Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Wyświetleń 593,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ok tym miłym akcentem chciałbym życzyc wszystkim spartakusom zyczyc dobranoc, niech wam sie wujaszki przysnią      

• Kenny tJJger
    Kenny tJJger

Ostatnie foto na 98 stronie, kwiecień 2014.       Wiadomo, że żaden progres i nie spartakus ale na wadze z -10 kg, lżej żyć i pracować. Kondycja też lepsza i jak wytnę się do poziomu co mnie zad

• II KoBik II
    II KoBik II

Opublikowano

tyle ma chyba jennifer aniston. Albo więcej troche

Opublikowano

No gdyby mieli trudniej za to ze sa karlami to juz by bylo przegiecie ;)

Opublikowano

ale on moze przytyc ;D

To niech to zrobi,chyba najwyższy czas.

w tym sporcie niscy mają łatwiej

Wiesz ze mięsień im dłuższy tym silniejszy?Im większy skurcz tym większa wygenerowana siła,mam wrażenie że to jest wymówka ludzi którym nie chce się ćwiczyć i jeść.

Opublikowano

Ale osoba mierząca 170 łatwiej nabierze masy i odpowiednich kształtów niż koleś ze wzrostem 187. Wystarczy spojrzeć na czołówkę kulturystów, niemal wszystko po 170 z groszami.

Opublikowano

Tak,tylko nie wiemy czy jest tak dlatego że taki Tony"X-man"Freeman to wyjątek,czy wysocy idą do innych sportów.

Opublikowano

Nie wiem z czego to wynika, fakt jest faktem, że 95% czołówki jest średniego wzrostu.

Opublikowano

(...) Wzrost 168 cm

a.aaa-He-does-not-mess-around.jpg

Mam identyczny wzrost. Ze wzrostem stoję od ~4 lat, więc raczej już nie ruszę do góry :)

Edytowane przez Fisiu

Opublikowano

w najważniejszych ćwiczeniach ciężar pokonuje krótszy dystans. w martwym ciągu niski wzrost to duże udogodnienie

Opublikowano

Zawsze krótsze łapki szybciej nabierały obwodu, ze swoim 186 wzrostu byłem w tyle w licealnym rankingu biców :( podobnie z klatką na prostej jesli chodzi o wycisk, jak ktos ma krótkie ręce + jakos zbudowane plecy+cyc to sztanga pokonuje 1/2 drogi tego co u wysokiego :)

ale i tak bym sie nie zamienił.

Opublikowano

Krótszy dystans, ale ręka też krótsza, mięsień jest mniejszy (wyjściowo, startując z równego poziomu, bo nie mówimy o sytuacji typu "mały przypakowany wyciska więcej, niż wysoki chudy"). Czyli proporcjonalnie.

Opublikowano

Mam 178 i jestem wg mnie niziołek. Może niscy mają łatwiej w nabieraniu masy ale myśle że wysocy jednak robia wieksze wrażenie w ostatecznym rozrachunku. Nie pogardziłbym jakby mi ktoś dorzucił 10cm :) Chociaż jak pomyśle ile bym musiał żreć : /

Opublikowano

Załóżcie fan klub z Ogqozo i Mendrkiem.

Litwin, postaram się zważyć jak będę miał okazję, ale taki leciutki to chyba nie jestem karzełku.

Zachowujesz się gorzej niż dziecko z przedszkola,bo zakładasz ze mam kompleksy z moim wzrostem.

Tutaj znalazłem kilka nazwisk wysokich pakerów.

-Quincy Taylor

-Ralf Moller

-Lou Ferrigno 195 cm

-Greg Kovacs

-Paul Dillet

-Gunter Schlierkamp

-Arnold 188 cm

Nie pakerzy:

-Pudzian 186 cm

-Sapp 195 cm

w najważniejszych ćwiczeniach ciężar pokonuje krótszy dystans. w martwym ciągu niski wzrost to duże udogodnienie

Dystans jest wprost proporcjonalny do siły mięśni,jak krótsze mięśnie to i mniejsza siła,jedynie co do martwego mogę się zgodzić,a np. przy klacie na zawodach wysocy mają ją tak wysoko że ruch to ćwierć normalnego.

Opublikowano

Dementuje 186 cm pudziana.

Ja mam 187-8, a byl o wiele nizszy jak stalismy w jednej kolejce do... KFC :potter: 180 max.

Edytowane przez Dave Czezky

Opublikowano

co zamawiał?

Opublikowano

Cos z kurczakiem :>

Opublikowano

A to panisko. W KFC kurczaka mu się zachciewa :P

Opublikowano

Aż dziwne że yaczes wykładu mu nie zrobił o szkodliwości supli i odżywek,których pewnie zjadł tony,nie mówiąc o koksach.

Opublikowano

Swoją drogą, o ile wierzyć informacjom pokazywanym w czasie zawodów (a nie mam powodu, żeby nie wierzyć), to mało który strongman z "czołówki" ma mniej niż 185.

Opublikowano

Takie wymiary podali to napisałem,można a nawet trzeba mieć do nich dystans,tak jak do rekordów Pudziana pokazywanych w TV.

Opublikowano

Dla Yaczesa. Zgodnie z obietnicą, bez pompy. Teraz twoja kolej mistrzu.

t999732_dsc-0005.jpg

PS. Przy najbliższej okazji postaram się strzelić fotkę po treningu.

Opublikowano

Ile masz w tej łapie, bo ze zdjęcia nie mogę 'doczytac' ? :)