Litwin81 1 155 Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Ten jaki znafca Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Litwin chciałby być w lidze Sharkowej ale tak średnio mu to wychodzi, cała reszta z ostatnich stron z aspiracjami na zdrową sportową sylwetkę i sprawną hydraulikę .. nie najlepiej + kolabo oferm. Lit na plus za zmianę tła. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2022 47 minut temu, kanabis napisał: Te przebudzenia Litiego ze śpiaczki raz na pol roku coraz zabawniejsze. ja sie tylko boje, ze ktoregos dnia sie nie przebudzi... Ostatnio koksy padaja jak muchy Liti, czy nie wystarczy ci cwiczenie dla satysfakcji? Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Dave jestem na forum 16 lat, ty mi przepowiadasz śmierć od 10,jestes wiarygodny jak ci wróźbici Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Liti ale zgól te boki na glowie. Naprawde nigdy nie bedziesz drugim Piotrem Fronczewskim Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Coraz niższych lotów pociski. Nie jesteś w stanie Kabi mnie wyprowadzić z równowagi. Mam 41 lat, teraz już się tylko smieje z twoich starań Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 027 Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2022 14 minut temu, kanabis napisał: Naprawde nigdy nie bedziesz drugim Piotrem Fronczewskim Jakby trochę na buzię obu popatrzył, to trochę jest, no nie przesadzaj. Cały czas jednak liczę, że w końcu wbije Szarku, yebnie tą ogromą i straszną łapą rozpoczynającą się od kulistego niczym arbuz barku, a zakończoną szponami wilczymi, tak więc yebnie w stół i rozgoni całe pospólstwo z miernymi wypierdami na temat wyglądu Litiego. Edit: Nadchodzi! Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2022 7 minut temu, Crazy Horse napisał: Jakby trochę na buzię obu popatrzył, to trochę jest, no nie przesadzaj. Cały czas jednak liczę, że w końcu wbije Szarku, yebnie tą ogromą i straszną łapą rozpoczynającą się od kulistego niczym arbuz barku, a zakończoną szponami wilczymi, tak więc yebnie w stół i rozgoni całe pospólstwo z miernymi wypierdami na temat wyglądu Litiego. Edit: Nadchodzi! Fapujesz się do jego fot? Czekaj, czekaj kto to wspominał o jego kutagensie? Chooj z ocenianiem sylwetki, pierwsze co wspomnę o czymś innym Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 594 Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2022 33 minuty temu, kanabis napisał: Liti ale zgól te boki na glowie. Naprawde nigdy nie bedziesz drugim Piotrem Fronczewskim ja tu widzę inną inspirację 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Inspiracja jest pragmatyczna. Chcę połączyć wygląd, siłę i sprawność,zeby Dave nie miał argumentu o zawale zbyt szybko. Nigdy nie jarała mnie typowe nabijanie masy i rozkminy czy mogę iść na rower czy spale za dużo mięsa. Nadal mam na czczo 86 kg wagi, na masie pewnie dobije do 92,tyle mi wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Godzinę temu, Crazy Horse napisał: Cały czas jednak liczę, że w końcu wbije Szarku, yebnie tą ogromą i straszną łapą rozpoczynającą się od kulistego niczym arbuz barku, a zakończoną szponami wilczymi, tak więc yebnie w stół i rozgoni całe pospólstwo z miernymi wypierdami na temat wyglądu Litiego. Kurva dałem hahah na zachętę ... widzę że za wcześnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 027 Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2022 3 godziny temu, Litwin81 napisał: Fapujesz się do jego fot? Czekaj, czekaj kto to wspominał o jego kutagensie? Chooj z ocenianiem sylwetki, pierwsze co wspomnę o czymś innym Ale od razu atakujesz mnie, a ja nic złego na Twój temat nie powiedziałem. A tu jakieś insynuacje o jakichś kutarangach? Tak bez gry wstępnej? I pomyśleć, że kiedyś byłem twoim fanem. Prawdopodobnie najwierniejszym z największych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 191 Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2022 To ja wspominałem o penisie, crazy horse jest niewinny Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2022 5 minut temu, Figaro napisał: To ja wspominałem o penisie, crazy horse jest niewinny No niestety stary się robię więc i demencja się pojawia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2022 A co złego w kuracji? Cały świat wali teścia, a w Polsce wielkie halo. Ba po 40 w wieku krajach 100mlg teścia tygodniowo to standard. Czy to tylko takie forumowe przekamarzanie stary użytkowników i robię igły (hehe) z widły? Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2022 39 minut temu, Sedrak napisał: A co złego w kuracji? Cały świat wali teścia, a w Polsce wielkie halo. Ba po 40 w wieku krajach 100mlg teścia tygodniowo to standard. Czy to tylko takie forumowe przekamarzanie stary użytkowników i robię igły (hehe) z widły? Są tematy tabu, nie warto z tym walczyć. Nie wolno nikogo zmuszać by mu się żyło lepiej. Wiesz jak kabi się na mnie obraził jak kiedyś napisałem że jego laska jest na koksie też, bo bierze antykoncepcję? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Ej dobra ale nie wydaje się wam, że najwięcej ujadają ci co się zaszczepili? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2022 2 godziny temu, Sedrak napisał: A co złego w kuracji? Cały świat wali teścia, a w Polsce wielkie halo. Ba po 40 w wieku krajach 100mlg teścia tygodniowo to standard. Czy to tylko takie forumowe przekamarzanie stary użytkowników i robię igły (hehe) z widły? Tak, sa kraje, gdzie kazdy po 40 wali tescia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Godzinę temu, Adam GlapJńskJ napisał: Ej dobra ale nie wydaje się wam, że najwięcej ujadają ci co się zaszczepili? JJ napisz o co te covidowe szury się do ciebie spruły Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 600 Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Godzinę temu, Dave Czezky napisał: Tak, sa kraje, gdzie kazdy po 40 wali tescia Dave nie wiem czy masz dosc staminy na ten tag team Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2022 A czy napisałem każdy? Po prostu nie widzę w tym nic nadzwyczajnego. Z każdym rokiem u mężczyzny poziom testosteronu spada i w końcu może dojść do momentu, że będzie poniżej normy. Jak dasz małą dawkę to wróci w standardy i wszyscy są zadowoleni. Oczywiście legitnie przypisuje to lekarz i kupujesz w aptece. Ale jak mówiłem w Polsce nie ma szans by lekarz przypisał. A czy ktoś z tego skorzysta czy nie to już jego sprawa. Po prostu nie wiem co w tym takiego zaskakującego? Wszyscy na forum są zachłyśnięci zachodem i gardzą polską zaściankowościa, a taki temat to od razu Ola Boga jak tak można. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Porywasz się z motyką na słońce, Dave już pewnie przeszukuje net jaki teść jest szkodliwy. On mi kiedyś napisał że kreatyna spowoduje u mnie zawał serca, gdzie to w USA produkt antyaging i wzmacniający serce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2022 (edytowane) Kreatyna przecież to najlepszy suplement i chyba jedyny, który ma tak szerokie zastosowanie. Od siłowni, poprzez lekkoatletyke i sztuki walki. Ba chyba nawet pozytywnie wpływa na działanie mózgu. Po bialeczku nie ma nic lepszego z supli IMO. Ale jeśli to mówi o kreatynie to faktycznie nie ma sensu dyskutować. Edytowane 5 Sierpnia 2022 przez Sedrak Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Jakie jest lore Sedraka? Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 6 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2022 6 godzin temu, Dave Czezky napisał: Jakie jest lore Sedraka? Dave z całą twoją wiedzą tajemną czarnoksiężnika, udało Ci się uregulować kwestie jelit? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi