Skocz do zawartości

Fotki

bomberman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 5.08.2022 o 20:15, Sedrak napisał:

A czy napisałem każdy? Po prostu nie widzę w tym nic nadzwyczajnego. Z każdym rokiem u mężczyzny poziom testosteronu spada i w końcu może dojść do momentu, że będzie poniżej normy. Jak dasz małą dawkę to wróci w standardy i wszyscy są zadowoleni. Oczywiście legitnie przypisuje to lekarz i kupujesz w aptece. Ale jak mówiłem w Polsce nie ma szans by lekarz przypisał. A czy ktoś z tego skorzysta czy nie to już jego sprawa. Po prostu nie wiem co w tym takiego zaskakującego? Wszyscy na forum są zachłyśnięci zachodem i gardzą polską zaściankowościa, a taki temat to od razu Ola Boga jak tak można. 

Sam znam jeden przypadek typka po 40tce, co poszedł do endokrynologa z wynikami, teść grubo ponizej normy. Nową dupke miał, a ruchac mu się nie chciało za bardzo. Lekarz mu powiedział, ze ewentualnie moze viagre dostac :pawel: To sobie załatwił tescia na własna reke i druga młodość.

Gość yaczes
Opublikowano

Wyglada lepiej niz litwin, a nic nie wbija i cwiczy lacznie 1,5h w tygodniu.

Genetyka jest niesprawiedliwa :(

Opublikowano
1 minutę temu, Dave Czezky napisał:

1,5h w tygodniu

Mniej więcej prawda xD Plus 5h pchania wózka dziennie liczy się jako aeroby?

Nie zapominajmy o suplementacji marletto jagodowym.

Opublikowano
13 minut temu, Figaro napisał:

red bogaty, wysportowany a do tego przykładny tatusiek. Milfiki muszą na Ciebie lecieć :) 

No właśnie nie bardzo xD A byłem na paru zajęciach dla niemowląt w jakims klubu mamusiek. Dodam, że większość to tłuste wrzeszczące kwoczki o zbytniej pewności siebie, a nawet zalotnie nie spojrzą :(

Opublikowano
19 minut temu, Mejm napisał:

Tak slodzicie Redowi to ja zapytam czy to u tego slynnego barbera za 140zl takie gniazdo na brodzie robia?

Tak, ale ostatni raz byłem 1.5 miesiąca temu, a że gniazdo szybko rośnie to buff po obcięciu nie jest permanentny. I nie noszę grzebienia na trening :[

Gość yaczes
Opublikowano

Mi się ostatnio ręką omsknęła i cyk - po 7 latach zapuszczanie od nowa.

Opublikowano
1 godzinę temu, nieobchodzimnieto napisał:

Szarku czy od teścia rośnie chuj?

Kolega mówił, że tak, ale że równowaga w przyrodzie musi być, to z kolei jaja się kurczą.

Opublikowano

Ogolnie to troche nie łapie zdziwienia Redem. Wiadomo ze nadaktywnosc w tematach o pralkach moze byc mylaca ale z tego co pamietam chlop cwiczy od bardzo dawna, wrzucal juz kiedys zdjecia no i tez ma swiadomosc co nalezy jesc zeby byc zdrowym i odwaznym takze przynajmniej ja zdziwiony nie jestem. Oczywisc propsy ze chlop dba o siebie :sonkassie:

Opublikowano
54 minuty temu, maciucha napisał:

W ogóle ten zachwyt redem tylko z racji bycia tatkiem trochę mi wjeżdża na psyche, bo nie wydaje mi się zeby wyglądał lepiej ode mnie. Stop dyskryminacji kociarzy. :sonkassie:

Po prostu powinny byc kategorie, tak jak w boksie. Waga tatuśkowa, waga kociarska, waga kabanosowa , waga wujaszkowa itd

Ta ostatnia oczywiscie freak

Opublikowano
Godzinę temu, maciucha napisał:

W ogóle ten zachwyt redem tylko z racji bycia tatkiem trochę mi wjeżdża na psyche, bo nie wydaje mi się zeby wyglądał lepiej ode mnie. Stop dyskryminacji kociarzy. :sonkassie:

Ty poza gierkami nie masz nic innego do roboty, on musi czas na trening wygospodarowac.

Opublikowano
20 minut temu, Shen napisał:

Ty poza gierkami nie masz nic innego do roboty, on musi czas na trening wygospodarowac.

No nie będę się tu teraz przerzucał na argumenty pt 'nie znasz mojej sytuacji', ale nie xd