Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Wyświetleń 593,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ok tym miłym akcentem chciałbym życzyc wszystkim spartakusom zyczyc dobranoc, niech wam sie wujaszki przysnią      

• Kenny tJJger
    Kenny tJJger

Ostatnie foto na 98 stronie, kwiecień 2014.       Wiadomo, że żaden progres i nie spartakus ale na wadze z -10 kg, lżej żyć i pracować. Kondycja też lepsza i jak wytnę się do poziomu co mnie zad

• II KoBik II
    II KoBik II

Opublikowano
1 godzinę temu, Mojave napisał:

My tez sie super bawimy. Najwazniejsze, ze na twoj koszt.

Serio.To nie ja biegam po forum by twoje posty komentować :D jesteś moim pieskiem,ale staraj się bardziej :)

Opublikowano

dobra, dajmy już spokój, stary zwariował

Opublikowano
7 minut temu, milan napisał:

dobra, dajmy już spokój, stary zwariował

O kolejny,dawaj,baw mnie :D Bo yaczes to wiadomo że komentuje wszystko.

Opublikowano

Tanczycie jak litwin wam zagra! 

Opublikowano
3 minuty temu, Dave Czezky napisał:

Tanczycie jak litwin wam zagra! 

Ty też.Siedzę 11 h dzisiaj w pracy i mam dzięki wam zajęcie.Dziękuję yaczes że jesteś taki przewidywalny :D

Opublikowano

W sumie nawet wyglądasz jak Yoda. 

Opublikowano
4 minuty temu, Dave Czezky napisał:

W sumie nawet wyglądasz jak Yoda. 

Spada ci poziom uszczypliwości,robisz się stary.Daj jakąś grafikę,bo nikt sobie tego nie wyobrazi.

Opublikowano

Wklej proby watrobowe. 

Opublikowano
5 minut temu, Dave Czezky napisał:

Wklej proby watrobowe. 

Serio chcesz?Myślę że się grubo ośmieszysz :) (jakby się dało w sumie bardziej).

Opublikowano

Litwin wszystko okej tylko nie rozumiem jednego. Osobiście w okresie masy też mnie ulewa przez nadwyżke kalorii no i jest to konieczne by nie pozrywać się przy dużych klamotach (szczególnie na bombie gdzie mięsień cały czas chce więcej a stawy i ściegna nie wyrabiają ) ale nigdy bym nie pomyślał nad wrzucaniem fotek w okresie mocnej budowy masy. W tym okresie nawet w lustro mi głupio patrzeć bo mimo że gabaryty są to zawsze preferuje mocno docięte sylwetki a zmasowane kulturystyczne sylwetki kompletnie nie trafiają do mnie. Na masie to raczej można pochwalić się osiągnięciami siłowymi bo z formą wstyd do ludzi wyjść.

Opublikowano

Zgadzam się,dlatego wrzuciłem by ocenili poprawę szerokości pleców,a sam widzisz jakie argumenty poleciały.

Opublikowano

litwin, nic nie możemy za to, że wyszło że jesteś szerszy niż dłuższy :dog: 

Opublikowano
10 minut temu, maciucha napisał:

litwin, nic nie możemy za to, że wyszło że jesteś szerszy niż dłuższy :dog: 

:* dla mnie to komplement

Opublikowano

Litwin na zdjeciu wyglada jak wor pelen kartofli. Niby tam cos widac, ale to nadal wor.

Opublikowano
11 godzin temu, Mojave napisał:

Litwin na zdjeciu wyglada jak wor pelen kartofli. Niby tam cos widac, ale to nadal wor.

Z niecierpliwością czekam na twoją estetyczną sylwetkę :D

Opublikowano

Tak jak ja na twoje z metrowka.

Opublikowano
11 minut temu, Mojave napisał:

Tak jak ja na twoje z metrowka.

Chciałem coś napisać,ale ten tekst jest tak czerstwy że dam ci już spokój :D

Opublikowano

Ale napisałeś. :dunno:

Opublikowano
14 godzin temu, Mojave napisał:

Ale napisałeś. :dunno:

Tyle godzin nad tym myślałeś? :D

14 godzin temu, Yakubu napisał:

Szecun Liti za rolę Magnifico w RDR2 :cool:

Zagram to dam znać czy trafiłeś ;)

Opublikowano

Litwin dalej ulanstwo mozgowe. Wizualnie jestes zaprzeczeniem kulturystyki. Gdybym mial kogos zniechecic od silowni, to bym mu pokazal twoje zdjecia, rozjebana watrobe i polamane kulasy. Moze wez sie za cos, w czym jestes dobry, czyli za pieniadze mozesz dac soba pomiatac lub byc ulana gurwa, jako statysta u Platynowa.

Ty musisz myslec nad riposta, ja toba gardze. Tu sie roznimy. Ja nie mam zadnych planow odnosnie odpowiedzi w kierunku karla, mi to przychodzi naturalnie. Wiem, ze trudne slowo, dla takiego kujca, jak ty.

Opublikowano
17 minut temu, Mojave napisał:

Litwin dalej ulanstwo mozgowe. Wizualnie jestes zaprzeczeniem kulturystyki. Gdybym mial kogos zniechecic od silowni, to bym mu pokazal twoje zdjecia, rozjebana watrobe i polamane kulasy. Moze wez sie za cos, w czym jestes dobry, czyli za pieniadze mozesz dac soba pomiatac lub byc ulana gurwa, jako statysta u Platynowa.

Ty musisz myslec nad riposta, ja toba gardze. Tu sie roznimy. Ja nie mam zadnych planow odnosnie odpowiedzi w kierunku karla, mi to przychodzi naturalnie. Wiem, ze trudne slowo, dla takiego kujca, jak ty.

Raz że jak zawsze wymyślasz z dupy schorzenia(co ja złamałem niby?) a dwa zaprzeczenie kulturystyki po fotkach z masy?Jesteś debilem :D a twoje posty nie mają nic wspólnego z inteligencją.