kanabis 22 419 Opublikowano 25 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2022 Dawaj wujaszek , zrobimy remastera Cytuj Odnośnik do komentarza
tjery 1 137 Opublikowano 27 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 (edytowane) W dniu 16.07.2022 o 09:47, maciucha napisał: zjechałem od maja z 94 do 91kg i nie jestem pewien co dalej robić z jednej strony chciałbym jeszcze odsłonić dół brzucha i zrobić taką książkowa plażówkę, z drugiej mocno mnie już męczą treningi i czuje ze ciało domaga się odrobiny wytchnienia obecnie około 500-600kcal deficytu, a raz w tygodniu jem na +500 zeby się trochę podładować, myślę nad wejściem na okolice zera kalorycznego na jakieś 2 tyg, taknieco? Trochę pitolenie, że nie widać, że ćwiczysz. Barki, bik/trik, kaptury, motyl. Widać, że działasz, tylko klatka psuje efekt, także IMO błędem jest, że ją odpuszczasz. Powinieneś ostro się za nią wziąć, od razu sylwetka zyska o wiele bardziej, niż przez dalsze odsłanianie brzucha. Edytowane 27 Lipca 2022 przez tjery 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 600 Opublikowano 27 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 Ogłaszam miesiąc klatki Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 27 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 10 minut temu, tjery napisał: Trochę pitolenie, że nie widać, że ćwiczysz. Dobra, schludna sylwetka, a krytykowali raczej ci, których średnio powinno się brać na poważnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 27 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 Jw bym zrobił 3 miesiące tylko pompowania klaty połączone ze znacznym zwiększeniem kalorii. I tak sezon już stracony, a przez zimę całość sylwetki. Od lutego zniżka kaloryczna + trening spalający ewentualny fat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 27 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 Ja mialem problem z klatka jak katowalem. Dopiero jak zmniejszylem ilosc cwiczen na nia, ilosc powtorzen ale za to dowalilem ciezaru na max 3-4 powtorzenia ladnie ruszyla. Z tym ze skoro maciucbhjest na redukcji to i tak bez sensu. Ale jak wejdzie na mase to niech wezmie to co pisze pod uwage Po prostu trzeba probowac roznych opcji, kazdy inaczej reaguje na dane bodzce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 600 Opublikowano 27 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 No celowałem w taka klasyczna piłkarską plazowke i wydaje mi się że udało się całkiem nieźle. Jakieś kulturystyczne nabite sylwetki przy wzroście 191cm to nie na mój czas i chęci. Klatę tak jak pisałem robiłem na odpierdol, za to zrobiłem mega progress na drążku - rok temu nie mogłem podciągnąć się ani razu, z gumami mega ciężko, a obecnie leci bez gum 5x5 powtórzeń zarówno nachwytem jak i podchwytem, a przytyłem od tego czasu 5kg. Razem z barkami fajnie się to przełożyło na szerokość pleców, co czuc po ubraniach. Ale teraz faktycznie czas przycisnąć klatę. Kaloryke już zwiększyłem, póki co na 0 kaloryczne, ale powoli zacznę coś dodawać. Za merytoryczne rady jak zawsze dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza
tjery 1 137 Opublikowano 27 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 Dokładnie, dobij kalorie na lekki plus, daj tam z jakieś 1,5 g białka na kilogram i będzie git. Nie wiem jakim systemem ćwiczysz, ale piszesz, że jakoś nie chcesz nie wiadomo jak się temu poświęcać, a w takim przypadku dobry jest FBW i wtedy dajesz klatkę 3 razy w tygodniu po 2 ćwiczenia x 4 serie, najlepiej każdy dzień ławkę płaską, a drugim ćwiczeniem rotować, na płaskiej dawać taki ciężar, żeby już w pierwszej serii ostatnie 2-3 powtórzenia były trudne, bez machania, np. 12-10-8-6. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 600 Opublikowano 27 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 1,5g leci cały czas. Ćwiczyłem dotychczas właśnie 3xFBW ale po jednym ćwiczeniu na klatę. Płaska sztanga, hantle na skosie dodatnim, brama/dipy w zależności jak mi się chciało. Cytuj Odnośnik do komentarza
tjery 1 137 Opublikowano 27 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 No to myślę, że jak jak dołożysz płaską na każdy dzień plus zamiennie hantle skos/brama/dipy i przyłożysz się do techniki i ciężaru, to efekt powinien być chwila moment. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
tjery 1 137 Opublikowano 28 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2022 Jak już się tu udzielam to wypada coś wrzucić Powrót do treningów po kilku latach przerwy, teraz leci 4 miesiąc, od kwietnia zacząłem, FBW 3x w tygodniu. Jak zaczynałem w kwietniu 88 kg, teraz 81 kg, więc myślę, że koło 8 kg tłuszczu zeszło dodając masę mięśni. 81kg miałem już na początku lipca, więc koło 3 miesięcy mi to zajęło. Fitatu i liczenie kalorii, bez żadnego głodzenia się, najwięcej dała zmiana produktów na wysokobiałkowe, np. puszka tuńczyka, najesz się na kilka godzin bo trzyma, a koło 100 kalorii i 30 g białka. Plus rowerek po każdym treningu pół godziny i w 2 wolne dni po godzinie (i od czasu do czasu basen). Teraz mocno cisnę górę klatki, bo zawsze miałem z tym problem i fajnie by było jeszcze z tym brzuchem coś zrobić. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 28 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2022 Schludna sylwetka. Nie ma co narzekać na brzuch - szerokość barów + kaptury rekompensują dół. Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 29 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2022 @tjery z mojego punktu widzenia nie ma sensu skupiać się na danej części klatki a po prostu dowalić tam mięcha a zbuduje się cała. W sumie u mnie mocno klatka poszła jak wywaliłem kompletnie wyciskanie i rozpiętki na płaskiej , teraz wszystko robie na skosie 30-45 zależnie od ćwiczenia bo jednak przy zbyt dużym skosie barki płoną bardziej od klatki. U mnie powoli sylwetka do przodu tak jak zwykle staram się by waga stała ale kompozycja ciała się zmieniała . Nogi jak zwykle w tyle za resztą ale jakoś mnie to specjalnie powiewa bo dysproporcji zauważalnej nie ma a ćwicze stricte pod siebie a nie jako zawodnik więc na detalach się nie skupiam. I tak na zdjęciu 91kg/175cm ale delikatnie kompozycja już robi się bardziej surowa i ziarnista . Najbardziej cieszy mnie fakt że mimo zerwania bicepsa mocno łapa w stosunku do zeszłego roku poszła w góre a zawsze była moim utrapieniem. 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 29 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2022 Ja pierdole jaki koks Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 29 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2022 Balbym sie takiego goscia jakby przyszedl do mnie po gre Jeszcze te tatuaze. Na bank kryminalista Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 29 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2022 Normalny gracz. Żaden odmieniec. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 29 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2022 3 minuty temu, kanabis napisał: Balbym sie takiego goscia jakby przyszedl do mnie po gre Jeszcze te tatuaze. Na bank kryminalista Kiedyś w czasach GTA V na ps3 wraz z kumplem ostrzelałem auto użytkowanikowi Lucek , do dziś pamiętam jego wywody na forum jak to się skarżył cośmy uczynili. Więc w sumie otarłem się o kryminał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 130 Opublikowano 29 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2022 Jak zobaczyłem fotę, to od razu mi się skojarzyło Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 29 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2022 Barki większe od mojej głowy, a zawsze mi mówili, że mam duży łeb Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 191 Opublikowano 29 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2022 i ten beniz bardzo fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 875 Opublikowano 29 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2022 Mam podobne łydki, pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 29 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2022 @Figaro pytong aż się wyrywa momentami. @Ukukuki pjerdole tam te łydki , tyle lat robienia a do tego miałem okres że przez 3 miechy codziennie robiłem 12 serii by je ruszyć i nic . Teraz w czasie robienia łydek wole mecza w hejlo zrobić . W drugą strone kaptury , rosną jak szalone a ćwiczyłem je może z 3-5 lat temu ostatnio. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 191 Opublikowano 29 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2022 bardzo fajnie, szanuje cie kolego, wyglądasz jak forumowy pudzian, grasz w halo, pewnie jesteś fajnym człowiekiem, w dodatku ten pytong, pozdrawiam Cie Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 600 Opublikowano 29 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2022 Figaro jak sie pucuje zeby go sharku posadził na kolankach Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 29 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2022 Poczekajmy na werdykt wujaszka. Narazie wcale nie wiemy czy szarku wyglada dobrze 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi