kanabis 22 419 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Wzajemnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Skotnik 652 Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Pomyślałem, że może też się pokaże w takim razie. 185cm, aktualnie z rana... 76 kg. Fotki był robione w sumie prawie po jedzeniu, więc no może delikatnie lepiej bym wyglądał jakbym zrobił je wcześniej. Plan jest taki, żeby od października, do końca lutego wrzucić z 10kg, co w moim przypadku będzie uber trudne, no ale będę walczył. Później do lata jakaś redukcja i powinno być znacznie lepiej niż na fotach. Zasłużyłem na odznakę spartakusa pod nikiem? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Dobra łapa Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Ile masz w ramieniu? Ps czemu nikt, nie licząc kobika, nie wstawia fot z nogami? Dla lepszego efektu? Dynamika zdjęcia straci, ale będzie lepszy ogląd sytuacji Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 ty w ogole swoje zdjecie wrzucales? i przyznaj sie, ze chcesz poogladac cudze kielbasy 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 (pipi)a qurwestra o co Ci chodzi? Coś Ci zrobiłem, czy co? Ciągle się o coś prujesz do mnie i wyskakujesz z tekstami jak w gimnazjum... Spadaj szukać nowych lasek w necie... Kanabis wiem, wyglądam jakbym dopiero zaczął chodzić na siłownię, ale tak w istocie jest. Raptem kilka miesięcy i 73kg... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 600 Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 grzegorzo całkiem fajny progres jak na te kilka miesięcy, bo pamietam że na tym poprzednim wyglądałeś jak kompletny dzieciuch Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 spoko, po prostu widzialem twoj komentarz pod kazdym zdjeciem, a jakos nie pamietalem, zebys cokolwiek tu wrzucal. masz plusika na zgode :* Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Nogi bardzo na plus, widać, że lubią napyerdalać. Dałbym plus, ale nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Spoko Qvstra po prostu nie lubię wrzucać zdjęć do neta (takie anty-facebookowe zboczenie) no i fakt, że jestem upierdliwy to spamuje ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza
QBH 246 Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Zasłużyłem na odznakę spartakusa pod nikiem? you got it . Grzegorzo za dobre wyniki też dostaje ; ). 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Nowe Spartakusy w grupie, rośniemy w siłę, armia się powiększa! Cytuj Odnośnik do komentarza
Skotnik 652 Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 (edytowane) Łapkę mam pół-śmieszną jeżeli chodzi o obwód - nienapompowany z 36 - 36,5 max w tym momencie. Nóg nie mam co wrzucać... Ze wszystkich znajomych pakerów chyba robię je najczęściej, ale 4 razy skręcone kolano dało mi tak w kość, że mam chudziutkie. Zauważam progres, ale zdecydowanie to mój najsłabszy punkt pod względem budowy. Godzinę temu wróciłem z osiedla, z treningu na drążku, wtedy mogłem foty walnąć, napompowany Dzięki za SPARTAKUSA!! Edytowane 4 Września 2013 przez Skotnik Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Ja wrzucalem foty nog :] Cytuj Odnośnik do komentarza
M4c 23 Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 (edytowane) Jak na mój gust to łapa jest wielka w porównaniu z resztą A u Grzegorza dobre łydki, zazdroszcze gena Edytowane 4 Września 2013 przez M4c Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 (pipi)a qurwestra o co Ci chodzi? Coś Ci zrobiłem, czy co? Ciągle się o coś prujesz do mnie i wyskakujesz z tekstami jak w gimnazjum... Spadaj szukać nowych lasek w necie... Kanabis wiem, wyglądam jakbym dopiero zaczął chodzić na siłownię, ale tak w istocie jest. Raptem kilka miesięcy i 73kg... Wow jestem zaskoczony na plus. Wyglądałes jak gimbus który nawet pompek nie robi a teraz , wiedz że coś sie dzieje. Poprawiłes sporo szerokość w ramionach, klatka, biceps zaczyna puchnąć. Ok, powodzenia. Łapkę mam pół-śmieszną jeżeli chodzi o obwód - nienapompowany z 36 - 36,5 max w tym momencie. Nóg nie mam co wrzucać... Ze wszystkich znajomych pakerów chyba robię je najczęściej, ale 4 razy skręcone kolano dało mi tak w kość, że mam chudziutkie. Zauważam progres, ale zdecydowanie to mój najsłabszy punkt pod względem budowy. Godzinę temu wróciłem z osiedla, z treningu na drążku, wtedy mogłem foty walnąć, napompowany Dzięki za SPARTAKUSA!! Faktycznie wygląda na wiecej bic, no i dobre naramienne ja z nimi mam problem. Rób mase pracuj nad klatą bardziej. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza
Skotnik 652 Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 No właśnie masa jest moim celem na zimę, co zresztą dość naturalne jest. A jeżeli chodzi o klatkę, przykładam się. Rozważałem, czy nie dołożyć np jej drugi raz w tygodniu - ale tylko górę i rozpiętki, z tym, że sam nie wiem czy to ma sens. Polecam fajny trening cyców. Popuchnięty człowiek po tym jest jak poyebany Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Skotnik, trenujesz piłkę ręczną poza siłownią ? Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Jak chodzilem na silownie to zawsze korzystalem z poreczy, najlepiej mi ruszaly klate, do tego stopnia, ze az kupilem sobie wolnostojace :F Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Szkoda, że do poręczy dostępu nie mam... (uprzedzając: krzeseł z oparciami też nie mam w domu). Taka mała dygresja, po chvu czarnym tatuaże? Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Jeśli już mowa o sprzęcie ot ostatnio sobie myślałem o moim marzeniu - domowej siłowni w piwnicy. Takie wypasionej, w pełni wyposażonej, nawet z małą lodóweczką na napoje, dobrym nagłośnieniem. Marzy mi się też maszyna na sprężone powietrze, na jednej siłowni mieli takie coś. Super sprawa, żeby ćwiczyć podciągania na drążku, maszyna od dołu pomaga Ci się podnosić, a ty tylko sobie ustawiasz z jaką siłą ma to robić. Ale się rozmarzyłem... Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 (edytowane) Marzy mi się też maszyna na sprężone powietrze, na jednej siłowni mieli takie coś. Super sprawa, żeby ćwiczyć podciągania na drążku, maszyna od dołu pomaga Ci się podnosić, a ty tylko sobie ustawiasz z jaką siłą ma to robić. Ale się rozmarzyłem... albo mozesz murzyna zatrudnic, bedzie ci pomagal trzymajac za stopy :potter: Edytowane 5 Września 2013 przez Jaczes Cytuj Odnośnik do komentarza
QBH 246 Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Jeśli już mowa o sprzęcie ot ostatnio sobie myślałem o moim marzeniu - domowej siłowni w piwnicy. Takie wypasionej, w pełni wyposażonej, nawet z małą lodóweczką na napoje, dobrym nagłośnieniem. Marzy mi się też maszyna na sprężone powietrze, na jednej siłowni mieli takie coś. Super sprawa, żeby ćwiczyć podciągania na drążku, maszyna od dołu pomaga Ci się podnosić, a ty tylko sobie ustawiasz z jaką siłą ma to robić. Ale się rozmarzyłem... teraz praktycznie takie maszyny to standard na nowszych siłowniach. ogólnie fajny gadżet, ale zawsze z kumplami bodibilderami śmiejemy się, że tylko mięczaki z tego korzystają : ). Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 'Bodibildery' tak czasami mają, przywykłem, nie wymagam od nich większych przemyśleń, czy refleksji przecież Każdy od czegoś zaczyna. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Wiekszosc noobow sie normalnie nie podciagnie, wiec dla nich to dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi