Skocz do zawartości

Fotki

bomberman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

eloskza.

Sie nie pokazywałem to sie...pokaże :potter: nie ma sie czym chwalic, własciwie to zaczełem machac żelazem miesiąc temu ale to i tak było przeplatane pijanstwem piwnym :angry2:

zastanawiałem sie nad nabraniem masy, aktualnie mam 73 kg /173 cm ale wole zachowac wuydolnosc / sprawnosc. Mysle tak...jesli wytrzymam , porzeźbic do roku, głownie brzuch . Aha sorry za jakosc fotki

to ja

Opublikowano

no ja np biegam sporo , tak ok 20 km tydzień (w lecie), chyba sie nawet od tego uzależniłem, wysoka waga mogłaby w takiej kombinacmi rozwalic kolana...z drugiej strony kur.wa dorzuciłby na łapy troche :/ (aktualnie eka 40 cm )

Opublikowano

eeee zdjęcie które wkleił jaczes coś mi uświadomiło xd

nie śmiejcie sie ale...ja podałem obwód bicepsa a wam najwyraźniej chodzi o inny odcinek (fail)

kazub ja te zdjęcie dałem ot tak, nie po to by się chwalić bo nie za bardzo jest czym. Jak mówie trenuje od miesiąca a i to nie bo przerwałem to pijanstwem.

planuje o ile starczy motywacji tak do roku porzeźbić i wtedy dam fote i porównam z tą

a zdjęcie hoojowe wiem ale zrobiłem wczoraj ok 21 , aparat w tej noki (3,2 mpx) bardz źle sobie radzi z sztucznym światem

Opublikowano

akurat nad reką trochę pracowałem bo miałem je strasznie chude w porównaniu z resztą ciała , pisałem ci na privie kiedyś

i jak mówie , mam na mysli biceps nie przedramie a mierzyłem na NAPRĘŻONYM miesniu, nie gdy reka spoczywała "luzem", nie wiem czy to sie tak podaje...w temacie około kulturystycznym siedze barszo krótko i tym samym bardzo mało wiem na ten temat

Opublikowano

no ja podałem po treningu a skoro wy podajecie na sucho to pewnie zawyżyło wynik

Opublikowano

oto ta moja oslawiona reka ;-) . Zdjecie zrobione teraz , lepsza jakosc ale i tak chu.jowa heh

fota na sucho, nbez treningu

po wakacjach sobie zmierze obwód, teraz nie chce bo jak wyjdzie mało to mi motywacja siądzie hehe

Opublikowano

zrób oddaloną fotkę bo tu jakoś dziwnie kwadratowo to wygląda.

Po co? Teraz będzie 10 postów dotyczących jaki biceps ma chłopak, który zaczyna zabawę z siłownią. Ma taki, jaki miał każdy z nas, gdy zaczynał się w to bawić.

Opublikowano (edytowane)

jak staż? cel?

staz to tak w sumie miesieczny, wczesnij z doskoku (generalnie lubie sport wszelaki) A i czasem cos na budowach sie robiło a jako , że specjalistą nie jestem robiłem za "beduina". A "beduin" wiadomo- jak zepsuje sie winda i trzeba wniesc pare setek kg cementu na drugie czy trzecie pietro to wiadomo, ze pójdzie beduin a nie murarz hehe

cel? nie dokładam masy , no moze kurcze troche (korci )ale chodzi mi o rzeźbę generalnie.

trudno mi powiedziec czy cos mi z tego wyjdzie gdyż niestety dysponuje słomianym zapałem a czego już u siebie nienawidze totalnie to słabosci do melanzowania wszelakiego a to jak nietrudno wydedukowac rozwala cały plan, i to nie ze sie tam obzeram jakimis chipsami czy cos tylko spada motywacja itp.

Zobaczymy zobaczymy. Jak cos to w okolicach października wrzuce fotke , jesli nie to znaczy ze porazke odniosłem

choc sobie tak mysle, ze i tak nie ma nic do stracenia bo ruch to zdrowie a ja nie zamierzam przesadzac, bóg wie co jesc czy jakos drastycznie sie katowac. Powoli do przodu or smth ;-) pozdro

Edytowane przez Orson
  • Minusik 1
Opublikowano

zrób oddaloną fotkę bo tu jakoś dziwnie kwadratowo to wygląda.

Po co? Teraz będzie 10 postów dotyczących jaki biceps ma chłopak, który zaczyna zabawę z siłownią. Ma taki, jaki miał każdy z nas, gdy zaczynał się w to bawić.

Po to że jak już wrzucać chce niech wrzuca normalne a nie coś dziwnego.Nie męczę tego tematu tylko jak ma wrzucać takie to już niech normalną da.Nie spinaj dupci