Gość Opublikowano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 "klinefelter's syndrome" Jak tam oceniacie moją kondychę? ;) #mikrokoksy... - RezuNN - Wykop.pl bądźmy szczerzy, z taką sylwetką to już nic tylko transseksualizm jest jakimś rozwiązaniem Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 (edytowane) No ale wlasnie nie zgadza sie to do konca bo jednak typ ma niski poziom tkanki tluszczowej na klacie i malą to mala ale mase miesniowa niedefaultowa dla feminizowanych chlopcow. Takie typowo androgenne typy maja gladziutka nieskalana zarostem buzie, zero masy miesniowej, duzy poziom body fat, wąskie bezmiesne ramiona, szerokie bioderka itd Typowe cechy dla typa z ultraniskim poziomem tescia. Ten wyglada jak jakis mutant O kur.wa wszedlem w tego linka z wykopu Edytowane 3 Stycznia 2021 przez kanabis Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 W ogóle zastanawiam się jak można odratować taką sylwetkę z szerokimi biodrami. Nie mówię o przykładzie z wykopu, ale jak ze zdjęcia które wstawił krzysiek. Przy takiej fizjonomii facet zostaje klepsydrą, nawet maksymalnie docięty. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 Chyba nie bardzo bo jedyne wytlumaczenie jesli to nie fejk to jakas przywielka miednica a to chyba ciezko zmienic w jakikolwiek sposob. Nie wiem nie łapie tej sylwetki kompletnie. Dla mnie to jak czlowiek slon Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 600 Opublikowano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 no to choroba jest, więc nie ma co rzucać jakimiś słoniami Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 mnie by zdołowało samo to, że trzeba coś z tym robić cały czas i ostro tyrać na siłce żeby czuć się jako-tako normalnie, a nie dobrze tak czy inaczej przejebana sprawa a nie jakieś wydumane kompleksy Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 No mnie ulewa na biodrach przez hormony i niedoczynność tarczycy, to samo na cycach. Mialem kiedyś wysoki poziom prolaktyny, a z testosteronem nigdy nie miałem problemów, wręcz przeciwnie, także rózne kombinacje hormonalne się zdarzają. Jakbym jadł syf i nic nie robił to pewnie byłbym klepsydrą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 1 hour ago, krzysiekp392 said: dawaj frosti, jesteś już blisko! W nastepnym tygodniu troche pocwicze i wrzuce foto bo nie moge tak wygladac i zle sie z tym czuje. Czezky, bylbym zaszczycony zaproszeniem na zlot jak bedzie gdzies gdzie moge doleciec . Do 100 pompek musze miec dobra motywacje ale tak z 50 moglbym zrobic jak bym z 2 max 3 tygodnie pocwiczyl i wyrobil sie na zlot zebym przy Was nie zaliczyl zgona jak mnie przepijecie. Przygod po narkotykach nie mialem bo ich nie bralem ale przygod po jointach to mialem tyle ze sie w glowie nie miesci i nie zmiescilo bo duzo zapimnialem Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 15 minut temu, maciucha napisał: no to choroba jest, więc nie ma co rzucać jakimiś słoniami No ale czlowiek slon tez przeciez byl zdeformowany przez chorobe Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 37 minut temu, Paolo de Vesir napisał: W ogóle zastanawiam się jak można odratować taką sylwetkę z szerokimi biodrami. Nie mówię o przykładzie z wykopu, ale jak ze zdjęcia które wstawił krzysiek. Przy takiej fizjonomii facet zostaje klepsydrą, nawet maksymalnie docięty. Nie no jakby dojebał mięśni to nie byłoby tego tak widać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 2 godziny temu, Dave Czezky napisał: kurla, zanim forum przestanie istniec, musi odbyc sie jeszcze jeden zlot, na ktorym gwiazda bedzie Frosti. Pyerdolnie 100 pompeczek, poopowiada o zyciu na islandii, czy gdzie on tam jest, powymysla jakich to nie przygod po narkotykach nie przezyl - nie moge sie doczekac. Również zgłaszam zapotrzebowanie na taki zlot. Może Wilczyn Leśny znowu jako lokalizacja? Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał: W ogóle zastanawiam się jak można odratować taką sylwetkę z szerokimi biodrami. Nie mówię o przykładzie z wykopu, ale jak ze zdjęcia które wstawił krzysiek. Przy takiej fizjonomii facet zostaje klepsydrą, nawet maksymalnie docięty. IMO da sie - nie bedzie za bardzo cwiczyl skosnych brzucha, doyebie klate i barki i bedzie w miare git. Dodatkowo wyglada jakby ta "poza" byla na wydechu ze scisnieta klata + niekorzystne kadrowanie i oswietlenie, ktore wszystko wyolbrzymily. Zaden mutant, mam nadzieje ze pomoglem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 Można liczyć na jakieś video z tych pompeczek? To byloby coś. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 (edytowane) ze 100 pompek juz spadlo na 50 i bedzie nowe zdjecie pokazujace efekt jednego tygodnia cwiczen Edytowane 3 Stycznia 2021 przez Hela Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 9 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2021 Wróciłem niedawno do robienia muscle upów, nie jest jeszcze idealnie, ale już blisko. Kurwa obraz jakbym kręcił pralką, ale wina strony https://i.imgur.com/zN2z81E.mp4 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
nieobchodzimnieto 482 Opublikowano 16 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2021 Sztywniutko Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 990 Opublikowano 16 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2021 Zmęczyłem się oglądając. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 16 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2021 za jakis czas wrzuce foto jak się zapuściłem na home office i przy zamknietych siłowniach Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 22 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 @Shen Szacunek. Nie potrafiłbym raz a gdyby się udało to miesiąc L4. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 22 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 kwestia techniki głównie, jak ktoś sie potrafi dobrze techniczne podciągnąć z 10 razy to i muscle up wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 23 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 Ja robilem cos ciekawego, podskoczylem do drabinki i wlozylem nogi pomiedzy barierki i tak robilem kilkanascie pompek.... Do gory nogami To co bylo na filmiku wchodzi tez na biceps? Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 9 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2021 Dalej nie cwicze bo robie cwiczenia tylko na kregoslup po urazie, ograniczylem wyzerki aka gastrofazy i jest lepiej xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 9 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2021 Dobrze jest. Myslales o jakis startach w zawodach kulturystycznych czy cos byku? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 373 Opublikowano 9 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2021 Po ile tam hormon wzrostu w Danii? Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 9 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2021 nie sluchaj sarkazmu tych zawistnikow - ZAJEBISTA robota Frosti, wygladasz jak z jakiegos kurwa Baywatchu czy cos. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi