 48 minut temu, Wojtas1986 napisał: Załóż temat dla ulancow i wrzucaj tam te foty . To możę od razu załóżmy min rozmiar bicka uda i dupy żeby można to było pisać
Opublikowano 11 października 20186 l Forum to Spartakus born to fit , a takie (pipi) wie co ma tyle wspólnego z fit co Antoni Piechcniczek z nowoczesnym footbolem ... czyli nic . Patyczaki i ulance ujadają ... Edytowane 11 października 20186 l przez Wojtas1986
Opublikowano 11 października 20186 l tak tutaj tylko nasmarowani oliwką kozacy, w gierkach to tylko exy sony wtf man?
Opublikowano 11 października 20186 l No ja pisalem do wojtasa, ze to forum ogolnie sportowe a nie tylko kulturystyczne
Opublikowano 11 października 20186 l Ja chętnie popatrzę na ładne ciałka forumowiczów nie tylko z siłowni
Opublikowano 11 października 20186 l 3 godziny temu, Grzegorzo napisał: Nie czepialem się ciebie, więc się poyebales, ale swoją drogą nie wiem, jak w tej pozie chcesz pokazać plecy. Przecież ni chyja nie idzie ich napiac. Chyba że zgarbisz się i wyglądasz jak kura Jutro ci dam z siłki w tej pozie Nie rozłożyłeś łopatek a i motyle na razie trza katować
Opublikowano 11 października 20186 l Godzinę temu, Grzegorzo napisał: Nie czepialem się ciebie, więc się poyebales, ale swoją drogą nie wiem, jak w tej pozie chcesz pokazać plecy. Przecież ni chyja nie idzie ich napiac. Chyba że zgarbisz się i wyglądasz jak kura No da sie. Tylko trzeba miec mięśnia sporo i na wycince wszystko idzie ponapinac. Nawet gutasa
Opublikowano 11 października 20186 l 1 godzinę temu, Wojtas1986 napisał: Forum to Spartakus born to fit , a takie (pipi) wie co ma tyle wspólnego z fit co Antoni Piechcniczek z nowoczesnym footbolem ... czyli nic . Patyczaki i ulance ujadają ... Obsrałbyś się na pierwszej lepszej skałce pewnie, stąd ten płacz i ból dupy.
Opublikowano 12 października 20186 l 11 godzin temu, mozi napisał: Masz do(pipi)ane łydy od biegania to możesz pisać. Nie no 40 w lapie jeszcze tez siedzi wiec czasem cos niesmialo napisze.Na masie 128 na klate szlo na redukcji biegi 25km wiec moze nikt nie nakrzyczy.
Opublikowano 12 października 20186 l 1 minutę temu, kanabis napisał: Nie no 40 w lapie jeszcze tez siedzi wiec czasem cos niesmialo napisze.Na masie 128 na klate szlo na redukcji biegi 25km wiec moze nikt nie nakrzyczy. Kozak!
Opublikowano 12 października 20186 l Wyżyjcie się forumowicze. Za niecałe 2 miesiące 44 lata.... Edytowane 12 października 20186 l przez mrynk
Opublikowano 12 października 20186 l 27 minut temu, kanabis napisał: @SpacierShark123 Szarku to twoj stary? O dziwo mój ojciec też spoko się trzyma 49 lat i 105kg przy 6-8% bf (180cm wzroztu). Plus taki że już powyżej pewnego wieku teścia warto dla samego zdrowia bić.
Opublikowano 12 października 20186 l Moja historia: ani raz w życiu sterydów czy innych kreatynin, etc. Raz w wieku 23 lat przez 4 miesiące odżywki białkowe. Ostatni raz na siłowni 20 lat temu - na studiach. 20 lat praca biurowa + konsolki. Zero diety: pizza, burgery. Tylko nie przeginanie z kaloriami w tygodniowym rozliczeniu. Ostatnie 10 lat alko 2,3 razy na tydzień (piwo, wóda).... I tak zleciało. Edytowane 12 października 20186 l przez mrynk
Opublikowano 12 października 20186 l I to jest forma przełamująca stereotypy piwniczaka konsolomaniaka .
Opublikowano 12 października 20186 l 17 minut temu, mrynk napisał: Moja historia: ani raz w życiu sterydów czy innych kreatynin, etc. Raz w wieku 23 lat przez 4 miesiące odżywki białkowe. Ostatni raz na siłowni 20 lat temu - na studiach. 20 lat praca biurowa + konsolki. Zero diety: pizza, burgery. Tylko nie przeginanie z kaloriami w tygodniowym rozliczeniu. Ostatnie 10 lat alko 2,3 razy na tydzień (piwo, wóda).... I tak zleciało. Czyli te miesnie wziely sie znikad , cud