Skocz do zawartości

Fotki

bomberman

Rekomendowane odpowiedzi

No właśnie dwie fotki robione jedna po drugiej, bez napinania, tak moje ramiona wyglądają, chyba zaleta/wina tricepsu , który lubię robić :) (edit: ramię było przyłożone co ciała, stąd inaczej to wygląda, w bicepsie jak na razie ~38cm)
No i zdjęcia robione bez ćwiczeń, na sucho.
Sprzęt nie mój, szwagra.

Edytowane przez Andreal

4 lata, ale wszystko amatorka. W tym roku, dopiero jak na siłkę karnet kupiłem, zacząłem się bardziej przykładać, w internetach czytać, itp. Diety nie trzymam, bo mnie zwyczajnie nie stać, ale nad tym też pracuję.

Brzuch nie wygląda tak dobrze jak się nie spinam, no i oświetlenie na tych zdjęciach robi swoje.

fotka.pl

uważaj zaraz przez tego niżej z nogami jak klaudia szifer zostaniesz pocisniety żeś zalany :)

Idz gruby, brudny cyganie wylewac swoje frustracje gdzie indziej.

Wstawiaj zalane smalcem i syfami plecay z 40cm bicem yo

(teraz czekamy na sesje z umunskich hal targowych, gdzie pokazesz nam swoje ciezko wypracowane miesnie klatki piersiowej, brzucha i nogi jak tloki rotfl)

@yeti

Taka genetyka, wszystko jakos rosnie, barki tam sobie. Wroce za jakis czas moze do 5x5 Billa Stara, bo po tym mi obwody ladnie ida w gore

Edytowane przez wronerro
  • Plusik 1

fotka.pl

uważaj zaraz przez tego niżej z nogami jak klaudia szifer zostaniesz pocisniety żeś zalany :)

Idz gruby, brudny cyganie wylewac swoje frustracje gdzie indziej.

Wstawiaj zalane smalcem i syfami plecay z 40cm bicem yo

(teraz czekamy na sesje z umunskich hal targowych, gdzie pokazesz nam swoje ciezko wypracowane miesnie klatki piersiowej, brzucha i nogi jak tloki rotfl)

@yeti

Taka genetyka, wszystko jakos rosnie, barki tam sobie. Wroce za jakis czas moze do 5x5 Billa Stara, bo po tym mi obwody ladnie ida w gore

Spokojnie misiaczku o miesniach brzucha nic nie mowilem bo jestem endo i mi nie jest tak łatwo jak tobie, ale nogi pokaże z chęcią bo te twoje żabie udka mnie rozbawiły

Chev masz rękę jak klatkę czy taka fota? Mięso niezłe. 

Nogi, łapy, plecy w miarę rosną ale klata, barki to jakieś nieporozumienie, nie potrafię tego ruszyć, wciąż stoi w miejscu. Znaczy tragedii nie ma, ale w porównaniu do reszty to lipa, nie wspominając o wąskiej obręczy :/ no ale huy, robię to dla siebie.

fajnie widać co genetyka robi z ludźmi. Mam wrażenie, że wronerro nigdy nie będzie tak wielki jak Chev, z drugiej strony Chev nie będzie mieć takiej rzeźby jak wronerro. Każdy z Was ma po prostu inne geny, inne ciało, ale szacun do Was obu, kurde fajnie to wygląda.

mi bliżej do Cheva z genami, ale z efektami to do Lucka (biurko, auto, dzieci i McShit c'nie)

• Plusik 1