Gość _Be_ Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 bluber, myśmy sie kiedyś poznali? xD telefon to jakiś walkman sony ericsson tak, sam wspomniałes o tym jakiś czas temu. Pod manhatanem jak z mamą przyszedłeś gierki wymienić haha Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 613 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 a (pipi)a faktycznie, ale ja wtedy miałem chyba z 12 lat Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 No a ja z 15. Anyway szacunek za wytrwałość i progres. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark Serge 80 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zacnie Maciek ;]Fajnie tak bez tłuszczu zaczynać i widzeć dokładnie miesnie jak rosną Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Maciucha narzekałeś że jakas ci sie opona robi a tutaj tego nie widać. Zazdroszcze że możesz wpyerdalać słodycze i masz takie "problemy" z fatem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Q-Jot 321 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Chodzę na siłownię z gościem, który na kolację je pizzę i zagryza czekoladą i chipsami a ma kaloryfer na brzuchu przy blisko 100kg wagi i 190cm. Z tym, że on tego brzucha nie robi, klata najważniejsza i łapa, brzuch mu się sam porobił ekto to ch.uje i wku.rwiacie mnie Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 613 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 No oponka jakaś katastrofalna nie jest, ale spodnie nie kłamią. A słodyczy sobie nie szczędze ani trochę ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark Serge 80 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 To nie jest oponka lol, tylko nie jesteś kabanosem już ;] oponke to mam ja, wieczorem wrzucę fote - zaczynam zaraz nowy, ostatni przed redukcją plan, to jakieś tam porównanie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Czy ktoś jest ekto czy mezo czy endo definiuje układ kostny. Tak na marginesie. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 To nie jest oponka lol, tylko nie jesteś kabanosem już ;] Ej Czy ktoś jest ekto czy mezo czy endo definiuje układ kostny. Tak na marginesie. Możesz rozwinąć Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 (edytowane) Generalnie po pierwsze jako ciekawostka dropsa to to ze mozna mniej wiecej wyliczyc 343 typy budowy ciala, choc raczej miescimy sie zazwyczaj w 80. To wg czegos co nazywa sie typologia Sheldona. Nie bede sie rozpisywal, kazdy moze sobie wygoglowac. Co do wplywu szkieletu: Choc jedno musze dodac, wyglad oczywiscie glownie zalezy od szkieletu. Kilka innych czynnikow (metabolizm, szybkosc spalania tluszczy itp) to wypadkowa innych. Mozna sprobowac sobie zrobic tescik, choc nie wiem jak dokladny bedzie http://www.bodybuilding.com/fun/becker3.htm Edytowane 3 Grudnia 2013 przez El Loco Chocko Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark Serge 80 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 hmh to mi wyszło pół na pół Ekto/Mezo powiedziałem, że wrzuce to wrzucam 85 -> 103 kg / 188cm (masa od marca) Wywaliło mi brzuch troche po ostatniej próbie dorzucenia węgli, jak widac do(pipi)ałem do pieca za bardzo.. Ale, zredukuje się ładnie ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 613 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 doje.bałeś do pieca konkretnie ja chocbym stawał na głowie i chlał oliwe z oliwek z przyłożenia to bym sie nie był w stanie tak zalac xD jakieś rozstępy zaliczyłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza
Q-Jot 321 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 No dobra, widać, że od marca masy nabrałeś, teraz zapisz się może na siłownię i zacznij ćwiczyć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark Serge 80 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 (edytowane) No niedopilnowałem w któryms momencie, teraz bede sie z tym do marca kulał ;] A rozstępów nie ma na szczęście - tyle dobrego @ Qjot - nie, tylko pyzy i gainer, siłka chuy. Edytowane 3 Grudnia 2013 przez Dark Serge Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 613 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 A na ile kcal dziennie jedziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark Serge 80 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Ostatnimi czasy jakies 4,3k, troche poobcinać musze tu i ówdzie Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Ciekawe ile zejdzie ci redukcja . Ja nawet już nie myślę o wejściu na taki poziom BF% bo za dużo zrzucania a po za tym wstyd mi w lustro patrzeć.Wygląda to jakbyś nic mięcha nie nabrał tylko zalał się.Ale jak ćwiczysz do marca ... Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark Serge 80 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 No na fotce tak to wygląda w sumie, racja, choć normalnie to po prostu duzo wiekszy jestem wszędzie. I beton bo tłuszcz mam tylko na brzuchu, łapy i nogi nic. Ale to tymczasowe, skoryguje diete, dorezam jeszcze 3 miechy, redukcja i bedzie spoko. Zawsze byłem wysuszonym kabanosem to kilka miesięcy w takim stanie nic mi nie zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza
Q-Jot 321 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 (edytowane) No nie wiem, jak ty przez 9 miesięcy tylko tyle zdziałałeś, to redukcja ci nic nie da. Dalej będzie biednie. Musisz wziąć się do roboty. Ja mam o wiele więcej BF, ale i barki i bica i trica mam dobrze zarysowane i oddzielone. Edit: Albo inaczej. Po 9 miesiącach na siłowni miałem. Edytowane 4 Grudnia 2013 przez Q-Jot Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 No na fotce tak to wygląda w sumie, racja, choć normalnie to po prostu duzo wiekszy jestem wszędzie. I beton bo tłuszcz mam tylko na brzuchu, łapy i nogi nic. Ale to tymczasowe, skoryguje diete, dorezam jeszcze 3 miechy, redukcja i bedzie spoko. Zawsze byłem wysuszonym kabanosem to kilka miesięcy w takim stanie nic mi nie zrobi Tak w ogóle to na jaką siłownie chodzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark Serge 80 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 @Qjot - no to gratsy, widać będzie mi dane zapierdalać więcej niż Tobie, żeby miec efekty, takie życie @Szark - Universum. Cytuj Odnośnik do komentarza
Amer 1 368 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Panowie, durne pytanie: jak wstawić foto na forumku? Nie robiłem tego od lat, a pewnie jest jakiś szybki patent (bez bawienia się w upload na imageshack itp)? Czemu pytam w tym temacie? No cóż, chciałem wrzucić tutaj trochę golizny z 7 ostatnich miesięcy treningów Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 613 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 no forum nie ma swojego serweru na który mógłbyś wrzucic plik http://imgur.com/ tag: tu miejsce na link z obrazkiem[/img - tu domykasz kwadratowy nawias Cytuj Odnośnik do komentarza
Amer 1 368 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Dzięki maciucha Dobra, ten poniżej to ja. Siedem miesięcy temu wróciłem do treningów po 3 letniej przerwie. Wcześniej machałem coś sztangielkami, ale liczne zawirowania życiowe zmusiły mnie do rozstania się z siłownią. Oczywiście wszystkie zdobyte wcześniej kilogramy poszły się kochać, więc w kwietniu musiałem zaczynać praktycznie od zera (chociaż pamięć mięśniowa nieco ułatwiła mi powrót). Foto z lewej: 66kg cyknięte przed rozpoczęciem treningów. Foto z prawej: 78kg, zrobione miesiąc temu (aktualnie jest 79kg). IMO był i w sumie nadal jest wieszak, ale to dla mnie dopiero początek zabawy (taki mam plan i postanowienie). Od dziecka byłem typem, który stronił od jakichkolwiek aktywności fizycznych i solidnej michy (klasyczny niejadek). Obecnie role się odwracają, więc zamiast spędzać czas przy konsoli wolę pokręcić się przy talerzach lub po prostu wybrać na trening (aktualnie trenuję splitem, 4 x w tygodniu). Daruję sobie pytania typu "nad czym popracować?" bo póki co jestem w (pipi)e i sam doskonale wiem, ze droga jeszcze daleka. A fotki wrzucam bo... miałem dziś dobry dzień ogólnie (także na siłowni), więc tak jakoś mnie naszło 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi