kanabis 22 419 Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Ja np musze jezdzic codziennie o 17 30 na działke nakarmic kota Dzieci to chociaz na miejscu są Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 027 Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 1 godzinę temu, kanabis napisał: Po prostu powinny byc kategorie, tak jak w boksie. Waga tatuśkowa, waga kociarska, waga kabanosowa , waga wujaszkowa itd Walka kabaretowa. Ważniejsze od samego zorganizowania sobie ćwiczen przy maluchach jest znalezienie na to energii, bo pamiętam, że ja chodziłem mocno wyprany w tamtych czasach. Targetem nr 1 był sen, a nie jakieś głupotki typu trening. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 990 Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Największym problemem właśnie jest chroniczne niewyspanie. Zaczyna mi już doskwierać nie tylko psychicznie, ale i fizycznie bo gorzej się regeneruję, mniej dzwigam, dłużej mnie bolą mięśnie po treningu. Ostatnie 3 miesiące to praktycznie dyżurka w nocy o 2, 3, 4 rano bo kolka, pielucha, żarcie. Teraz jeszcze biegunki od 2 tygodni to w ogóle na standby leżę w nocy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Czas teścia wbić Red, lepsza regeneracja. Młodszy sie nie robisz. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 600 Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Dokładnie. O dawkowanie pytaj raczej wujaszka niż Litwina. Ten drugi sprawia wrażenie nadużywającego. Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 594 Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 1 godzinę temu, _Red_ napisał: Największym problemem właśnie jest chroniczne niewyspanie. Zaczyna mi już doskwierać nie tylko psychicznie, ale i fizycznie bo gorzej się regeneruję, mniej dzwigam, dłużej mnie bolą mięśnie po treningu. Ostatnie 3 miesiące to praktycznie dyżurka w nocy o 2, 3, 4 rano bo kolka, pielucha, żarcie. Teraz jeszcze biegunki od 2 tygodni to w ogóle na standby leżę w nocy. Cytat Hormon wzrostu (somatotropina) Jest to kolejny bardzo ważny hormon wytwarzany przez organizm, który pozwala na wzrost mięśni. W odróżnieniu od testosteronu, który głównie wpływa na siłę, ten jest kluczowy dla składu ciała. Jego wysoki poziom przyczynia się do spalania tłuszczu i wzrostu mięśni. Cytat Hormon wzrostu wydzielany jest najintensywniej nocą, podczas głębokiego snu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 7 godzin temu, kanabis napisał: Po prostu powinny byc kategorie, tak jak w boksie. Waga tatuśkowa, waga kociarska, waga kabanosowa , waga wujaszkowa itd Ta ostatnia oczywiscie freak Chyba nie byłeś dzisiaj pobiegać bo cię nosi Wicia. Koteł nakarmiony? Może zanieś mu jeszcze deserek to rozładujesz napięcie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 269 Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Okiem laika: niedzwiadek Red > suchoklaciucha* Spoiler *wyrazenie uzyte zartobliwie w celach rozrywkowych, jednorazowego uzytku, bez cech zlosliwych, uprasza sie o nieuzywanie go w stosunku do podmiotu poza tym postem, wszystkie prawa zastrzezone Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Oczywiście team Red. Suchoklates ze swoimi wynikami powinien to rzucić w chuj i zająć się czymś pożytecznym, matce pomóc w zakupach, staremu przy aucie czy coś... Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 It's the eye of the tiger kenny It's the thrill of the fight Rising up to the challenge of our rival And the last known survivor Stalks his prey in the night And he's watching us all with the eye of the tiger kenny Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Te twoje pierdolenie o downie gdy mam dziecko z autyzmem sprawia, że jebałbym cię czymś ciężkim w ten twój głupi ryj ale jestem wyrozumiały i spokojny jak tafla wody więc napiszę tylko - ale ty jesteś zabawny krupuś. :* Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Ja tylko dźgam twój rynsztokowy umysł i jego bardzo nisko rozwinięty poziom, który prezentujesz w każdym (dosłownie) poście. Po raz kolejny to udowodniłeś, odnosząc się do czyichś rodziców, nie wiedząc, czy posiada ich obojga i teraz jeszcze zasłaniasz się chorym dzieckiem Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Ej ej ej . Stop ! Nie bądźcie tacy nie koleżeńscy ! Imho gracie w jednej lidze chuyowych sylwetek . Powinniście mieć zgodę wariaty . PDW Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Trybson, przed kropką i wykrzyknikiem się spacji nie daje. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 600 Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Krupek daj kennego w ignora i miej lepsze żyćko Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Wierzę, że jeszcze będzie człowiek z tego tygrysa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Wzruszyłeś mnie skurwysynu. ;( Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 ja tam nie mam nikogo w ignorach Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 11 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2022 Ja tez. Kiedys mialem litwina ale i tak odslanialem co pisal Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 594 Opublikowano 11 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2022 Ja tam nawet szanuję tego litwina. Widać, że chłop ma kompleksy z powodu wzrostu, które próbuje nadrobić mięśniami, a że wychodzi... Ważne, że on czuje się lepiej ze sobą. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 11 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2022 Dopoki nikomu nie robi krzywdy i nie ociera sie o drzewa niech sobie jest ten litwin i niech se zyje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 594 Opublikowano 11 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2022 Na pewno ma dobre serce, a wzrostu się nie wybiera, mama zawsze będzie go kochać takiego jakim jest. Najwyżej stanie na palcach jak zajdzie taka potrzeba, albo pani ekspedientka ściągnie maczugi z wyższej półki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 11 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2022 14 godzin temu, Dave Czezky napisał: ja tam nie mam nikogo w ignorach Normalne zachowanie normalnego faceta a nie jakiejś cipuchy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2022 I jak panowie? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi