Opublikowano 5 czerwca 200816 l Wygrzebalem jedno z serii pol dupy zza krzaka: BTW kupilem jednak Green Magnitude ze wzgledu na prosty sklad i, podobno, najlepsze efekty. Efekty faktycznie sa natychmiastowe, wlacznie z jucha z nosa ;ffff Ale to chyba dlatego, ze zaschnieta koze zbyt mocno wyrwalem, bo cisnienie mi wyszlo w normie ;f
Opublikowano 6 czerwca 200816 l Wnosze, ze motyle konkret. Zarzuc jakims zdjeciem od frontu, bo juz lapy i plecy wiadomo, ze sa dobrze przykoksowane, teraz nad Twoja klata bym sie poslinil ;]
Opublikowano 6 czerwca 200816 l zdjecie lapki, reszty nie daje ; ) [slaba jakos, ale cos tam widac] a yaczes byk. tylko wez w nosie nie dłub, bo pozniej masz takie akcje: ).
Opublikowano 6 czerwca 200816 l Mam poki co tylko takie.Nastepnym razem sie zepne ;> Nie jest rewelacja ale na 61kg wagi uwazam nie jest zle. Edytowane 6 czerwca 200816 l przez El Loco Chocko
Opublikowano 7 czerwca 200816 l Kubuś, a jednak... widzę, że zdrowo przypakowałeś:* El Loco...no prawda, ale tragicznie też nie jest:] xD Ej ej, a mam wam pokazać moje muły?
Opublikowano 7 czerwca 200816 l Dajesz:D Nie ma ze sobie tutaj rizmawiasz nic od siebie nie pokazujac;p
Opublikowano 7 czerwca 200816 l <Kania pokazuje swojego muła> Jeszcze nie tak dawno rozmiar mojego bicepsu wynosił ponad 30 cm:) xD Więc wydaje mi się, że jak na dziewczynę to i tak dobrze:) Edytowane 7 czerwca 200816 l przez Kania
Opublikowano 30 października 200816 l Nie no, szefie... motylki masz tak wyje.bane jakbys drwa codzien od szczyla rabal. Po zeberkach nie ma co Cie kopac. Tylko by sie noga odbila... Popraw piersi i rzezbe i Cie przelece ;].
Opublikowano 30 października 200816 l Poprawiłem kur wa, weźcie nie dołujcie mnie, bo mi teraz wstyd za to zdjęcie. Wrzucę coś do końca roku aktualnego, żebym nie musiał znowu tych czarnych spodenek oglądać.
Opublikowano 1 listopada 200816 l Fota jak najbardziej wporzo, a sylweta to poporostu ektomorfik robiacy mase Motylki faktycznie jak u poczatkujacego pirata. Czekam na aktualna fote, bo z tego co mi sie wydaje, to ta powyzej zamiesczales juz jakis czas temu i jesli mowisz, ze poprawiles cyc i rzezbe to musisz wygladac naprawde dobrze. Plus ta jasna doniczka zaraz po twojej prawej - mam taka sama chyba:P Edytowane 1 listopada 200816 l przez komar737
Opublikowano 1 listopada 200816 l Fota jak najbardziej wporzo, a sylweta to poporostu ektomorfik robiacy mase Motylki faktycznie jak u poczatkujacego pirata. Czekam na aktualna fote, bo z tego co mi sie wydaje, to ta powyzej zamiesczales juz jakis czas temu i jesli mowisz, ze poprawiles cyc i rzezbe to musisz wygladac naprawde dobrze. Plus ta jasna doniczka zaraz po twojej prawej - mam taka sama chyba:P Data i czas modyfikacji pliku: 2008:02:19 13:15:09 Za 4 miechy minie rok jak wrzuciłem to foto BTW. Temat doniczek- to mania mojej rodzicielki.
Opublikowano 3 listopada 200816 l Miałem jeszcze fotę z 15 czerwca 08. Zamazałem twarz, żebyście się nie śmiali, że żarówa itd. Uprzedzam pytania- to na futrynie to tarcza do lołków, od spodu przymocowana ciężarkiem. Edytowane 3 listopada 200816 l przez Tori
Opublikowano 3 listopada 200816 l Mi to wyglada na lata napier.dalania pompeczek... Ale moge sie mylic. Acz fakt - tego mu kurna najbardziej zazdroszcze ;>.
Opublikowano 5 listopada 200816 l Wkleiłbym swoje fotki, ale chyba zbyt chuchrowaty jestem na ten zacny grupowiec.
Opublikowano 16 listopada 200816 l Jak skombinuję kabelek, to wstawię fotkę po 5dniu 6 Weidera. Miałem zrobić przed zaczęciem tego treningu, ale wypadło mi z głowy. Ostatnio trochę zaniedbałem brzuszek i teraz muszę się męczyć ;P
Opublikowano 17 listopada 200816 l Gdy kiedyś robiłem po raz pierwszy, po 3 tygodniach 6. weidera zobaczyłem nowy rząd mięśni
Opublikowano 17 listopada 200816 l Nie moge byc za dupny, poniewaz musze trzymac wage, bo jak podbije sobie masy to wrzuca mnie do kategorii wyzej a tam juz moge miec nieciekawie ;D Edytowane 27 grudnia 200816 l przez Mati
Opublikowano 17 listopada 200816 l Masz efekty już po 5 dniach? o.o Ja miałam tak po ok 2 tyg. A napisałem coś takiego? Miałem zrobić przed zaczęciem treningu, ale wrzucę z 5go dnia, a później, jeśli skończę- wrzucę końcowy efekt. Jasne chyba.