Kazub 4 583 Opublikowano 22 lutego 2012 Opublikowano 22 lutego 2012 (edytowane) No i gitara, tutaj wyglądasz jak człowiek. Brzucha zazdroszczę jak jasny chooy, ale tylko brzucha Na mój gust to oczywiście powinieneś dorzucić mięsa, bo chudo, ale jak wolisz. Tylko te miny w stylu "czaisz te boską rzeźbę bejbe" i "już prawie mister olimpia" są trochę słabe. Podciągnij też trochę spodnie, to FPE , nie anonse.pl Aaaa wcześnie rano jest , to sie jeszcze poprzypier,dalam . Nie ma zdjecia ale jest to duzo Pro tip: 1.Bierzesz aparat tudzież telefon. 2.Robisz zdjęcie. 3.Jest zdjęcie. Widac, ze ta masa pochodzi od KFC a nie od cwiczen A, no to świetnie. Rozi podsyłał ci mailem swój plan masę ? Tylko znowu mi to pasuje bo nie mam czasu No i git, nie ma czasu nie trzeba się męczyć. High Life w mordę jeża. aby ladnie sie zrobic Ładnie się zrobić to możesz na solarium albo w salonie odnowy biologicznej , my tu przelewamy krew, pot i łzy , aby w mniejszym lub większym stopniu zbliżyć nasze sylwetki do antycznych rzeźb greckich bogów, bądź robimy wyniki żeby być chodź troszkę jak Pudzian. Poprostu widac goscia, ktory kiedys napewno trenowal a potem to olal i zaczal jesc. Wiesz , jak byś zaczął jeść jak jeszcze trenowałeś to wyniki były by na pewno lepsze. Taki trochę odebrałem wydźwięk tych wypowiedzi : - ogólnie to spoko jestem, tylko zrzuci się z brzucha i git - dasz zdjęcie, bo coś tam coś tam ? - no zdjęcia niestety nie mam, a szkoda, w ogóle to widać po mnie że ćwiczyłem tak że nie myślcie sobie że kroje wam ściemę, po prostu jak ćwiczyłem to nie jadłem, a jak skończyłem z ćwiczeniami to robiłem masę na KFC (sie robi sie ma), nie mam czasu żeby ładnie się zrobić , a troche bym pomachał i wykuło by się Brada Pita z Troi czy cuś, no ale wiadomix, zarobiony jestem chorą ciotkę codziennie odwiedzam a psy tez się same nie wyprowadzą no stołowanie się w KFC do najtańszych nie należy i wgle cytat: Wczoraj sie wazylem: 87,2 przy 174cm.Musze zrzucic troche brzucha bo reszte sylwetki mam ok no jak sylwetka okej, to przy tych wymiarach całkiem dokoksowany jesteś, whats so big deal ? lol. ale się przypie.rdoliłem, zmiana pogody jakaś czy co Tylko ja znowu leniwy jestem i nie wiem jak to wyjdzie. O jeeezu <_< Ta cholerna alergia na leni, juz mnie swędzi..... wyjdź. Albo szczerze ? To (pipi)j w podskokach. słońce wschodzi, nowy dzień, a wraz z nim nowy limit minusów, tyle mozliwości.... Edytowane 22 lutego 2012 przez Kazub Cytuj
kanabis 22 450 Opublikowano 22 lutego 2012 Opublikowano 22 lutego 2012 Bardzo spoko sylwetka i nie wyglądasz jak oświęcim jak na poprzedniej focie. Szczerze , brzuch cienki jak na tak mały bf , popracuj nad nim. Powinieneś mieć kostke jak rocky Ale ogólnie jest w porzadku. Cytuj
Sebas 1 570 Opublikowano 22 lutego 2012 Opublikowano 22 lutego 2012 Labtec - daj sobie priorytet na plecy... 1 Cytuj
kanabis 22 450 Opublikowano 22 lutego 2012 Opublikowano 22 lutego 2012 Nie ma zdjecia ale jest to duzo Pro tip: 1.Bierzesz aparat tudzież telefon. 2.Robisz zdjęcie. 3.Jest zdjęcie. Co jak co ale ten protip w twoim wykonaniu to rodzyn jak chu.j 1 Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 22 lutego 2012 Opublikowano 22 lutego 2012 (edytowane) Nie ma zdjecia ale jest to duzo Pro tip: 1.Bierzesz aparat tudzież telefon. 2.Robisz zdjęcie. 3.Jest zdjęcie. Co jak co ale ten protip w twoim wykonaniu to rodzyn jak chu.j Nie ma zdjecia ale jest to duzo Pro tip: 1.Bierzesz aparat tudzież telefon. 2.Robisz zdjęcie. 3.Jest zdjęcie. Co jak co ale ten protip w twoim wykonaniu to rodzyn jak chu.j Nie ma zdjecia ale jest to duzo Pro tip: 1.Bierzesz aparat tudzież telefon. 2.Robisz zdjęcie. 3.Jest zdjęcie. Co jak co ale ten protip w twoim wykonaniu to rodzyn jak chu.j No ta, miałem dać to yebane zdjęcie, sorry fani , zdjęcia nie ma , ale i tak jest zayebiście. Serio, muszę wszędzie wszystko tłumaczyć ? To powoli. Yacek : jestem taki owaki spalę brzuch i itd. Orson : pokazał byś zdjęcie, bo coś tam... Yacek : Nie ma zdjęcia Narrator forum : LoOOOLLLLlll Ja : posługuję się nie najwyższych lotów sarkazmem, nie ważne chuy z tym Canabis : fuuu jaki rodzyn sam nie dałeś zdjęcia weeźźź Kiedyś tam obiecałem nawet , ze dam zdjęcie i zapomniałem. Potem se przypominam jak wejde w temat fotki albo Yaczes mi przypomni i znowu zapominam. Musze pierw pożyczyć od kogos aparat, komórką nie robię i już. A że forum nie jest całym moim życiem, to kiedy jestem poza nim, zwykle nie pamiętam, dzieje się tak pewnie dlatego, że nie mam zbyt wielkiego parcia na świecenie klatą w internecie (generalnie jestem dość powściągliwy jeżeli chodzi o jakies demonstracje samego siebie). Ale że udzielając się w tym temacie i możliwe tez w innych, wypadało by to zdjęcie wstawić, to NA BANK BĘDZIE W PRZYSZŁYM TYGODNIU, zapisze sobie na kartce, spoko ? To jeszcze raz dla myślących w slow motion : Orson : Yacek, dałbyś zdjęcie, co ? Yacek : NIE MA ZDJĘCIA. (i chuy, koniec, nie ma zdjęcia to nie ma) Yaczes : Kazub lamusie jak się już tu wymądrzasz to dawaj zdjęcie Kazub : dobra, dobra dam..... (no i dupek nie dał, obiecanki, cacanki) sory, musiałem to wytłumaczyć łopatą. Zdjęcie będzie na dniach na stówę, a wieczorem wrzuce jakis trailer Dobra, zaraz ktoś wpadnie pewnie w temat, oleje meritum bo zapewne ma to głęboko w (pipi)e i przygrzeje np. czymś takim : jakiii jak sie spina, ciasna dupa lol jak sie tłumaczy i odpowiada, zero dystansu (pipi)a weź, daj spokój weź, po co sie tłumaczysz, ale przeżywa internet sirjus biznes, lolllll, i wgule udawany dystans do siebie i jeszcze wrzucę śmieszne meme żeby pokazać jaki jesteś hooyowy, a jak cos odpiszesz to wtedy wszyscy chłopacy z forum wiedzą że sie spinasz i będzie polewka z ciebie bo tu wszystko jest podszyte grubą warstwa sarkazmu i ironi, mamy cie !!! Edytowane 22 lutego 2012 przez Kazub Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 22 lutego 2012 Opublikowano 22 lutego 2012 generalnie muszę siedzeć od wczoraj w chałupie, czekam na pewnego dupka co ma wyłączony telefon i ogólnie zaginął w akcji może raczy się łaskawie zjawić osobiście ( Kurak ty końska spier,dolino jeżeli to czytasz to hooy ci w dupe - e !!!!!!!!) no i na(pipi)iam co mi ślina najęzyk przyniesie bo jestem bardzo zły jak sobie jeszcze sieknę ze dwa razy pod rząd posta i nie będę udawał że sie forum psuje to dostane jakiegoś warna ? czy ten post zostanie usunięty ? czy jest on nie na temat ? czy po mleku macie sranie ? głosujemy na ulubionego zgreda kflwjgwerpogjpowrjgpowjg3po4r/m/.yu; Cytuj
kanabis 22 450 Opublikowano 22 lutego 2012 Opublikowano 22 lutego 2012 (edytowane) Tak sie zapieniłes że aż 3 razy mnie zacytowałeś, i na koniec drugiego posta dostałeś padaczki edit: Nikt na twoje zdjęcie nie czeka bo to nie sympatia.pl , po prostu sytuacja była zabawna Edytowane 22 lutego 2012 przez canabis Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 22 lutego 2012 Opublikowano 22 lutego 2012 Ocho, juz komuś puściły zwieracze. Znam cie, obdarowywałeś masę swoim dziennym limitem plusów i przyklaskiwałeś mu jak tresowana małpa w cyrku. Rozumiem, że po usunięciu tego zj.eba jest ci żal że nie masz komu ciągnąć przez internet, ale cóż ci mogę doradzić..... no SPIERD.ALAJ rzecz jasna, bo siejesz przypał i zaraz pewnie dostane przez ciebie warna. Cytuj
Gość Orson Opublikowano 22 lutego 2012 Opublikowano 22 lutego 2012 kazub nie chcesz dac zdjecia, ok ale przestan pierdo.lic z tym aparatem, nawet na Syberii byś szybciej znalazł kogos z aaparatem niż w twoim Konstancinie tzn na to wychodzi z twoich relacji Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 22 lutego 2012 Opublikowano 22 lutego 2012 Nie muszę specjalnie szukać, krótki spacer z bloku do bloku i mam aparat, muszę się tylko specjalnie po niego pofatygować. Dobra, bardzo chce dać to zdjęcie i dam, nie dawałem tyle czasu bo chciałem wygenerować hype, nie gadajmy już o tym. Cytuj
Usagi 77 Opublikowano 23 lutego 2012 Opublikowano 23 lutego 2012 (edytowane) kazub jesteś przyje.bany nie fatyguj się z dissowaniem mnie bo i tak jesteś przyje.bany Edytowane 23 lutego 2012 przez Usagi 1 Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 14 marca 2012 Opublikowano 14 marca 2012 (edytowane) 04.01.2012 12.03.2012 i ostatnie zrobione przed chwila, po kolacji 59kg/177cm edit: zdjecia z marca sa po 2 tygodniach przerwy i okolo 4 dniach bardzo ograniczonego jedzenia (nie jadlem wlasciwie nic, tylko pilem wode), ktore bylo spowodowane grypa zoladkowa. Od przyszlego tygodnia wznawiam bieganie, wiec mysle, ze uda mi sie zrzucic troche z brzucha po zimie. Edytowane 14 marca 2012 przez Qvstra Cytuj
yaczes 14 478 Opublikowano 14 marca 2012 Opublikowano 14 marca 2012 Nie bardzo rozumiem z jaka przemiana mamy do czynienia ;f Masujesz? Redukujesz? OCB? Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 14 marca 2012 Opublikowano 14 marca 2012 Masuje. Od wakacji zrobilem ~8kg (pamietam, ze przed wakacjami waga pokazywala ~50kg). Jednak pisalem o bieganiu, bo na brzuchu pojawilo sie troche niepotrzebnego imo. tluszczu, ktorego wolalbym spalic i zamienic na miesnie. Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 14 marca 2012 Opublikowano 14 marca 2012 przed wakacjami waga pokazywala ~50kg o kufa :ph34r: nie zawracaj sobie głowy zrzucaniem bo nie masz z czego zrzucać, w twoim przypadku każdy dodatkowy kilogram jest w pewnym sensie cenny, bo wieksza waga pozwala ci na podnoszenie wiekszych ciężarów i robienie mięśni Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 14 marca 2012 Opublikowano 14 marca 2012 Ile masz lat? 16 @Kazub Mowisz? Jednak mysle, ze jak bede biegal dwa razy w tygodniu (oczywiscie nie w dni, w ktorych mam trening silowy), to nie bedzie zle. Cytuj
yaczes 14 478 Opublikowano 14 marca 2012 Opublikowano 14 marca 2012 (edytowane) Powodzenia w treningach, ja zaczynalem z duzo gorszego levelu. W tym wieku duzo masy jeszcze nie zrobisz raczej, ale rozne mutanty sa na swiecie. pozdro Edytowane 14 marca 2012 przez Poniżacz Cytuj
Gość Orson Opublikowano 14 marca 2012 Opublikowano 14 marca 2012 59 kg na 177? kolego to duża niedowaga jest, jak bedziesz jadł jak ptaszyna to odpuść ciężary bo sie wykonczysz po prostu... Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 14 marca 2012 Opublikowano 14 marca 2012 Powodzenia w treningach, ja zaczynalem z duzo gorszego levelu. W tym wieku duzo masy jeszcze nie zrobisz raczej, ale rozne mutanty sa na swiecie. pozdro . Nawet nie wiesz jak mnie zmotywowales tym postem. Bo patrzac na Twoje obecne fotki czuje, ze za kilka lat tez moge tak wygladac (a przynajmniej bede do tego dazyl). @Orson Moze zabrzmi to dziwnie, ale ogladajac siebie w lustrze, nie wygladam na wychudzonego. Wydaje mi sie, ze jestem w sam raz, jednak masowanie to moj priorytet. Zawsze istnieje tez prawdopodobienstwo, ze mam popsuta wage i pokazuje zbyt malo kg. Cytuj
Etheor 547 Opublikowano 14 marca 2012 Opublikowano 14 marca 2012 Wiesz, wygląd się nie liczy do końca, bo wszystko zależy od tego jakiej jakości masz mase. Inni się zalewają i od razu to po nich widać na przykład. Wcinaj dobrze rozpisaną dietę z dodatnim bilansem i wszystko z czasem przyjdzie. Orson dobrze prawi. Jest to bardzo duża niedowaga, która może w efekcie odbić się na zdrowiu. Sam zjeżdżałem z 90 kg na 70 w pół roku bez termogeników, czy innych specyfików, więc wiem jak bardzo organizm potrafi w pewnym statium wyrzucić "blue screen'a". Masuj póki co i nie myśl o redukcji, bo nie ma z czego, chyba, że chcesz być chodzącym kościotrupem. Pamiętaj, mięśnie muszą mieć budulec, same się nie zrobią... no, chyba, że piwny Powodzenia. Cytuj
yaczes 14 478 Opublikowano 14 marca 2012 Opublikowano 14 marca 2012 Spoko Q, masz o wiele lepsze predyspozycje niz ja (zwlaszcza barki), wiec spokojnie mnie przescigniesz. Trzymam kciuki! 1 Cytuj
Etheor 547 Opublikowano 14 marca 2012 Opublikowano 14 marca 2012 Qvstra, trzymaj jeszcze moje zdjęcia stare (przed/po) aby nie było, że jestem gołosłowny. Wszystko mam udokumentowane jeżeli chodzi o "postępy", zatem nie jest to manipulacja/gimp/fotoszop/dwie fotki z innymi osobami: Zrozumiesz wtedy co miałem na myśli, pisząc o "wyglądzie" we wcześniejszym moim poście Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi