Skocz do zawartości

Fotki

bomberman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wygrzebalem jedno z serii pol dupy zza krzaka:

poldupytt0.jpg

poldupytt0.49bd443140.jpg

BTW kupilem jednak Green Magnitude ze wzgledu na prosty sklad i, podobno, najlepsze efekty. Efekty faktycznie sa natychmiastowe, wlacznie z jucha z nosa ;ffff Ale to chyba dlatego, ze zaschnieta koze zbyt mocno wyrwalem, bo cisnienie mi wyszlo w normie ;f

Opublikowano

zdjecie lapki, reszty nie daje ; ) [slaba jakos, ale cos tam widac]

zdjcie20080606190401md7.png

a yaczes byk. tylko wez w nosie nie dłub, bo pozniej masz takie akcje: ).

Opublikowano

Kubuś, a jednak... widzę, że zdrowo przypakowałeś:*

El Loco...no prawda, ale tragicznie też nie jest:] xD

Ej ej, a mam wam pokazać moje muły?:P

Opublikowano (edytowane)

<Kania pokazuje swojego muła>:P Jeszcze nie tak dawno rozmiar mojego bicepsu wynosił ponad 30 cm:) xD Więc wydaje mi się, że jak na dziewczynę to i tak dobrze:)

Edytowane przez Kania
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

fotakn6.jpg

Nie no, szefie... motylki masz tak wyje.bane jakbys drwa codzien od szczyla rabal.

Po zeberkach nie ma co Cie kopac. Tylko by sie noga odbila...

Popraw piersi i rzezbe i Cie przelece ;].

Opublikowano

Poprawiłem

kur wa, weźcie nie dołujcie mnie, bo mi teraz wstyd za to zdjęcie. Wrzucę coś do końca roku aktualnego, żebym nie musiał znowu tych czarnych spodenek oglądać.

Opublikowano (edytowane)

Fota jak najbardziej wporzo, a sylweta to poporostu ektomorfik robiacy mase ;) Motylki faktycznie jak u poczatkujacego pirata. Czekam na aktualna fote, bo z tego co mi sie wydaje, to ta powyzej zamiesczales juz jakis czas temu i jesli mowisz, ze poprawiles cyc i rzezbe to musisz wygladac naprawde dobrze.

Plus ta jasna doniczka zaraz po twojej prawej - mam taka sama chyba:P

Edytowane przez komar737
Opublikowano
Fota jak najbardziej wporzo, a sylweta to poporostu ektomorfik robiacy mase ;) Motylki faktycznie jak u poczatkujacego pirata. Czekam na aktualna fote, bo z tego co mi sie wydaje, to ta powyzej zamiesczales juz jakis czas temu i jesli mowisz, ze poprawiles cyc i rzezbe to musisz wygladac naprawde dobrze.

Plus ta jasna doniczka zaraz po twojej prawej - mam taka sama chyba:P

Data i czas modyfikacji pliku:  2008:02:19 13:15:09

Za 4 miechy minie rok jak wrzuciłem to foto ;)

BTW. Temat doniczek- to mania mojej rodzicielki.

Opublikowano (edytowane)

Miałem jeszcze fotę z 15 czerwca 08. Zamazałem twarz, żebyście się nie śmiali, że żarówa itd.

tori1ss6ju6.jpg

Uprzedzam pytania- to na futrynie to tarcza do lołków, od spodu przymocowana ciężarkiem.

Edytowane przez Tori
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak skombinuję kabelek, to wstawię fotkę po 5dniu 6 Weidera. Miałem zrobić przed zaczęciem tego treningu, ale wypadło mi z głowy. Ostatnio trochę zaniedbałem brzuszek i teraz muszę się męczyć ;P

Opublikowano (edytowane)

Nie moge byc za dupny, poniewaz musze trzymac wage, bo jak podbije sobie masy to wrzuca mnie do kategorii wyzej a tam juz moge miec nieciekawie ;D

Edytowane przez Mati
Opublikowano
Masz efekty już po 5 dniach? o.o

Ja miałam tak po ok 2 tyg.

A napisałem coś takiego? Miałem zrobić przed zaczęciem treningu, ale wrzucę z 5go dnia, a później, jeśli skończę- wrzucę końcowy efekt. Jasne chyba.