Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

To i ja wrzuce sprzed dwoch tygodni. 2 miechy bez silowni. Tak to latane 2 razy. Trybem gora/dół. Wciaz za grubo jak na BIEGACZA ROWERZYSTE :/

#grubekosci #bodypositive

Screenshot_20211002-085253.jpg

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Wyświetleń 593,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ok tym miłym akcentem chciałbym życzyc wszystkim spartakusom zyczyc dobranoc, niech wam sie wujaszki przysnią      

• Kenny tJJger
    Kenny tJJger

Ostatnie foto na 98 stronie, kwiecień 2014.       Wiadomo, że żaden progres i nie spartakus ale na wadze z -10 kg, lżej żyć i pracować. Kondycja też lepsza i jak wytnę się do poziomu co mnie zad

• II KoBik II
    II KoBik II

Opublikowano

Lato się skończyło, znowu się ulałem, to nie ma co wrzucać :pawel:

Opublikowano

Nigdy nie byłem i nie będę ładnie wyglądał. Otwieram drugie piwo. Dosyć kłamstw. PSTRYK! :lapka:

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

No przyznam ze jak bym cie zobaczyl na trasie rozpedzonego to nawet dzik jak ja by zszedl tobie z drogi :obama:

Opublikowano

randy-trailer-park-boys.gif

Kaczi bedzie w lato dawal buziaczki laskom w autobusie :)

Opublikowano

Jest co rzeźbić, a czasu mało bo już luty zaraz pęknie.

Tnij kalorie, spróbuj odstawić cukier i zacznij z treningiem typowo crossfitowym. Później typowo spalający trening z ciężarami. Tak bym to rozegrał.

Opublikowano

Z dobra dietą i treningami mozna to zrzucic mysle tak w 8 miesiecy.

Opublikowano

No ale to tez nie jest tak ze jest jakims ulanym graczem z cyckami. Tam jest jakas masa miesniowa pod spodem. Praca fizyczna? Na silke chodzisz? 

Mysle ze jakby ciąl mądrze , powoli, z odpowiednia iloscia bialka w zarciu i treningiem silowym  to moglby nawet calkiem calkiem wygladac. 

Opublikowano

Dzięki chłopaki. Biegam 3x w tygodniu po 5km tempem ok 7:00/km lub czasami szybciej, potem robię ćwiczenia na brzuch i rozciąganie. Jedzenie to staram się sam gotować obiad głównie kurczak ryż i jakieś pomidory, szpinak. Jem 4 lub 5 razy dzienie co 3h. Alkohol dość mocno ograniczyłem, ze słodyczy to jem jednego batonika proteinowego co ma jakies 220kal i 2gr cukru przy 20gr białka. Od stycznia zrzuciłem jakieś 4-4.5 kg. Teraz zaczynam 7 tydzień treningu więc powinno zacząć spadać z bebzona. W planach mam bieganie 4x5km, a z czasem zwiększać dystans.
Suplementacja to tylko multiwitamina z olimpu, wit D3 w dawce 8000 oraz glukozamina 1500 na stawy.      

Opublikowano

A wiec tak Kaczi po pierwsze, utnij wegle i jedz max 3 posilki (najlepiej w okienku 4-6h) Zapomnij o bieganiu tylko silownia min 3 razy w tygodniu + ewentualnie jakies interwaly 2 razy w tyg.

Z bebzona zawsze spada na koncu ale to po 3-4 miesiacach raczej.

Opublikowano
Godzinę temu, smallv86 napisał:

jedz max 3 posilki (najlepiej w okienku 4-6h)

widze, ze te mity z okienkami i iloscia posiłków nadal maja sie dobrze. moze jesc nawet raz dziennie jak mu pasuje

Opublikowano
1 godzinę temu, smallv86 napisał:

A wiec tak Kaczi po pierwsze, utnij wegle i jedz max 3 posilki (najlepiej w okienku 4-6h) Zapomnij o bieganiu tylko silownia min 3 razy w tygodniu + ewentualnie jakies interwaly 2 razy w tyg.

Z bebzona zawsze spada na koncu ale to po 3-4 miesiacach raczej.

Każda aktywnosc jest dobra, jak ma ochote potruchtać niech truchta. Lepsze to niż siedzenie. Zapomnij o bieganiu xd Nic nie pali kcal jak bieganie wlasnie. 

Posiłków może jeść i sto byle nie przekraczał zapotrzebowania dziennego/tygodniowego.

I jakie wegle on ma ciąć, jak je ryz z kurczakiem 4 razy dziennie? Mit węgli, mit tłuszczów, co jeszcze?

Opublikowano

Ja bym jeszcze dodał, że banan po treningu się odkłada, bo tak zawsze pisali na sfd.

Opublikowano

Jak organizm ma palic tluszcz jak insulina ciagle na wysokim poziomie, bo jak juz zdazy spasc do niskiego poziomu to nowy posilek i znowu wystrzal?

To nie jest tak, ze sie nie da spalic tluszczu jedzac weglowodany, tylko nie jedzenie ich i przejscie na ketoze duzo szybciej dostarczy efektow.

No i bieganie z nadwaga to nie jest dobry pomysl, biegac powinno sie jak juz sie zrzuci troche sadla zeby nie doyebac stawow juz i tak doyebanych przez dzwiganie nadbagazu kg.

Godzinę temu, Shen napisał:

widze, ze te mity z okienkami i iloscia posiłków nadal maja sie dobrze. moze jesc nawet raz dziennie jak mu pasuje

No mi wlasnie chodzilo ze im mniejsze okienko tym lepiej ale ja ogolnie jedzenie w trybie OMAD mi za bardzo nigdy nie podchodzilo. wolalem dwa/ trzy posilki. Ale wiadomo, ze im mniej tym lepsze i szybsze efekty z tego beda.

Opublikowano

Tylko na keto diecie zszedlem do 70kg kiedys tam. Na diecie z weglami ponizej 75 to juz cud i trzymanie ostro pasa. Kaloria kalorii nierowna. Tluszcz dluzej sie trawi, jest bardziej sycący i ma duzo mniejsza odpowiedz insulinowa niz weglowodany. Jest tez zerowa chec podjadania.

Teraz najblizej mi diety paleo z modyfikacja typu wegle tylko w czasie okolotreningowym.

Kazdy organizm jest inny , inaczej reaguje. Jednemu bedzie sluzyc dieta high carb drugiemu oparta na tluszczach. Nie ma uniwersalnej diety na zrzucanie kg dobrej dla wszystkich. 

Zaleznosci jest  ogrom jak tryb pracy, aktywnosc, geny , choroby itd 

Najzdrowsza dietą bedzie i tak zawsze dieta bogata w owoce, warzywa , chude mięso/ryby z jak najmniejsza liczba przetworzonych produktow , tluszczow nasyconych i trans. To sa fakty. I moze sie nazywac chad diet, chujemuje diet czy co tam jeszcze za glupie nazwy powymyslaja. Bez roznicy.

Opublikowano
4 godziny temu, smallv86 napisał:

Z bebzona zawsze spada na koncu

Głupota, nie ma takiego czegoś jak chudnięcie w konkretnych miejscach.

Opublikowano

Jezu dostałem takie ciareczki żenady że aż sobie dziś na noc zjem chudy twaróg z oliwą.

Opublikowano
9 minut temu, krzysiek923 napisał:

Głupota, nie ma takiego czegoś jak chudnięcie w konkretnych miejscach.

Dokladnie, dlatego z brzucha spalisz tluszcz na koncu.

Opublikowano
1 godzinę temu, maciucha napisał:

Jezu dostałem takie ciareczki żenady że aż sobie dziś na noc zjem chudy twaróg z oliwą.

I tłustą rybę!