kanabis 22 419 Opublikowano 2 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2021 To i ja wrzuce sprzed dwoch tygodni. 2 miechy bez silowni. Tak to latane 2 razy. Trybem gora/dół. Wciaz za grubo jak na BIEGACZA ROWERZYSTE #grubekosci #bodypositive 2 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 5 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2021 Lato się skończyło, znowu się ulałem, to nie ma co wrzucać Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 6 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2021 Nigdy nie byłem i nie będę ładnie wyglądał. Otwieram drugie piwo. Dosyć kłamstw. PSTRYK! Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 814 Opublikowano 13 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 Ok wstawiam i ja dla widzów o mocnych nerwach 36 lat 167cm i ok 90kg Spoiler 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 13 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 No przyznam ze jak bym cie zobaczyl na trasie rozpedzonego to nawet dzik jak ja by zszedl tobie z drogi Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 600 Opublikowano 13 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 No w chłopakach z baraków mógłbyś grać rolę pierwszoplanowa. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 13 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 Kaczi bedzie w lato dawal buziaczki laskom w autobusie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 13 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 Jest co rzeźbić, a czasu mało bo już luty zaraz pęknie. Tnij kalorie, spróbuj odstawić cukier i zacznij z treningiem typowo crossfitowym. Później typowo spalający trening z ciężarami. Tak bym to rozegrał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 13 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 Z dobra dietą i treningami mozna to zrzucic mysle tak w 8 miesiecy. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 13 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 No ale to tez nie jest tak ze jest jakims ulanym graczem z cyckami. Tam jest jakas masa miesniowa pod spodem. Praca fizyczna? Na silke chodzisz? Mysle ze jakby ciąl mądrze , powoli, z odpowiednia iloscia bialka w zarciu i treningiem silowym to moglby nawet calkiem calkiem wygladac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 814 Opublikowano 14 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 Dzięki chłopaki. Biegam 3x w tygodniu po 5km tempem ok 7:00/km lub czasami szybciej, potem robię ćwiczenia na brzuch i rozciąganie. Jedzenie to staram się sam gotować obiad głównie kurczak ryż i jakieś pomidory, szpinak. Jem 4 lub 5 razy dzienie co 3h. Alkohol dość mocno ograniczyłem, ze słodyczy to jem jednego batonika proteinowego co ma jakies 220kal i 2gr cukru przy 20gr białka. Od stycznia zrzuciłem jakieś 4-4.5 kg. Teraz zaczynam 7 tydzień treningu więc powinno zacząć spadać z bebzona. W planach mam bieganie 4x5km, a z czasem zwiększać dystans. Suplementacja to tylko multiwitamina z olimpu, wit D3 w dawce 8000 oraz glukozamina 1500 na stawy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 14 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 No jesteś ohydnym grubasem co tu dużo mówić 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
smallv86 856 Opublikowano 14 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 A wiec tak Kaczi po pierwsze, utnij wegle i jedz max 3 posilki (najlepiej w okienku 4-6h) Zapomnij o bieganiu tylko silownia min 3 razy w tygodniu + ewentualnie jakies interwaly 2 razy w tyg. Z bebzona zawsze spada na koncu ale to po 3-4 miesiacach raczej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 14 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 Poczułem się jak na forum sfd w 2009 roku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 14 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 Godzinę temu, smallv86 napisał: jedz max 3 posilki (najlepiej w okienku 4-6h) widze, ze te mity z okienkami i iloscia posiłków nadal maja sie dobrze. moze jesc nawet raz dziennie jak mu pasuje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 596 Opublikowano 14 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 1 godzinę temu, smallv86 napisał: A wiec tak Kaczi po pierwsze, utnij wegle i jedz max 3 posilki (najlepiej w okienku 4-6h) Zapomnij o bieganiu tylko silownia min 3 razy w tygodniu + ewentualnie jakies interwaly 2 razy w tyg. Z bebzona zawsze spada na koncu ale to po 3-4 miesiacach raczej. Każda aktywnosc jest dobra, jak ma ochote potruchtać niech truchta. Lepsze to niż siedzenie. Zapomnij o bieganiu xd Nic nie pali kcal jak bieganie wlasnie. Posiłków może jeść i sto byle nie przekraczał zapotrzebowania dziennego/tygodniowego. I jakie wegle on ma ciąć, jak je ryz z kurczakiem 4 razy dziennie? Mit węgli, mit tłuszczów, co jeszcze? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 14 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 Ja bym jeszcze dodał, że banan po treningu się odkłada, bo tak zawsze pisali na sfd. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 14 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 no i nie jemy po 19 Cytuj Odnośnik do komentarza
smallv86 856 Opublikowano 14 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 Jak organizm ma palic tluszcz jak insulina ciagle na wysokim poziomie, bo jak juz zdazy spasc do niskiego poziomu to nowy posilek i znowu wystrzal? To nie jest tak, ze sie nie da spalic tluszczu jedzac weglowodany, tylko nie jedzenie ich i przejscie na ketoze duzo szybciej dostarczy efektow. No i bieganie z nadwaga to nie jest dobry pomysl, biegac powinno sie jak juz sie zrzuci troche sadla zeby nie doyebac stawow juz i tak doyebanych przez dzwiganie nadbagazu kg. Godzinę temu, Shen napisał: widze, ze te mity z okienkami i iloscia posiłków nadal maja sie dobrze. moze jesc nawet raz dziennie jak mu pasuje No mi wlasnie chodzilo ze im mniejsze okienko tym lepiej ale ja ogolnie jedzenie w trybie OMAD mi za bardzo nigdy nie podchodzilo. wolalem dwa/ trzy posilki. Ale wiadomo, ze im mniej tym lepsze i szybsze efekty z tego beda. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 14 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 Z tym keto to już chyba można sobie dać spokój, była moda, ale w badaniach i rankingach jest na końcu i polecana raczej przy niektórych schorzeniach jako pomoc. https://health.usnews.com/best-diet/best-diets-overall Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 14 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 Tylko na keto diecie zszedlem do 70kg kiedys tam. Na diecie z weglami ponizej 75 to juz cud i trzymanie ostro pasa. Kaloria kalorii nierowna. Tluszcz dluzej sie trawi, jest bardziej sycący i ma duzo mniejsza odpowiedz insulinowa niz weglowodany. Jest tez zerowa chec podjadania. Teraz najblizej mi diety paleo z modyfikacja typu wegle tylko w czasie okolotreningowym. Kazdy organizm jest inny , inaczej reaguje. Jednemu bedzie sluzyc dieta high carb drugiemu oparta na tluszczach. Nie ma uniwersalnej diety na zrzucanie kg dobrej dla wszystkich. Zaleznosci jest ogrom jak tryb pracy, aktywnosc, geny , choroby itd Najzdrowsza dietą bedzie i tak zawsze dieta bogata w owoce, warzywa , chude mięso/ryby z jak najmniejsza liczba przetworzonych produktow , tluszczow nasyconych i trans. To sa fakty. I moze sie nazywac chad diet, chujemuje diet czy co tam jeszcze za glupie nazwy powymyslaja. Bez roznicy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 594 Opublikowano 14 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 4 godziny temu, smallv86 napisał: Z bebzona zawsze spada na koncu Głupota, nie ma takiego czegoś jak chudnięcie w konkretnych miejscach. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 600 Opublikowano 14 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 Jezu dostałem takie ciareczki żenady że aż sobie dziś na noc zjem chudy twaróg z oliwą. Cytuj Odnośnik do komentarza
smallv86 856 Opublikowano 14 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 9 minut temu, krzysiek923 napisał: Głupota, nie ma takiego czegoś jak chudnięcie w konkretnych miejscach. Dokladnie, dlatego z brzucha spalisz tluszcz na koncu. Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 596 Opublikowano 14 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 1 godzinę temu, maciucha napisał: Jezu dostałem takie ciareczki żenady że aż sobie dziś na noc zjem chudy twaróg z oliwą. I tłustą rybę! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi