Opublikowano 18 listopada 200816 l No nie bardzo, myślałam, że chcesz pochwalić się swoimi wynikami. ;f Chyba ten temat jest jasny.
Opublikowano 18 listopada 200816 l Ale chyba też można porównać, jak to wyglądało na początku i na końcu, co nie? Dobra koniec tych mądrych postów, jak będę miał kabelek, to wrzucę fotę i tyle.
Opublikowano 18 listopada 200816 l Apropo porównań, małe zestawienie ode mnie. Pierwsze zdjęcie jest z maja, kiedy zaczynałem chodzić na siłownie, drugie z dzisiaj. Efekty może nie są zbytnio widoczne, ale jest to spowodowane tym, że na siłke nie chodze regularnie (tzn. na początku tak, potem z tym był problemy, zdarzały się również dłuższe przerwy). Poza tym nie stosuje żadnej diety (ba, nawet dużo jem) i nie zażywam kreatyn/białek itp. itd. A na basen zacząłem chodzić regularniej jakiś miesiąc temu. 18 lat, 178 cm wzrostu, waga ok. 69 kg Edytowane 18 listopada 200816 l przez Hubi.
Opublikowano 18 listopada 200816 l Apropo porównań, małe zestawienie ode mnie. Pierwsze zdjęcie jest z maja, kiedy zaczynałem chodzić na siłownie, drugie z dzisiaj. Efekty może nie są zbytnio widoczne, ale jest to spowodowane tym, że na siłke nie chodze regularnie (tzn. na początku tak, potem z tym był problemy, zdarzały się również dłuższe przerwy). Poza tym nie stosuje żadnej diety (ba, nawet dużo jem) i nie zażywam kreatyn/białek itp. itd. A na basen zacząłem chodzić regularniej jakiś miesiąc temu. 18 lat, 178 cm wzrostu, waga ok. 69 kg Powinieneś się zabrać za dietę i suplementację bo warunki masz odpowiednie do kokszenia
Opublikowano 18 listopada 200816 l zależy o jakim kokszeniu mówisz, bo jednak moimi ideałami nie są np. http://kulturystyka.pl/wp-content/uploads/2008/05/dorbic.jpg Zastanawiałem się kiedyś nad dietą i odżywkami, ale: a) trzeba stosować się diety b) troche kasy również trzeba wyłożyć
Opublikowano 18 listopada 200816 l zależy o jakim kokszeniu mówisz, bo jednak moimi ideałami nie są np. http://kulturystyka.pl/wp-content/uploads/2008/05/dorbic.jpg Zastanawiałem się kiedyś nad dietą i odżywkami, ale: a) trzeba stosować się diety b) troche kasy również trzeba wyłożyć Na taką sylwetkę nie masz szans. Miałem na myśli bardziej fitnessową posturę, mam wrażenie, że z definicją nie będziesz miał problemów
Opublikowano 18 listopada 200816 l Na taką sylwetkę nie masz szans. Dzięki Bogu A mógłbyś napisać (jeśli się znasz) jakie suple by trzeba kupić na początek lub ile by to ok. kosztowało?
Opublikowano 18 listopada 200816 l no Hubi, przylozysz sie i bedzie niezle. Mati tez fajnie, dobre plecy chyba.
Opublikowano 18 listopada 200816 l no plecki srednie ale to przez 4-5 lat zawodowego plywania, z silowni malo urosly Edytowane 27 grudnia 200816 l przez Mati
Opublikowano 11 grudnia 200816 l No Hubi ladna ginekomastia XD A tutaj sciema "jakie suplementy poradzcie cos" XDDDDDD
Opublikowano 11 grudnia 200816 l No Hubi ladna ginekomastia XD A tutaj sciema "jakie suplementy poradzcie cos" XDDDDDD Dokladnie to samo pomyslalem...
Opublikowano 12 grudnia 200816 l to nie gino a macie moje bico ; ) wstydniś ile serii i powtórzeń robisz na xxx hantlach? Edytowane 12 grudnia 200816 l przez stabik
Opublikowano 12 grudnia 200816 l roznie, z reguly robie tylko 3 serie po 10-12 powtorzen, czasami wykonuje tez wyciskanie mlotokowe, tez 3 serie z podobna iloscia ruchow.
Opublikowano 12 grudnia 200816 l xxx hantlach(czyt. ile kg?) Powtórzenia liczysz na rękę, tak? Edytowane 12 grudnia 200816 l przez stabik
Opublikowano 12 grudnia 200816 l No Hubi ladna ginekomastia XD A tutaj sciema "jakie suplementy poradzcie cos" XDDDDDD Dokladnie to samo pomyslalem... Fuck off
Opublikowano 15 grudnia 200816 l Wrzucę mojego bicepsa .Praktycznie przez 2 sezony ładowałem na masę , waga ok 90 , 180 cm (waga nie zmieniła się znacząco pomimo stanu ''spoczynku'' od trzech lat . Nadmieniam ,że masę nabijałem na tzw ''schabowym'' i batonach kreatynowych . [/img]
Opublikowano 16 grudnia 200816 l Twój biceps jest węższy niż dolna część tego odcinka ręki, czy tylko tak foto wyszło?
Opublikowano 16 grudnia 200816 l No, krótszy trochę .Podobnie z lewą ręką .(Uprzedzając odpowiedź : wiem, za mało młotkowych dźwignięć ).
Opublikowano 17 grudnia 200816 l (Uprzedzając odpowiedź : wiem, za mało młotkowych dźwignięć ). Obiecujesz poprawę? Czy są jakieś programy to wyliczania wydajności mięśni względem objętości, po podaniu objętości mięśnia i obciążenia jakie jest się w stanie ćwiczyć do danego ćwiczenia?
Opublikowano 17 grudnia 200816 l Najlepiej by było, gdyby każde ciało samo to opracowało . Metoda prób i błędów ...
Opublikowano 17 grudnia 200816 l Apropo porównań, małe zestawienie ode mnie. Pierwsze zdjęcie jest z maja, kiedy zaczynałem chodzić na siłownie, drugie z dzisiaj. Efekty może nie są zbytnio widoczne, ale jest to spowodowane tym, że na siłke nie chodze regularnie (tzn. na początku tak, potem z tym był problemy, zdarzały się również dłuższe przerwy). Poza tym nie stosuje żadnej diety (ba, nawet dużo jem) i nie zażywam kreatyn/białek itp. itd. A na basen zacząłem chodzić regularniej jakiś miesiąc temu. 18 lat, 178 cm wzrostu, waga ok. 69 kg fajne sutki
Opublikowano 9 stycznia 200916 l Po ostatnim trenowaniu, niemal codziennym przez kilka miechow. Ze wzgledu, ze na silownie nie chodze, mam problem z ogarnieciem klaty. Obecnie wyglada, jak karton. Oraz felerna dieta, ale generalnie jeszcze mi sie chce cwiczyc. Nie nudzi sie.