wronerro 257 Opublikowano 31 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Ja myslalem, ze to za jakies zaslugi jest. 100kg na klate, 150 w przysiadzie czy cos :F Cytuj Odnośnik do komentarza
QBH 246 Opublikowano 31 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Wiadomo, leszczy tutaj nie ma 8) . Bico pokazałeś, jest OK, niedługo dołączysz do zacnego grona bodibilderow. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 (edytowane) Macie hejtujcie pyzatego kabanosa. Pierwszy 6 tygodniowy cykl po prawie półrocznej przerwie. Dupy nie urywa, endomorficzna talia psuje efekt. No ale trudno dla mnie najwazniejsze jest to że znowu wogóle zaczełem przerzucac żelastwo i wyszłem z bagna sieg heil Edytowane 7 Lutego 2015 przez kanabis Cytuj Odnośnik do komentarza
QBH 246 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Sieg heil, nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza
kultywator 2 083 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Już działa, widocznie byłem zbyt przystojny na tamten serwer : /// Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Kaban Ty coś ćwiczysz? a tak serio - ćwiczysz coś? jaki staż generalnie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 A czy przypadkiem jakieś dzieci z rodzicami do sklepu ci nie weszły w trakcie rozbieranej sesji? Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Kaban Ty coś ćwiczysz? a tak serio - ćwiczysz coś? jaki staż generalnie? 2 miesiące Nie wiem jaki generalnie ćwicze jakies 3 lata 56kg-> 80kg Tyle że z przerwami trening-picie-trening- picie Teraz miałem pół roku przerwy , wyje.bane mam na to dla mnie jest wazne że wogóle zaczelem znowu cwiczyć. Zresztą nie wiem jaki masz staż ale ty tez nie wyglądasz porywająco Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 (edytowane) Nie wyglądam bo nie wbijam ;P Ładuję w domowych/strychowych warunkach. Ot dla siebie bo na zawody to za późno Troluję kanabisie, podobnie miałem ponad pół roku offu. Edytowane 6 Czerwca 2013 przez ChevChelios Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Dzieki temu mam jeszcze wieksza motywacje do nie picia jakiegokolwiek alkoholu :] Hajs ktory bym wydupczyl na alko, imprezy, faje przedupczam na stala suplementacje bialkiem i bcaa = profit. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Bez przesady wronero. Nie musisz od razu rezygnować z towarzyskiego życia. Po prostu należy znaleźć złoty środek, aby nie przesadzić w żadną ze stron. Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Czy nie picie alkoholu i nie palenie papierosów oznacza brak życia towarzyskiego :O Świat się zmienia... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 rotfl XD Mam narzeczona, w przyszlym roku zone. Zycie towarzyskie jest. Nie chodze po klubach, raczej po znajomych. Nie pale oraz nie pije, uwielbiam aktywnosc fizyczna. Jezdze na rowerze, czasem pobiegam, silownia na rozne sposoby, ktora zarazilem druga polowke i nie raz ide robil silowke a ona na jakies Bukwy, zumby czy inne pilatesy chodzi. Dla mnie jest idealnie, to jest moj zloty srodek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Hajs ktory bym wydupczyl na alko, imprezy, faje przedupczam na stala suplementacje bialkiem i bcaa = profit. Chodziło mi o ten podkreślony fragment. Gratuluję żony w takim razie (leć do topicu wyrywanie dup i tam możesz opisać co i jak ) Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Czy nie picie alkoholu i nie palenie papierosów oznacza brak życia towarzyskiego :o Świat się zmienia... Dokładnie, powiem więcej teraz jak nie pije moje życie towarzyskie jest 100 razy lepsze niż podczas picia. Teraz, bieganie, siłka, rybki, wypady z moją lubą na działke sie prazyc na słońcu, różnego rodzaju grille ogniska. Wyrosłem już z podejścia dobra impreza=miljony wódy i zdychanie na drugi dzień. Teraz sie sobie dziwie jak mozna bylo sie tak prymitywnie "bawić". No ale cóż taki wiek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 (edytowane) tylko nie sprowadzajmy zaraz od razu picia do balowania z upijaniem. jedno czy dwa piwa, a nawet czasem całe trzy, to zwykle mój max. nie często, głównie w lato. jakieś tam trzy cztery kieliszki na imieninach, czy dwa driny na imprezie. czyli pije i dobrze mi z tym. życie towarzyskie też nie musi polegać na ciągłym stukaniu kieliszkami, lepiej się obracać wśród ludzi, którzy znają też inne rozrywki. Edytowane 6 Czerwca 2013 przez Kazub 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 671 Opublikowano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 (edytowane) Podbijam Kazuba, bo niektórzy to skrajności, albo abstynencja, albo zadupcenie się do zgonu co weekend. Oczywiście, że da się bawić i mieć życie towarzyskie bez używek, zresztą sam jestem osobą, która w porównaniu do swojego towarzystwa naprawdę niewiele baluje, właśnie z powodu sportu, ale jak dla mnie są okazje i sytuacje, w których zabawa całkiem na trzeźwo ma mniejszy sens. Że nie wspomnę o jakichś pojedynczych piwach czasami. Edytowane 14 Czerwca 2013 przez kotlet_schabowy Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 (edytowane) oraz swiatlo +10 do wygladu 65kg 180cm a tu jak to wygladalo ponad rok temu: http://www.psxextreme.info/topic/41491-fotki/page-50?do=findComment&comment=2576890 Edytowane 17 Czerwca 2013 przez Qvstra 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 No wlasnie, masz moj wzrost, jestes lzejszy o 15kg a kraty na brzuchu jeszcze nie masz. Cel na lato ;D Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 600 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 191cm, 83kg Nie ma się narazie jeszcze zbytnio czym chwalic (raptem 4 miesiace na siłce, z czego 2 z dietą). Chciałem się właściwie tylko spytac czy dalej leciec na tym treningu push&pull od ChevCheliosa? Cel masa - chciałbym do końca wakacji dobic tak do tych 86kg, a potem rzezba. Push (Pon/Czw):- Przysiad - 5x5- Wyciskanie na ławce płaskiej sztangą - 5x5- Wyciskanie na barki hantlami - 5x5- Dipsy na triceps - 4x6- Wspięcia na palce - 3x8Pull (Wt/Piąt):- MC - 3x5- Podciąganie na drążku - 5x5- Wiosłowanie sztangą - 5x5- Uginanie ramion - 4x6- Podciąganie sztangi wzdłuż tułowia - 3x8 Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Chłopcy jedzta dużo bo Oświęcim póki co możesz lecieć tym systemem, po 8-10 tygodniach możesz zmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Szkielety, ale u qvestry potencjał na kozacką klate jest, nie spie.rol tego synu! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Racja, może mieć nawet predyspozycje genetyczne co da super efekt (nie przeczę, że sporo w tym pracy). Co do fot to tylko na pierwszej coś widać, bo druga i trzecia to jakiś night mod i noktowizor albo flesz by się przydał Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 (edytowane) 79 kg, 179 cm wzrostu, trochę tłuszczu tu i ówdzie, cel? Póki co trzeba zrobić więcej masy. Edytowane 21 Czerwca 2013 przez Andreal Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi