Opublikowano 25 sierpnia 201311 l bo sie kazub za bardzo wozi Edytowane 25 sierpnia 201311 l przez Jaczes
Opublikowano 25 sierpnia 201311 l Ogólnie plusik, możesz smiało jechac na najbliższa ustawke kiboli w tym dresie. Stawiam na ciebie
Opublikowano 25 sierpnia 201311 l No dres jaczes musi byc od ziomkow z Ursynowa, polecam stoprocent, te dresiwa sa nie do przebicia. A samej sylwetki ci zazdroszcze i gratuluje pracy i zelaznego samozaparcia, ja od lat walcze by wrocic na silownie i raz a dobrze zajac sie swoja sylwetke, szczegolnie, ze schudlem do 79 kg. Wczesniej lokoczokoroko pisal i tez naleza mu sie wyrazy uznania za wyglad. Szacuneczek!
Opublikowano 26 sierpnia 201311 l Litwin mnie namowil, to sa leki dla chorych na raka. Jesli im nie szkodza, tylko pomagaja, to jak moga zaszkodzic zdrowemu mezczyznie? Edytowane 26 sierpnia 201311 l przez Jaczes
Opublikowano 26 sierpnia 201311 l Potwierdzam, jak wpyerdalalem duzo bialka mialem syfy na plegarach i nawet na ryju. Z przygotowan do Mr. PSX EXTREME Jeszcze tu wroce ;[ Edytowane 26 sierpnia 201311 l przez wronerro
Opublikowano 26 sierpnia 201311 l Kobik mnie zminusował - jaki buldópy xD. Przykro mi stary ale on zwyczajnie wygląda od Ciebie lepiej. A tego grzyba to nie znam.
Opublikowano 26 sierpnia 201311 l No wiem ale przy okazji żal Ci d.upsko ściska. Więc trenuj, masz motywację. Grunt to się nie opjerdalać.
Opublikowano 26 sierpnia 201311 l a tu dalej shitstorm trwa.. Ja mam motywacje, do stycznia dobijamy do 85-6kg i potem jakas 12tyg wycinka
Opublikowano 26 sierpnia 201311 l Jak teraz waze 79 to + 7kg przy moim karlim wzroscie to jest sporo a takie ubite 82-80kg juz wyglada ladnie. Celuje w sylwetke raczej taka rodem z kulturystyki klasycznej a nie ekstremalnej. Podziwiam Colemanow, Yatesow, Burneikow ale nie zalezy mi na byciu animalem. Np cos w tym stylu : To jest moim celem i wolalbym byc oceniany raczej w tej ketogorii. Bo widze, ze tu wiekszosc dazy do wymiarow Centopaniego przy ktorym wyzej wymieniony zawodnik wyglada jakby silownie znam tylko z opowiesci :FRozni ludzie, rozne cele
Opublikowano 26 sierpnia 201311 l Wronerro też celuje w coś takiego, ale tak szczerze to wg mnie masz pd tego typa na focie większą łapę (albo tak korzystnie wypadasz na zdjęciach ;-) )
Opublikowano 26 sierpnia 201311 l @Grzegorz Aktualnie jakos w granicach 41cm z tym, ze do jego klaty brakuj mi sporo ale nakuwraimy dalej ! @Andzej Damian Witowski
Opublikowano 26 sierpnia 201311 l Spoko, spoko ale sie nie 0pierdalaj bo ja do grudnia na lekkiej masie bede to sie zmierzymy po sylwku ;d Potem poleci wycinka to automatycznie spadne z Twojej kategorii ale poki co masa jest masa i mam czysta i zdrowa motywacje :F
Opublikowano 27 sierpnia 201311 l już sie chciałem pytać, co wstrzykujecie, że macie takie wielkie łapy, ale wroner mówi, że ma 41........czyli różnica w obwodach + perspektywa na zdjęciu Celuje w sylwetke raczej taka rodem z kulturystyki klasycznej a nie ekstremalnej. Podziwiam Colemanow, Yatesow, Burneikow ale nie zalezy mi na byciu animalem. ej ale wiesz że ci goście ważą na masie po 130 albo i lepiej, więc masz do tego animala jeszcze z 50 kilo rezerwy, spokojnie możesz jeszcze wbijać Edytowane 27 sierpnia 201311 l przez Kazub
Opublikowano 27 sierpnia 201311 l Jak teraz waze 79 to + 7kg przy moim karlim wzroscie to jest sporo a takie ubite 82-80kg juz wyglada ladnie. Celuje w sylwetke raczej taka rodem z kulturystyki klasycznej a nie ekstremalnej. Podziwiam Colemanow, Yatesow, Burneikow ale nie zalezy mi na byciu animalem. Np cos w tym stylu : To jest moim celem i wolalbym byc oceniany raczej w tej ketogorii. Bo widze, ze tu wiekszosc dazy do wymiarow Centopaniego przy ktorym wyzej wymieniony zawodnik wyglada jakby silownie znam tylko z opowiesci :F Rozni ludzie, rozne cele Jakby nie było sporo zalezy tez od predyspozycji i genetyki. Ja jednak dąże do postury Tysona bo jestem po prostu typowym endo i wiem że sylwetka bardziej fit po prostu mi nie wyjdzie. Ty masz wąską talie więc u ciebie co innego. Nie zmienia to faktu że i przy jednej i drugiej sylwetce trzeba włożyć sporo wysiłku i determinacji
Opublikowano 27 sierpnia 201311 l już sie chciałem pytać, co wstrzykujecie, że macie takie wielkie łapy, ale wroner mówi, że ma 41........czyli różnica w obwodach + perspektywa na zdjęciu Celuje w sylwetke raczej taka rodem z kulturystyki klasycznej a nie ekstremalnej. Podziwiam Colemanow, Yatesow, Burneikow ale nie zalezy mi na byciu animalem. ej ale wiesz że ci goście ważą na masie po 130 albo i lepiej, więc masz do tego animala jeszcze z 50 kilo rezerwy, spokojnie możesz jeszcze wbijać Jak na swoj karli wzrost mam dosc krotkie rece i miesnie sa troche krotsze, przez co mniejsze obwody wygladaja lepiej. Mialem kumpla na studiach, ktory byl ze 3 cm mniejszy ode mnie a mial rece jak malpa i jego 43 wygladalo jak wtedy moje 40 ;x
Opublikowano 30 sierpnia 201311 l Wczoraj dojechal do mnie sprzecior, jak na inzyniera przystalo bardzo ladnie i profesjonalnie go poskladalem i odbylem trening. Co prawda "gora" wiec tylko wyciskanie skos i waskie na stojakach bylo ale zrobilem sobie arnoldki na lawce i bylo ok. Ogolnie jestem zadowolony i mam nadzieje, ze ten zestaw pozwoli chcoiaz troche zblizyc sie do sylwetki kanabisa. pozdrawiam Kilka foteczek: PS. Silownia znajduje sie w drugim mieszkaniu pietro nizej, ktore obecnie remontuje, zeby nikt sobie nie pomyslal, ze mieszkam jak cygan ;x Edytowane 30 sierpnia 201311 l przez wronerro
Opublikowano 30 sierpnia 201311 l trolerro ma ból dupy o cos do mnie. Stał się samcem alfa po kilku pochwałach i suplementacji kreatyną. No i ma bejna w avatarze, jej tak sie boje. No a siłownia godna pozazdroszczenia, tylko matce scian nie porysuj. xD Edytowane 30 sierpnia 201311 l przez kanabis