Gość Opublikowano 5 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 (edytowane) Nie wazne czy wkleisz fotki z masy, czy na redukcji. Jestes przykladem osob, ktorym to nie wychodzi. 11 minut temu, Litwin81 napisał: co ja złamałem niby? Zlamales sobie zycie sterydami. Edytowane 5 Listopada 2018 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 5 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 9 minut temu, Mojave napisał: Nie wazne czy wkleisz fotki z masy, czy na redukcji. Jestes przykladem osob, ktorym to nie wychodzi. Zlamales sobie zycie sterydami. Napisałeś młocie połamane kulasy,także nie o życie chodziło.Rok temu proponowałem ci spotkanie w Sopocie,jak jesteś taki kozak,niestety jak zawsze zwiesiłeś pi.z.dę i wykpiłeś się jakimiś gównianymi tekstami. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 5 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Mohujave on fire. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 5 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Jak zawsze, triggerujące sfrustrowane wygnajewo atakuje. XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 5 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 (edytowane) Sorki jj za zły cytat :* Edytowane 5 Listopada 2018 przez Litwin81 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 5 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Czy litwin wlasnie zjebal wujaszka za... o kurwa twoje posty to jest wspolnota inteligencji Litwin. XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 5 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 1 minutę temu, Mojave napisał: Czy litwin wlasnie zjebal wujaszka za... o kurwa twoje posty to jest wspolnota inteligencji Litwin. XD Nie,źle zacytowałem twój post Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 5 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Brak słów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 5 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 (edytowane) "Litwin dalej ulanstwo mozgowe. Wizualnie jestes zaprzeczeniem kulturystyki. Gdybym mial kogos zniechecic od silowni, to bym mu pokazal twoje zdjecia, rozjebana watrobe i polamane kulasy. Moze wez sie za cos, w czym jestes dobry, czyli za pieniadze mozesz dac soba pomiatac lub byc ulana gurwa, jako statysta u Platynowa. Ty musisz myslec nad riposta, ja toba gardze. Tu sie roznimy. Ja nie mam zadnych planow odnosnie odpowiedzi w kierunku karla, mi to przychodzi naturalnie. Wiem, ze trudne slowo, dla takiego kujca, jak ty." Miał ten wpis dotyczyć tego. Edytowane 5 Listopada 2018 przez Litwin81 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 5 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Ty to jestes as. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 5 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 litwin, krupek i wujek na jednej stronie? zawołajcie jeszcze kopiga to może uzbiera się chociaż pół sprawnego mózgu Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 5 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 3 minuty temu, Mojave napisał: Ty to jestes as. Niestety nawet mi się zdarza,zwłaszcza jak odpisuję w pracy na tak zaczepnych choojków jak ty. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 5 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Kiepskie te dissy mausa, słabe, aż się chce wstać i wyjść, więc wychodzę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 5 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Teraz, milan napisał: Kiepskie te dissy mausa, słabe, aż się chce wstać i wyjść, więc wychodzę. Chcialem cos dzis pokopac, bo poniedzialek, zimna kawa, bo nie mieli late orzechowej. Najwazniejsze, ze jotjot dostal rykoszetem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 5 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Rozłam w gangu - Maus kontratakuj don corleone teraaaaz cios w plecy Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 5 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 2 minuty temu, Mojave napisał: Chcialem cos dzis pokopac, bo poniedzialek, zimna kawa, bo nie mieli late orzechowej. Najwazniejsze, ze jotjot dostal rykoszetem. Z mlekiem sojowym proszę pani Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 5 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 7 minut temu, _Be_ napisał: litwin, krupek i wujek na jednej stronie? zawołajcie jeszcze kopiga to może uzbiera się chociaż pół sprawnego mózgu Żebyś Ty, mistrzu logiki i zje.banych, nielogicznych ideologii to pisał to trochę żart xd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 5 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 1 minutę temu, krupek napisał: Żebyś Ty, mistrzu logiki i zje.banych, nielogicznych ideologii to pisał to trochę żart xd A kto to właściwie jest i w jakich rejonach forum można go spotkać,bo nie kojarzę? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 5 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 obraża ale nadal z per Ty, z szacunkiem Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 5 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Zgadza się, z szacunkiem do języka polskiego, poprawnej pisowni i samego siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 5 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 23 minuty temu, krupek napisał: Zgadza się, z szacunkiem do języka polskiego, poprawnej pisowni i samego siebie. ale wiesz, że pisanie do kogoś kogo nie szanujesz ty nie jest niepoprawne? Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 5 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 To wolna forma i obie są poprawne w piśmie potocznym. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 599 Opublikowano 5 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 (edytowane) dobra del bo znowu zapomnialem ze to nie wkp xddd Edytowane 5 Listopada 2018 przez maciucha Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 5 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 (edytowane) Wyzywanie się za pomocą ortografii i gramatyki Spartakus i gość 30 letni xDDD Edytowane 5 Listopada 2018 przez Grzegorzo Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Zamówiłem sobie pierwszy raz ciuchy z aliexpress, under armour woła 200zł za koszulki na licencji, tutaj 40zł od sztuki. Jestem mile zaskoczony, jakość jest za(pipi)ista. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi