Opublikowano 18 kwietnia 201213 l No gdyby mieli trudniej za to ze sa karlami to juz by bylo przegiecie
Opublikowano 18 kwietnia 201213 l ale on moze przytyc ;D To niech to zrobi,chyba najwyższy czas. w tym sporcie niscy mają łatwiej Wiesz ze mięsień im dłuższy tym silniejszy?Im większy skurcz tym większa wygenerowana siła,mam wrażenie że to jest wymówka ludzi którym nie chce się ćwiczyć i jeść.
Opublikowano 18 kwietnia 201213 l Ale osoba mierząca 170 łatwiej nabierze masy i odpowiednich kształtów niż koleś ze wzrostem 187. Wystarczy spojrzeć na czołówkę kulturystów, niemal wszystko po 170 z groszami.
Opublikowano 18 kwietnia 201213 l Tak,tylko nie wiemy czy jest tak dlatego że taki Tony"X-man"Freeman to wyjątek,czy wysocy idą do innych sportów.
Opublikowano 18 kwietnia 201213 l Nie wiem z czego to wynika, fakt jest faktem, że 95% czołówki jest średniego wzrostu.
Opublikowano 18 kwietnia 201213 l (...) Wzrost 168 cm Mam identyczny wzrost. Ze wzrostem stoję od ~4 lat, więc raczej już nie ruszę do góry Edytowane 18 kwietnia 201213 l przez Fisiu
Opublikowano 18 kwietnia 201213 l Załóżcie fan klub z Ogqozo i Mendrkiem. Litwin, postaram się zważyć jak będę miał okazję, ale taki leciutki to chyba nie jestem karzełku.
Opublikowano 18 kwietnia 201213 l w najważniejszych ćwiczeniach ciężar pokonuje krótszy dystans. w martwym ciągu niski wzrost to duże udogodnienie
Opublikowano 18 kwietnia 201213 l Zawsze krótsze łapki szybciej nabierały obwodu, ze swoim 186 wzrostu byłem w tyle w licealnym rankingu biców podobnie z klatką na prostej jesli chodzi o wycisk, jak ktos ma krótkie ręce + jakos zbudowane plecy+cyc to sztanga pokonuje 1/2 drogi tego co u wysokiego ale i tak bym sie nie zamienił.
Opublikowano 18 kwietnia 201213 l Krótszy dystans, ale ręka też krótsza, mięsień jest mniejszy (wyjściowo, startując z równego poziomu, bo nie mówimy o sytuacji typu "mały przypakowany wyciska więcej, niż wysoki chudy"). Czyli proporcjonalnie.
Opublikowano 19 kwietnia 201213 l Mam 178 i jestem wg mnie niziołek. Może niscy mają łatwiej w nabieraniu masy ale myśle że wysocy jednak robia wieksze wrażenie w ostatecznym rozrachunku. Nie pogardziłbym jakby mi ktoś dorzucił 10cm Chociaż jak pomyśle ile bym musiał żreć : /
Opublikowano 19 kwietnia 201213 l Załóżcie fan klub z Ogqozo i Mendrkiem. Litwin, postaram się zważyć jak będę miał okazję, ale taki leciutki to chyba nie jestem karzełku. Zachowujesz się gorzej niż dziecko z przedszkola,bo zakładasz ze mam kompleksy z moim wzrostem. Tutaj znalazłem kilka nazwisk wysokich pakerów. -Quincy Taylor -Ralf Moller -Lou Ferrigno 195 cm -Greg Kovacs -Paul Dillet -Gunter Schlierkamp -Arnold 188 cm Nie pakerzy: -Pudzian 186 cm -Sapp 195 cm w najważniejszych ćwiczeniach ciężar pokonuje krótszy dystans. w martwym ciągu niski wzrost to duże udogodnienie Dystans jest wprost proporcjonalny do siły mięśni,jak krótsze mięśnie to i mniejsza siła,jedynie co do martwego mogę się zgodzić,a np. przy klacie na zawodach wysocy mają ją tak wysoko że ruch to ćwierć normalnego.
Opublikowano 19 kwietnia 201213 l Dementuje 186 cm pudziana. Ja mam 187-8, a byl o wiele nizszy jak stalismy w jednej kolejce do... KFC :potter: 180 max. Edytowane 19 kwietnia 201213 l przez Dave Czezky
Opublikowano 19 kwietnia 201213 l Aż dziwne że yaczes wykładu mu nie zrobił o szkodliwości supli i odżywek,których pewnie zjadł tony,nie mówiąc o koksach.
Opublikowano 19 kwietnia 201213 l Swoją drogą, o ile wierzyć informacjom pokazywanym w czasie zawodów (a nie mam powodu, żeby nie wierzyć), to mało który strongman z "czołówki" ma mniej niż 185.
Opublikowano 19 kwietnia 201213 l Takie wymiary podali to napisałem,można a nawet trzeba mieć do nich dystans,tak jak do rekordów Pudziana pokazywanych w TV.
Opublikowano 20 kwietnia 201213 l Dla Yaczesa. Zgodnie z obietnicą, bez pompy. Teraz twoja kolej mistrzu. PS. Przy najbliższej okazji postaram się strzelić fotkę po treningu.